תיאוריית הקונספירציה השבועית (2)

תיאוריית הקונספירציה השבועית (2)

כהבטחתי בשבוע שעבר, כל יום שישי אכנס את הפורום סביב מדורת השבט, ואספר סיפורים שלא נשמעו עוד מעולם. השבוע למרבה הצער, חל אירוע מסויים ומשמח בזמן מדורת השבט, ולכן היא תכונס כעת. עד עכשיו, ניסו להגיד לכם שפול מת. כפי שכבר אמרתי שבוע שעבר, זהו שקר מוחלט. שבוע שעבר חשפתי את העובדה שג'ון מת. לצערי הרב, הוטעתי על ידי גורמים מודיעיניים בכירים ביותר. ג'ון לא מת. GEORGE IS DEAD x3 כן חבריי, השבוע אפרוש בפניכם את האמת לאמיתה. בשנת 1963, נפטר בנסיבות מצערות (התאבדות) ג'ורג' הריסון, חבר הלהקה. את מקומו תפס מחליף בעל כושר כתיבה בינוני במיוחד, בשם וויליאם קמבפל (הדגש על העובדה שה-ב' לפני ה-פ'). אותו וויליאם טרח לשלב בכל שיריו הוכחות לכך שג'ורג' המקורי מת: Don't bother me- since she's been gone I want no one to talk to me- כבר בשירו הראשון חושף וויליאם את מותו של ג'ורג'- she זה בעצם ג'ורג'. I need you- זהו שיר אהבה לחיים. "you don't realize how much I need you, love you all the time I'll never leave you". הכותב מדבר בשמו של ג'ורג', ומדגיש את חשיבות החיים, למי שבעצם כבר מת. Think for yourself- שיר שהוא בבירור מעין צוואה של ג'ורג' לשאר חברי הביטלס. הוא אומר בו: Think for yourself, 'cause I won't be there with you. הסיבה שהוא לא יהיה ברורה. בשנת 66 מת גם מחליפו של ג'ורג', וויליאם קמבפל, והוחלף בפריק הודי פסיכי שנשלח ע"י המהרישי יוגי. אותו הודי כתב את השירים within you without you, love you to, ואכן ניתן לראות את ההבדלים בכתיבה בין וויליאם לבין ההודי. בשנת 68 מת ההודי ממנת יתר, והוחלף ע"י גאון מוזיקלי בשם פיט בסט. אותו גאון הפך לחלוטין את סגנון הכתיבה של ההודי, והחל ליצור שירים יפים מאד. גם הוא נהג לרמוז לפעמים למותו של ג'ורג', כמו בשיר: While my guitar gently weeps, שבו נאמר בבירור כי אפילו הגיטרה של ג'ורג' מתייפחת עליו. כמובן, שחוץ מהדברים שכתובים כאן ישנן כל מיני לחישות שניתן לשמוע בבירור במהלך השירים, אבל אליהן לא אתייחס כי הן מרובות מדי.

אלרוס

New member
בל מה יישאר לך לשבוע הבא

הרי רינגו חי! את הקמפבל מת כבר אני עשיתי, ופיט בסט הוא בכלל האחראי המוזיקלי של המחתרת

בולשיט!

כולם יודעים שהפריק ההודי הפסיכי לא מת אלא עשה שינוי מין (ולאום) ונישא לג'ון לנון תחת השם יוקו אונו! הוכחה: אם מחברים כל הספרות של השם "יוקו" בגימטריה יוונית עתיקה, מחלקים במספר הרצועה של השיר "ballade of jhon and yoko", מכפילים במספר השיערות באפו של ג'ורג' הרי מקבלים את המספר שמונה! והרי ברור שאם מחלקים אותו ב-2 (ה-2 מציין את הפיצול אישיות של ההודי הפסיכי) מקבלים ארבע - והרי - לביטלס (כביכול) ארבעה חברים בלהקה! לינק לכתבה המלאה: www.thebeatlesaresicoindians.com

לא נכון!

הצבתי את המספרים במשוואה הזאת: יוקו בגימטריה יוונית עתיקה זה 37 וחצי. חלקי 23 (אני אלך על פי one...), כפול מספר השערות באפו של ג'ורג' (46) זה שווה 74. הרעיון הוא לא מה שציינת, אלא העובדה שלכאורה היו 4 חברים בלהקה, אבל בעצם היו שבעה (ג'ורג' הראשון, ג'ורג' השני, ג'ורג' השלישי וג'ורג' הרביעי, פול, ג'ון ורינגו). אבל הקשר הוא בכלל לא זה! ג'ורג' השלישי לא הפך ליוקו! בריאן אפשטיין הפך ליוקו!

הלכת שולל

אחרי הניתוח הפלסטי של ג'ורג' לעקירת שערות מן האף. כתינוק היו לו אלפים אך המספר שציינת הוא הוא הנותר לאחר הניתוח..... ואל לך ללכת על פי אוספים כמו one! לך על פי היי ג'וד!!!!! בעעעע

מדוע המאפיה פרקה את הלהקה

כן גם לי יש קונספירציה קטנה. הסיפור שלי מתחיל בכך שאני בודקת האם השיר צוללת צהובה נוצר בתקופה שטבעו צוללות בים התיכון. בינגו. מדובר בתחילת שנת 1968. בין השאר טבעה ה דקר שלנו. ונשארה לתעלומת עולמים. האם אפשר למצוא קשר בין "צוללת צהובה" לבין הדקר מלבד המועד? אפשר לנסות. הלהקה שרה אודות אהבה. אהבה היא מקדם מכירות גרוע ביותר לתעשיית הנשק שמדינות המערב והמזרח מייצרות. שירותי ריגול החליטו לשבש את פעילות הלהקה לפני שתביא את בשורת האהבה לכל העולם. כיוון שהאמרגן של הלהקה נפטר בפתאומיות אי אפשר לדעת מה פתאום הלהקה, נפגשה באשתו לשעבר של פרנק סינטרה - מיה פארו ועם גרושה יפנית יוקו אונו והחלו לקבל מדיטציות בנפרד עד שהרביעיה נפרדה. מעט אחר כך רוסיה פלשה לפרג ארה"ב לויאטנאם 8 מדינות התקיפו את ישראל במלחמת יום הכיפורים ותעשיית הנשק בשלווה המשיכה בשלה. הרצח של החיפושית בארצות הברית לדעתי הוא על רקע דומה. האהבה איננה כלכלית.

למעלה