תיאטרון בובות בהתקפה

תיאטרון בובות בהתקפה ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

נכון שמדי פעם אנחנו מקטרים על הילד שמרים את הבד ומציץ מבעד למסך? על הילדים שניגשים תוך כדי הצגה ונוגעים בבובות? על ההורים, הגננות או הרכזים שמסתובבים בזמן ההצגה, מרעישים בעצמם ואפילו מדברים בנייד תוך כדי? או על הילדה שרק בגלל שזהו יום הולדתה מחליטה לעמוד ולשבש את מהלך ההצגה? מסתבר שאפשר להגיע רחוק יותר... לא מאמינים??? רוצים לראות?? בבקשה לאלה המתקשים באנגלית הנה תרגום חופשי להסבר המצורף בצידי הדף ילדים אמיתיים, בובות אמיתיות... אלימות אמיתית!!! צפו בקטע זה בילדים התמימים למראה בעת מתקפה במהלך הופעות תיאטרון בובות בימים אלה של עולם המורכב ממוסיקה, וידאו, משחקי מחשב ואינטרנט בובנאי לא זוכה לכבוד לא שאני מצדיק חלילה וחס אבל... אולי ההצגה סתם לא היתה משהו?
* למען הסר ספק הערה זו היתה בהומור בלבד!!!!!!! לראות ולשמור לימים קשים - זה בטח יחזיר אותנו לפרופרצייה

סליחה, אבל זה מזעזע!!!!

קודם כל, לפי החדר שברקע- זה אפילו לא מקרה חד פעמי! ואיפה איזה מבוגר אחראי שישליט שם סדר? מה קרה לאנגלים האלה?!? התחרפנו לגמרי?!? ואיפה הבובנאי שיעצור את ההצגה וישים גבולות? אם זה היה המצב בהצגות שלי- הייתי ממהרת לעשות הסבה מקצועית!

עינבלית

New member
נראה לי שזה סוג כזה של הצגה

לימי הולדת וכאלו ושזה נורא מצחיק את הילדים כי הם שוברים מוסכמות שלהם חונכו.

חחחחחחחחחחההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דודי מאיפה הבאת את הקטע? אני המומה!!! לפי בלון [צורה] שילד החזיק בידו זה בטח יום הולדת ואני בטוחה שהמפעיל לא העלה את הקטע אלא המזמין
פאדיחה בשידור חי.....אימאלהההה איזה פחד...
בסוף נדמה לי שהמתקן נפל עליהם.......איזה מזל שזאת לא אני
ואולי כן
שבת שלום יקיריי נפגש במפגש..... דודי מה להכין??? עוגיות? פשטידה? לחם מיוחד? סלט? חדש...............למדתי להכין אלפחורס מ ה מ מו ת!!! רוצים???? דבוש

עינבלית

New member
אלפחרוס../images/Emo13.gif

אני לא אהיה אבל זו העוגיה החביבה עלי.... אני בטוחה שזה מין סוג של מפעיל ימי הולדת. כמו ליצן.

../images/Emo6.gif חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ותגובה למגיבות

כשצפיתי בקטע בפעם הראשונה גם אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות קודם
- זה בערך מה שעשיתי... צודקת אבישג, זה אכן לא מקרה חד פעמי ולא רק בגלל המיקום השונה ( סחטיין על חדות הראיה!!!! ) מי שהעלה את הקטע מציין את המילה shows ברבים ולא show ביחיד איפה המבוגר האחראי את שואלת
בדיוק איפה שנימצאים המבוגרים האחראים בהופעות רבות שלנו...בשיחה או בסימוס בנייד, בהחלפת חוויות מהיום יום עם החבר\ה שליד או שזה פשוט נחמד בעינהם שהילדים " משתפים פעולה " אני תמיד מקווה שהם פשוט נבוכים, זוכרת את האמא מנהריה??? עינבלית מאוד יכול להיות שיש משהו בדברייך לגבי סיגנון ההצגה אבל גם אם כן לא נראה לי שלכך התכוון המשורר או במקרה זה הבובנאי\ת ( שירביצו לבובות ועל הדרך למפעיל\ה? שיפילו עליו את הבמה שכמעט קורסת? ) ואם כן אז מגיע לו ולמי שמזמין הצגה כזו שמלמדת להכות בובות ומפעילים מכות חמורות מאלה שמקבלות הבובות - אגב, אני מתנדב לעשות זאת באופן אישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבוש - הקטע נמצא אצלי כבר זמן רב בין קטעים שונים שאני שומר כדי להעלות לפורום מדי פעם ובכל פעם שהתכוונתי להעלות אותו זה נדחה בגלל שהפורום היה עמוס ( תודה לאל
) והעדפתי להקדיש את הזמן לשאלות ולבקשות, אח"כ הייתי חולה ואז עסוק אבל הנה נמצא הרגע המתאים ואני שמח שמעבר להלם ולשוק הוא גם הצחיק אותך אגב, אני רוצה לראות את מי שהיה רק מעז לנסות לעשות לך את זה...שלם הוא לא היה יוצא מזה
לגבי הכיבוד למפגש ברגע שיהיו לי את כל התשובות בנושאים ששלחתי לך במייל ( מקווה שעד מחר לכל היאוחר ) אעלה הודעה מסודרת עם כל הפרטים ונעשה גם רשימת מי מביא מה? אלפחורס - מאוד אוהב פשטידות - מאוד אוהב לחמים מיוחדים - מאוד אוהב תגידי? חסרות לי התלבטויות בחיים שאני לא מצליח להחליט לגביהן שאת מוסיפה לי עוד אחת
חגיתוי
מבויים לא ממש נראה לי... לא מצליח לחשוב על תיאטרון או בובנאי שפויים שהיו רוצה לביים קטע כך שהופעותיו יצטיירו ככאלה " מוצלחות " עד כדי כך שהקהל קם להכות את הבובות, המפעילים ומפיל עליהם את הבמה
מצד שני בעולמנו הוירטואלי כיום - הכל יכול להיות וביננו מה בין בובנאים \ יות לשפיות

למעלה