תיאור מאד מעורפל של משחק מגאסון:

AxBattler

New member
תיאור מאד מעורפל של משחק מגאסון:

"זה משחק של חלליות.. אפשר לבד ואפשר 2 משתמשים!!! נו אני חללית ואני צריך להרוג חלליות אויב וזה.... תחפשו משחקים כאלה.. תודה רבה.. אחלה אתר!!"

XplowBoy

New member
כמובן אני זה שיודע...

זה משחק כזה כיף!!!!! יש חללית כחולה וחללית אדומה עם אנ יזוכר נכון ויש מלא בוסים! בוס ראשון זה עין הענקית כזאת שיורה מלא יריות והמטרה לדפוק מלא כדורים בעין שלה ואז היא מפתוררת כזה... איזה משחק זה היה הכדורים שמה היו מזה טובים אני זוכר שהיה לייזר כזה שעף לצדדים ושמתחיל בשלב הראשון מעל ים ועפים לכיוון ימין ושלב שני נוסעים לכווין למעלה ורואים את החללית כזאת מלמעלה יפה כזה וזה היה משחק קשה כזהההה אני ואח שלי גמרנו את המשחק יש לי את זה בקלטת אבל הבעיה היחידה היא ש... זאת הייתה קלטת של חבר שלי והוא הוריד לה את המדבקה הזאת עם הציור ושם מדבקה של מורטל קומבט(
) מהאלבום הזה שאז היה... אז בקיצור אין לי איך לעזור לך חוץ מלהגיד לך שהקלטת הייתה בצבא תכלת

ShotokanMaster

New member
איך אתה יודע?!

יש מלאאאא משחקים למגה-סון (וגם לכל הקונסולות דור ראשון/שני) שעונים לתיאור הזה, איך אתה יודע בוודאות שזה מה שאתה מדבר עליו?!

XplowBoy

New member
ככה...

אמרתי את זה מזמן ואני אומר את זה שוב!! היה לחבר של אבא שלי חנות של משחקי מגה סון והוא סגר את העסק ונתן לי את כל הקלטות שלו! והיו שם מלא קלטות נדירות... בקיצור ראיתי הרבה מאוד משחקים וזה המשחק שהוא מחפש

ShotokanMaster

New member
זה לא אומר כלום!

חללית אחת או שניים שהורגות אויבים! אתה יודע כמה משחקים כאלה יש?!?! אתה לא יכול לקבוע שום עובדה! ומה הקשר לחנות של חבר של אבא שלך?

XplowBoy

New member
אתה לא מבין?

היו לי "הרבה" משחקים ואני יודע שהוא מתכוון לזה! ועם כבר אתה מדבר.... על איזה "עוד" משחקים אתה מדבר? תן שמות! אני יודע שאין לך בגלל זה לא אמרת אז למה אתה אומר סתם????????

ShotokanMaster

New member
אני הייתי אומר....

...שייבשתי אותך.... אל תזלזל בי כשאני אומר שיצאו מליונים של משחקים כאלה לנס ולקונסולות אחרות.... בכל אופן אנלא מוצא הרבה הבדלים, ברוב המשחקים הללו אתה מפוצץ חלליות, לוקח סוגים שונים של נשק ויכול להשתמש בפצצות שמשמידות את כל האויבים....

ShotokanMaster

New member
אחי, אם הוא היה יודע את שם המשחק...

....הוא לא היה מבקש אותו, והוא לא היה צריך לתת תיאור מעורפל שלו....

Itay8

New member
"אחי", אם היית מסתכל טוב...

...היית רואה שהשאלה שלי מופנית אל XplowBoy ולא AxBattler.

למעלה