תיאור מקרה

דנדוש20

New member
תיאור מקרה

התחלתי קשר עם בחור מסויים באיזשהו שלב, התחלתי מאוד, מאוד. הסברתי לו שמה לעשות-לא מתאים לי כתגובה, הוא התחיל בשכנועים מעיקים השיחה נגמרה שלשום הוא התחיל לדבר איתי באייסיקיו ושאל אם הוא יכול להתקשר ואם מתחשק לי להיפגש מחר הסברתי שלא כתגובה הוא התחיל להתבטא בצורה מכוערת: מעפנה. מכוערת. גמדה.
הייתי בשוק. פעם הייתם ביסטואציה כזו? אני פשוט הפסקתי לענות מתי אני אכיר מישהו נורמלי?
!!!!!!!!

אין דבר כזה נורמלי

יש מישהו שמתאים לך
עזבי, הוא סתם דביל, תמשיכי הלאה

comet9

New member
בלה בלה בלה בלה

הוא נעלב אז הוא מתחיל לפגוע... כנראה סתם ילד קטן תעברי הלאה

E i n a v 1 1 1

New member
תעזבי אותו

מה את בכלל מתייחסת? זה רק מראה לך שעשית את הצעד הנכון הוא בנאדם קטן מאוד!

טוב שסיימת איתו את הקשר

אדם קטן עלוב ילדותי וטמבל שלא שווה שתיפגעי/תתרגזי בגללו...תחסמי אותו. אפילו אל תטרחי לענות לו, עם כמה שאולי יתחשק לך להכניס לו צרור קללות עסיסיות, הוא לא שווה את זה. ואת יודעת תמיד לומדים ממקרים כאלה, אני מקווה שתכירי מישהו טוב..
ולשאלתך, גם לי קרה מקרה כזה פעם, הרבה יותר קיצוני בעצם, לפני 4 שנים בערך יצאתי עם מישהו פעמיים והגעתי למסקנה שאין כימיה בינינו, ולטעמי אין טעם להמשיך-זכותי המלאה כאמור לסיים את "הקשר" (שוב כולה 2 דייטים) הבחור הלך והפיץ שמועות מכוערות בקרב כל החברים שלי (אז הייתי בתיכון), הטריד אותי במשך 3 חודשים עד שהחלפתי מספר טלפון-רק אז היה לי שקט ממנו, התקשר אליי קילל אותי בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות, וזה גלש אפילו לאיומים, היה מעורב בזה עו"ד ומשטרה כי רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו ..זה היה ממש מפחיד וממש פוגע, אני זוכרת שבכיתי כ"כ הרבה באותם ימים. בקיצור יש טיפוסים כאלה, קצת פסיכיים.

סינטטית

New member
לי אמרו משהו הרבה יותר מעליב...

אני אישית חסמתי את הבן אדם ולא דיברתי איתו יותר כי הוא אמר משהו שממש העליב אותי ונתן לי להרגיש מאוד רע עם עצמי... בכל אופן אח"כ הבנתי שאין לי מה להתייחס לזה ושהוא באמת יכול לקפוץ לי
את לא צריכה לייחס לזה חשיבות... את לא באמת הדברים שהוא אמר.

cleopatra2006

New member
לי גם קרה משהו בסגנון..

כשאני חושבת על זה עכשיו אני נקרעת מצחוק.... יצאתי עם מישהו שהכרתי באינטרנט, היה נחמד אבל לא יותר מזה. כשהוא החזיר אות הביתה הוא רצה שנתנשק, ולא רציתי.. הוא ממש כמעט ניסה להכריח אותי, וכשראה שאני לא רוצה הוא אמר לי לצאת מהאוטו ונסע. אחרי כשעה התקשר אליי בעצבים ואמר לי שבגללי נתנו לו דו"ח של 500 שקל. שאלתי אותו למה, והאידיוט אמר שבגלל שהוא היה עצבני עליי הוא נסע במהירות מופרזת וקיבל דו"ח, ורצה שאשלם אותו !!! אמרתי לו שאני לו אשלם ושזו בעיה שלו שהוא נסע מהר כי זכותי לא להתנשק.. כמובן שהוא התחיל לדבר לא יפה ואמר לי גם שהוא עשה לי טובה שהסכים לצאת איתי בכלל. ב-ס-ד-ר ! ! ולגבייך - עשית טוב שהעפת אותו, וטוב שעשית את זה אחרי 2 פגישות ולא משכת את זה סתם. אני מאחלת לך שתכירי את האחד כמה שיותר מהר.. ובניגוד למה שאנשים אומרים, או חושבים - אינטרנט זו דרך נהדרת להכיר אנשים. אני הכרתי את חבר שלי בקופידון ואנחנו מתחתנים באוקטובר (
) , ואני מכירה לפחות עוד 3 זוגות שהכירו באינטרנט והם כבר נשואים. המון הצלחה ואושר, ואל תקחי ללב אידיוטים

../images/Emo26.gif

כואב לו ומפריע לו... והוא סתם נעלב
עזבי אותו... ובקשר לשאלתך השנייה...
הלוואי היינו יודעות
אני גם מחכה לנורמלי שיצוץ.. לא שלא יצא לי להכיר מישהו נורמלי, אבל מיד אחרי כמה זמן הוא הפך ל... לא נורמלי
וגם נכנס לאוסף הלא נורמלי...
תאמיני - בסופו של דבר יהיה טוב

פשוט תקראי לשרשור

רשימת עשרת המופרעים זה משהו לא נורמלי אנשים בלי חיים לפי הסיפורים כאן זה נשמע כמו מערכון של אלי ומריאנובקשר לתשובה פשוט לחסום

למעלה