אני אנסה+אזהרה בסוף התיאור../images/Emo26.gif
הזנקה מגן השעשועים (הגן משמאלך מזנקים מזרחה ) את הקפת הפתיחה אני לא אתאר. חוזרים לגן. יורדים באדום- מימין השירותים, ימינה באדום, עולים בשביל אש ושמאלה לתוך הסינגל, עוברים את מעבר הבקר שמאלה ממשיכים עד שהשביל מתעקל ימינה , מגמת עליה אחרי 200 מטר שמאלה לסינגל (ההמשך של האדום) בדרך 4X4 הבאה ימינה עוברים את שיא הגובה ממשיכים עם השביל הרחב שמאלה במגמת ירידה ולמטה לוקחים ימינה חזק לתוך הסינגל של המזרון האדום (המזרון שם עכשיו הוא חום) עוברים את כל הסינגל (סוויטץ-בקס) יוצאים לדרך הרחבה, פונים שמאלה ובראשון ימינה אח"כ בראשון שמאלה ועולים את העליה של ג'ואל עד למעלה . בפיצול למעלה שמאלה, עוברים את הפניה לקמיקאזה פניה ראשונה שמאלה , כאילו לרדת את "הקיר הלבן" ומייד ימינה בדרך רחבה , 300 מטר ושמאלה לסינגל הראשון, עד למטה. ביציאה ממנו ימינה ושמאלה- עולים, עולים כל הזמן בראשי, מגיעים לשחור, שמאלה לשחור עד שהוא מתחבר לאדום וימינה באדום עד הנדנדה, חצי ימינה בסינגל (לא לנדנדה ) עד הדרך הרחבה, ימינה ביציאה, ירידה גדולה, בצומת הבאה לוקחים חצי ימינה (כאילו ישר) עם הדרך הרחבה עד שאתה רואה מולך את העלייה של הנסורת- עולה אותה עד ל-T וימינה לעליה טכנית על בולדרים, סוף העליה שמאלה בשער, אח"כ עובר מימין פניה לא פונה, ובבאה ימינה לסינגל במגמת עליה, עד לגן שעשועים. תאמין לי איתי יותר קל לרכוב מאשר לתאר, דיר-באלאק אתה שואל שאלות הבהרה.