תיאטרון מסכות ובובות

תיאטרון מסכות ובובות

תיאטרון מסכות ובובות הינה סדנת הצגה מרתקת, המשלבת בין תכניה סיפור ייחודי ומעניין בין הדמויות, תוך שיתוף והפעלת הילדים. סיפור התיאטרון משלב אגדות ילדים נוסטלגיות, אשר מתחברות בסופו של תהליך לתסריט חדש, סוחף וחוויתי למשתתף ולצופה בו. כל זאת יעשה בעזרת מסכות, איפור, אביזרי במה ושיתוף ילדים בתוכן התיאטרון. בסדנא, פרי יצירתם של צוות פיתוח החברה, ככלל סדנאות הילדים 'בלוטוס סדנאות', הוכנסו בין שורות התכנים מסרים חינוכיים של שיתוף, סובלנות, קבל את האחר ועוד . הסדנא בנויה לגילאי 4-12 ומותאמת להפעלה בקניונים, גנים, בתים פרטיים ועוד. משך: 3-1.5 שעות

../images/Emo196.gif סלחנו!!!!!!!!!

אין ספק שההודעה חורגת במקצת מחוקי הפורום ו
בכלל וכותבי ההודעה קיבלו מסר בהתאם לכך!!!!!!! בדר"כ הייתי מוחק מיד את ההודעה ( במיוחד עם היה מדובר בחבר\ת פורום המודעים לכך ) אבל הפעם הבאתי בחשבון את עובדת היותם חדשים כאן ,בכך שזו הפעם הראשונה שהם כתבו כאן הודעה ובזה שלאחר שהדבר הוסבר והובהר להם לא תהיה התחשבות פעם נוספת. יחד עם זאת יקירתי קצת תמוהה בעיניי שאלתך... שלל הצגותייך ואף מועדי הצגתן פורסמו בפורום לא אחת ( כמה פעמים אני בעצמי סיפרתי על הצגות חדשות שלך!!!!!! ) בדיוק כפי שעשינו כולנו עם הצגותיינו ואני מקווה שנמשיך לעשות, ע"פ הכללים המקובלים כמובן
יש מבינה
כך שאף אחד לא נרדם בשמירה וזאת למרות שחבובית ואני בהחלט היינו יכולים להרדם מרוב שיעמום לאורך החגים האחרונים בהם דיברנו ובילנו די עם עצמנו בזמן שאת ושאר החברים הזנחתם אותנו לנפשנו ותאמיני לי, לא נעים כאן לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמח לראות שחזרת אלינו במלוא אונך, עוצמתך וחדותך ואני מקווה שלא תעלמי לנו שוב הא?!

איזה מזל!

ברור שיש מבינה. והדברים אינם סותרים. כשיש כללים -אז מכלילים! וזה שמשעמם לך בחגים- זה לא אשמתי! אני הייתי כאן ( ושם ,ושם, ושם וגם שם, וקצת שמאלה משם) והייתי שמחה מאד לארח אותך, לצרף אותך, להתארח אצלך ולברך אותך בשלל ברכות, סוכות וכפרות, אם מתוך שעמום היית , אולי, ממש במקרה, נותן לי קצת תשומת לב! ועכשיו- אחרי ש"אחרי החגים" כבר כאן- אני אכן ! מבטיחה לא להיעלם עד הקיץ הבא ... ( בתנאי שתבואו לעזור לי לארוז אם וכאשר אעבור דירה ) ועכשיו -אני בטלפון, אז אני עוזבת......

למעלה