תיאטרון בובות

tchelet3

New member
תיאטרון בובות

אני מורה לכיתה א,ומתכוננת ללמוד תיאטרון בובות בחולון ,יש שם שתי מגמות חינוכי וטיפולי,אני לא יודעת איזה מגמה לבחור האם יש גולשים שלמדו באחת המגמות ויכולים לתת לי עצה,תודה- טל

בוקר טוב לך וברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif

מהם ציפיותייך מהלימודים? רוצה לעבוד כבובנאית בהמשך? או ,אולי לבנות בובות בזמנך הפנוי? מעוניינת לשלב את הבובות בחינוך הילדים בכיתות ? לא כל מי שלמד מקים תיאטרון ומתחיל להופיע. אבל......כולנו נשארים ילדותיים בנשמה
מקווה שעזרתי לך .........טל שנה טובה וברוכה הבאה

tchelet3

New member
שלום דבי

דבי ,כרגע אני קפצתי למים,קניתי ציוד להפעלת תיאטרון בובות ואני כבר משלבת בכיתה הפעלות קצרות,כאשר הילדים נמצאים ממש בעננים,יש לי נסיון של הרבה שנים בחינוך כך שאין לי בעיה לשלב תכנים חינוכיים אחרי ההפעלה, מה שאני רוצה הוא לשלב את הפעלת הבובות בחינוך הילדים בכיתה,אני נוטה יותר להפעלה טיפולית נראה לי שיהיו יותר אפשרויות רגשיות,כמובן אני גם חושבת פעילות אחרי הפרישה,

את חושבת על פעילות פרישה ואני חושבת על פעילות

פרישה........לא כל כך קל להיות בובנאית- את צריכה להיות גם ...סבלית...מנכלית....פירסומאית .......היום אני בת 44 ואני חושבת קדימה.... לכן אני לומדת תזונה שנה ב' [הילינג וקוסמטיקה בינלאומית ] בשתי מכללות שונות . הבובות והילדים הם בדמי לעד. לכן אוכל להציג פה ושם מדי פעם והתיאטרון יקרא: תיאטרון הפטרייה של סבתא דבי
ובינתיים אני נהנית מצחוקם של הילדים . דרך אגב ,בני הצעיר עלה לכיתה א' והיה לו פרצוף חמוץ ומר ביום הראשון .....כל היום התהלכתי עם הפרצוף שלו..... היום הוא כבר התבגר ולא להאמין איך הוא השתנה . הנה תמונה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
שיהיה לך יום נפלא דבי

למעלה