תיאור של שישה משחקי מגאסון:

AxBattler

New member
תיאור של שישה משחקי מגאסון:

1. "אני לא זוכרת איך קרואים למשחק,זה היה משחק קרקס...שהשלב הראשון בו היה צריך לדהור על אריה ולעבור דרך חישוקי אש....." 2. "עכבר שוטר נכנס לבית לאסוף רכוש גנוב שגנבו חתולי והחתולים רודפים אחריו בתחתית המסך יש חוטים שעם קופצים עליהם הרבה פעמים הם נקרעים והעכבר נפסל" "זה משחק על עכבר שצריך לשדוד חפצים מבתים ומספר של חתולים מנסה לעצור אותו בתוך הבית יש חותים כאלה שהם כמו מקפצה ועם העכבר קופץ עליהם יותר מידי הוא נפסל" 3. "המשחק הוא על: אופנועים ברחבי היקום ויש לכל אופנוען יש מקל מיוחד כדי שאם היצמד למשהו אחר אז האופנוען יוכל לצלוף במי שלידו" 4. "אתה משחק מין כושי כזה נמוך שמן משחק פלטפורמי יש בוס בשלב 4 נראה לי שיורק אש.. יש גם כל מיני חידות שקשורות לאש אין לי מושג איך קוראים לזה בבקשה תעזרו לי" 5. "המכונה המופלאה 2..." 6. "יריות בכדורים על מגדלי לבנים ומלמעלה יורים מטאור וקופצים על מקפצה שמוזזים ממקום למקום בכדי לקלוט הכדור"

t0rett0

New member
משחק 3

זה משחק למחשב? אם כן אז אני מכיר אותו ואי אפשר להוריד אותו מרשת המידע העולמית בחינם

ShotokanMaster

New member
וואלה אחי אתה צודק!

זה אשכרה רוד ראש! אם לומר את האמת, כמה שזה ישמע לא במקום, אנלא אהבתי את המשחקים של רוד ראש לקונסולות, אבל זה של המחשב הרבה יותר מגניב! וגם הרבה יותר מצחיק! ואת זה אומר לכם אדם שבד"כ לא אוהב מרוצי אופנועים כאלה, אבל אני בהחלט אוהב מרוצים שיש בהם גימיק! בכל אופן, אקסבאטלר, איזה מהם אתה צריך? אני אנסה למצוא לך...

ShotokanMaster

New member
המכונה המופלאה 2 יצא גם למחשב....

אפשר להוריד אותו מ'מסע אל העבר'......

XplowBoy

New member
רגע.....

יש לי במחשב משחק בשם המכונה המופלאה והוא נראה הרבה יותר משופר והישן והמסריח ולא נראה לי שהוא נכנס ל2 כי הוא נראה הרבה יותר חדש ממשחקי דוס מסריחים

למעלה