תיאור היום הכי גרוע...

Anna Karenina

New member
תיאור היום הכי גרוע...

כחלק מהמאמצים להחייאת הפורום, אני פותחת שרשור חדש ומחודש..!! כולכם מוזמנים לתאר את המשמרת הכי גרועה שהיתה לכם, למה היא היתה גרועה, ובקיצור...תתחילו להתבכיין.
אני אתחיל..
החלטתי להתפטר מבית הקפה הקודם שעבדתי בו. ההחלטה עלתה בראשי אחרי חשיבה עמוקה ורצינית, שארכה כמה ימים. החלטתי לנסוע בבוקר (מאוד מאוד מאוד מוקדם..) אל בית הקפה, ולהודיע על התפטרותי. תכננתי לעשות זאת מוקדם בבוקר, כדי שיספיקו למצוא לי מחליף למשמרת המתוכננת. (הסיבות כרגע פחות חשובות..) בכל אופן, בלילה שלפני "האירוע הגדול", הרגשתי ממש ממש רע, ולא הצלחתי לישון כל הלילה...
(ויש לי משמרת בבוקר, זוכרים..?!) בכל אופן, אחרי לילה קשה ומעיק, נסעתי לבית הקפה, שהיה כמובן ריק מאנשים, (6 בבוקר!!). דיברתי עם האחראי שנכח במקום, וסיפרתי לו את כל הסיפור, שבנוסף, ציינתי שלא ישנתי כל הלילה, מאחר ואני חולה. הוא הסכים לקבל את התפטרותי, (זה לא כאילו היתה לו ברירה..), אבל הוא אמר שאני חייבת לעבוד, (במשמרת המתוכננת, שהתחילה ב-12 בצהריים!!), ועוד יומיים נוספים, (!), כי הם לא יספיקו "למצוא לי מחליף". באותו רגע רציתי פשוט למות...
הרגשתי רע, אחרי לילה קשה, ובערך 5 שעות לאחר השיחה בבוקר, הייתי צריכה לעבוד במשך 8 שעות!!! (שלא נדבר על יומיים נוספים..) לא היתה לי ברירה, (הוא אמר, שאם אני לא אסכים לעבוד, תהיה לי בעיה עם המשכורת, ולא רציתי להתווכח איתו..), ועבדתי 8 שעות קשות מאוד באותו יום, ועוד 8 שעות במשך היומיים הבאים. (8 שעות בכל יום..
) המשמרת היתה הכי קשה בעולם, בקושי יכולתי לזוז, והלחץ היה גדול. כמה מרנין.
עכשיו תורכם...

gesus

New member
משמרת ראשונה שמלצרתי../images/Emo54.gif

זו הייתה המשמרת הראשונה שמלצרתי בה שולחן,עד אז הייתי סתם פיקולו ולפני זה מלצרתי שולחנות אבל זה היה בקייטרינג. בקיצור,קיבלתי שולחן במרפסת שישבו בו חיילות על א' מצוחצח לפני איזה טקס שהיה להן בצריפין. אני נכנס למרפסת שהן ישבו בה עם מגש עליו יש כוסות מיץ תפוזים.הרוח לא רחמה עלי ועל המשמרת הראשונה שלי והעיף לי את המגש על איזו חיילת מסכנה כששאר החברות שלה ניצלו מהפיגוע. ההתמודדות עם המפלצת שנהלה את המסעדה לא הייתה נוראית,אולי בגלל שהייתה לה חולשה אלי (או אולי בגלל האחמ"שית שהייתה חברה טובה של אחותי ובגלל זה קיבלו אותי).

המשמרת הכי גרועה ?

אין לי גרועות.. יש לי הרבה לא טובות..
חחחח... טוב.. הייתה לי משמרת אחת שהיה לי שולחן שביטלתי והכנסתי דברים חדשים לפחות 8 פעמים.. כל פעם באתי לאחראי משמרת ואמרתי לו -" אתהיכול לבטל לי את השוקוצ'ינו בשולחן 30 <? " או משהו כזה
חחח.. בלאט... פעם אחרת.. סגרתי שולחן של מישהי.. הסיפור התמים שלי היה כזה... ניכנס לי שולחן.. לצורך העיניין הוא היה 31.. והייתי צריכה להדפיס את מה שהם הזמינו... שולחן 31 היה פתוח על שם מלצרית אחרת.. ו.. ממ בתמימות ( באמת ) חשבתי שהם כבר הלכו... הקטע היה שהיא אפילו לא הוציאה להם חשבונית זמנית... ואני הוצאתי מתוך הרגל ואז מין סגרתי את השולחן... ואז.. ממ טוב אל צעקו עלי.. פשוט מאז אני לא סוגרת שולנות של אנשים אחרים
.. חחח יוווו לפני 3 משמרות בערך.. היה לי זוג.. הוא הזמין פיצה 4 עונות ( פיצה עגולה קטנה מחולקת ל-4.. כל 1/4 עם תוספת אחרת... והוא רצה שיהיו זייתים שחורים במקות עגבניות... ו.. קיצר לא חשוב.. הגשתי לו בטעות פיצה עם זייתים שחורים של שולחן אחר... היה מצחיק הוא אפילו לא שם לב..... :/

Angel lips

New member
המשמרת הגרוע שלי

טוב אני חדשה בפורום הזה אז אציג את עצמי קודם... שמי חן ואני עובדת במלצרות כרגע באיזו מסעדה לא גדולה בצפון. המשמרות שלי בדרך כלל הן בלילה מ7 בערב עד 3 בלילה. היה איזה יום שממש הייתי עייפה, המסעדה היא שתי קומות לא גדולות ויש מדרגות ממש עקומות ואני שונאת לעלות לשם, ולא לשכוח תעובדה שאני עם עקבים.. אז בסביבות 1 בלילה אחרי שאני תשושה היה לחץ אטומי ודווקא כולם בחרו לשבת למעלה הייתי בטוחה שעוד רגע אני הולכת להתאבד... אבל אותו הערב עבר תודה לאל

bar666xp

New member
לא יודע אם לקרוא לזה משמרות או מקרה

לך תסביר לישראלים בבית מלון שהאיזור הזה של חדר האוכל סגור!!! להערב כל שולחן שמתפנה מכינים אותו לארוחת הבוקר. דבר לקירות או למנורות הן יבינו יותר מהר...ולא תקבל קללות. והשני במסעדה שעבדתי כמלצר נפלה כוס קולה על ראש הלקוחה (מיקלחת קולה) לא ידעתי איפה לקבור את עצמי המזל היה כי המסעדה בה זה קרה היא מסעדה בתוך מלון ומדובר בתיירים אני לקחתי את זה יותר קשה מהם.

bar666xp

New member
התגובה הראשונית היתה של כעס

אבל אחרי שהם ראו את התגובה שלי (התנצלות וכו') האישה אמרה "זה יכול לקרות לכל אחד אני יעלה להחליף בגדים" כמוון שישר אמרתי לשף לעקב את ההזמנה שלהם ופינקתי אותם חבל"ז. אגב כשחזרה האישה אחרי המקלחת (במים הפעם
) היא אפילו התנצלה על התגובה הראשונית שלה ברור שאמרתי כי אין לה על מה ושהתגובה שלה דווקא גרמה לי להרגיש קצט פחות גרוע... אגב בסוף הם השאירו לי טיפ של 200 ש"ח+- על חשבון של 300 ש"ח+- ולמחרת בבוקר כשראו אותי בבריכה קיבלתי מהם טיפ נוסף של 50 ש"ח+-. מסקנה שווה לפעמים לשפוך על משהו/י משקה פחחחחחחחחחח סתם סתם.

bar666xp

New member
האמת הלוואי תמיד טיפים כאלה

אם או בלי קולה
... אבל כמעט תמיד היו חבריי לעבודה בהלם מהטיפים שהייתי מקבל... ועוד כמעט תמיד ממה שמכנים ל""קוחות קשים"" מהסוג של קנקן מים מהברז! כמו טיפ 5$ על ביצה עין בארוחת בוקר...או 15$ טיפ על קולה ו25-50$ על בקבוק יין וכו' (הכול בחד"א במלונות). במסעדה כל הזמן רצו חלוקת טיפים מעניין למה....אבל תמיד דעגתי לשף אבל גם הייתי משגע אותו לבוא לעשות חירטותים של עגלת (שיט ברח לי השם של הבשר) שטו ביאו אם אני זוכר נכון....לא חשוב דאווין של חיתוך וכאלה לבוא לספר על מנה זו או אחרת בהתחלה הוא לא הבין למה אני משגע לו תשכל אחרי הטיפים הוא כבר היה שואל אותי כל הזמן אם יש מצב לסיבוב דאווין...אגב זה מגדיל את הסבירות לטיפים גם משולחנות אחרים.

למעלה