תיאוריית קשר

• פותח הנושא x-x
  • פורסם בתאריך

x-x

New member
תיאוריית קשר

שלום, יש לי תעלומה שאני עדיין מנסה לפצח, ואני מקווה שתעזרו לי בפיצוח תעלומה. מי שקנה עיתון של היום(יום שישי)..עיתון ידיעות האחרונות, ודאי שימצא בתוך ערמת המוספים, את העיתון "המוסף לשבת"... בעמוד 5 יש תמונה של ראש ממשלת ישראל, אריאל שרון, כותב בעט על כף ידו, שאלה היא, לעאזאל, מדוע אדם מכובד כמונו כותב על ידו במקום לכתוב על דף נייר??? האם הוא פוחד שימצאו בסופו של הדבר את דף נייר שהוא "כתב", זה סיבה?? הרי הוא יכול לשרוף את דף נייר שהוא "כתב"(שימו לב למרכאות, זאת אומרת שהוא עדיין לא כתב על דף נייר), האם הוא פוחד שמא יראו אותו שורף את דף נייר, יחשבו שהוא שורף את מסמך ששלח נשיא ארה"ב גורג בוש?? אני ממש לא מבין מה קורה פה, אולי אתם תעזרו לי לפצח את תעלומה זאת!!! תודה מראש אם תעזרו לי לפצח את החידה זאת x-x נ.ב. רק שתדעו, אין בכוונתי לפגוע את שמו הטוב של אריאל שרון, ראש ממשלת ישראל, לפי מה שכתבתי, אבקשכם לא לראות אותו כהודעה פוגעת בשמו הטוב של אריאל שרון, כי זה לא מטרתו, תודה שוב!

@@@1231

New member
ביום ראשון אתה תהיה במרכז החדשות

עקב השפלה עמוקה וזה בניגוד לחוץ לדבר בשמו הרע למרות התצלותך אחד מחבריי שב"כ יפרצו לבתיייך ויקחו אותך למאסר וקנס כספי גבוהה וזה קרה פעם ,שמעתי אז , ראה הוזהרת (חבל מאוד שכתבת כך) תתפלל שזה לא יקרה ,או מציע לך שתפנה להנלת פורום וימחקו את הודעתך עד כאן אני לא מגיב ,וראה בזה שאין אחריותי ,את השאלות שאל באון ליין צר לי שלא אענה לך נ.ב. ===== אולי סוף סוף אראה את זהותיך אמתית בעיתון

x-x

New member
הצלחת להפחיד אותי

אבל שתדע לך זו מדינה דמוקרטית, ואני יכול להביע את דעותיי אם זה בין פורום ואם זה בין צאט...וחוצמזה...אני מאמין שניסיתי כמה שיותר לא לפגוע בשמו הטוב של אריאל שרון, כבוד ראש ממשלת ישראל שוב תודה x-x

black_magic

New member
חחחחחחחחחחח

נדבקתם ממל גיבסון מהסרט תאוריית הקשר..

לגבי אתמול?!?!?!?

יש כל דבר שאיפשר לעשות אתמול למשל אתמול הייתי אצל סבתא שלי אתמול הייתי במקלחת שעה אתמול אכלתי מגש שלמה של פיצה יש כל מיני סוגים של פעולות של אתמול מילה אתמול היא מילה שעברה יום אחד לפנינו ,וקל לזכור אותם , אתמול ממש אתמול

x-x

New member
מסתבר שצדקת...

בא אלי סוכן חשאי, הוא לא קנס או תפס אותי בכוח, הוא הספיק רק באזהרה לכל מי שחושב שלעגתי לאריאל שרון, אז אבקש סליחה ממנו, שוב סליחה!!! תודה x-x

המרחפת

New member
שום קונסיפרציה ושום כלום

לדעתי, הוא רשם על היד מאותה סיבה שאני וכל אחד רושמים על היד: תזכורת מתמדת שקופצת לעין כל פעם שמסתכלים בשעון או לוחצים למישהו את היד. פשוט, היה משהו שהוא רצה לזכור....

למרחפת ,יש לי שאלה

מה פירושו מילה : "קונסיפרציה" אני יודע שאני בן 30 ,אבל אני למדתי פחות מילים אז בבקשה תגידי לי מה פירושו מילה הנ"ל תודה לך למרחפת היקרה דרור חביה

BlueMind

New member
האמת... מאייתים את זה כקונספירציה

ואם אינני טועה התרגום המקורב לעיברית הינו "קנוניה". זאת אומרת תכנון קשר\מזימה בחשאי ולרוב אלה לא דברים טובים במיוחד. למשל, יש הטוענים כי הייתה קנוניה לביים רצח של רבין על מנת להקשות על הימין לפעול נגד הסכם אוסלו ולמנוע את הפלת הממשלה בשל כך. האמת זה נשמע כרעיון לא רע. אבל ראיתי את רבין ז"ל פעמיים והוא עשה עלי רושם של בחור שלא ירד לרמה כזו.

זה לא צחוק

אריאל שרון עושה מאמצים להגן עלינו ואתה לועג לו זה לא יפה זה מראה בזלזול בממשלה אבל אני רואה שאתה מתבדח ,תתשדל לכתוב דברים יותר הגיונים טוב בהצלחה לך כל שוב

למעלה