תיאטרון
ליסין - שיקום ההופעה

nawa

New member
תיאטרון ../images/Emo82.gif ליסין - שיקום ההופעה

טרום הופעה הכל התחיל בתחילת השבוע שקיבלתי מסר מיפית מפורום רוק ישראלי שהם קיבלו כרטיסים להופעה של שוטי הנבואה ואם אנחנו מעוניינים להגריל אותם אצלנו בפורום, כמובן שקפצתי על המציאה. אז בהגרלה שנערכה ביום רביעי, 4 מאושרים עלו בגורל. הגיע יום שבת, יום ההופעה, השעה 18:20 ואני מחכה ללי וברית בשעה שנקבעה מראש, הן מתעכבות, כרגיל , אך הפעם יש להן סיבה טוב, לי, גסת הרוח, לא מוצאת את המפתח לבית. עוברת דקה ועוד אחת, כעבור כ-10 דקות הן הגיעו סוף סוף, יצאנו לדרך לכיוון תל אביב, לא לפני שאנחנו עוצרים ביוקנעם ואוספים את התלמידה הנצחית שחיכתה כמו נצח לבואנו וכמובן שהיתה נרגשת לקראת ההופעה. בדרך, תמר מתקשרת, היא אומרת שהגיעה לתיאטרון וזה לא שם, מסתבר שיש איזה שלושה סניפים לתיאטרון, אבל בסוף היא הסתדרה איכשהוא. הגענו בערך ב-20:40, כשההופעה אמורה להתחיל ב-21:00 פגשנו את תמר ואת יותם, ב-21:10 לערך פתחו את הדלתות, נכנסנו והתיישבנו במקומות שקיבלנו (שורה 11). אחרי איזה 5 דקות הבאנו שזה לא זה, איך אפשר לשבת בהופעה של שוטי הנבואה, אז ירדנו למטה , לקידמת הבמה, מדי פעם הגיע איזה סדרן ואמר לנו לא לעמוד שם וסילק אותנו אבל זה לא ממש עזר לו. ההופעה השעה 21:45 ההופעה מתחילה, השוטים מתחילים עם יפהפיה, ביצוע מרגש לשיר יפהיפה, ממשיכים עם הכל מן ג'ה וידיעה, כאשר הביצוע לידיעה היה ביצוע ארוך בדומה לאלבום ולא כפי שהם נוהגים בדרך כלל, בנוסף הם עירכו את דניאל (אני חושב שדניאל זה השם), בחור דתי שניגן בקלרינט והוא עשה את זה ממש מעולה. אה שכחתי לציין שגם כשההופעה התחילה הסדרנים לא ממש נתנו לנו לעמוד בקידמת הבמה אז עמדנו בצד ורקדנו, כמובן שהיו עוד כמה גרופיס שהיו איתנו. רק בשיר השלישי, בידיעה, הם נראה לי כבר התייאשו ונתנו לנו לעבור לקידמת הבמה. אם בשלב הזה עוד אנשים ישבו הרי שבביצוע לאח של סאלים, האולם נעמד על רגליו, זה היה ביצוע ממש מעולה, פשוט מקפיץ (אם אתם שואלים אותי הם צריכים להתחיל לבצע אותו שוב בהופעות). בהמשך הם ביצעו את מי שם ידו, אגם הברברים, תשאירי לי פרח, אינסופי, פרילי, אמונה, מי, לובש חם, בבניין, דקה בפרד"ס, הייתי מניאק, פה ביפו, במלון ברבת עמון (שיר שהקהל בחר), קול גלגל ובלי די (שיר שכתב והלחין שחם אוחנה הבסיסט שלהם שמוציא דיסק והולך להופיע ביום רביעי הקרוב בבארבי בכפר סבא עם הופעת אורח מיוחדת של השוטים). כל אחד מהשירים האלה היה ביצוע מיוחד ומרגש, דניאל הקלרינט ליווה אותם במהלך ההופעה וכיוון שעמית כרמלי יצא לחופשה אז אסף גבעתי ניגן בקלאסית בשיר קול גלגל, שזה היה אחד הביצועים היותר מרגשים וסוחפים שאני ראיתי מההופעות האחרונות, כמו כן הוא עשה קולות בשיר אמונה שגם היה ממש מגניב. סוף ההופעה אז אחרי שעתיים סוחפות נגמרה ההופעה (23:45), אבל ברית לא הסתפקה בכך והחליטה שהיא הולכת לפגוש את השוטים, איכשהו היא מצאה אותם ואחרי זה הצטרפנו אליה והחלפנו כמה מילים עם אברהם. זהו, עוד ערב מעולה נגמר ועכשיו צריך לחזור הביתה. דוד טוביה הטוב, הידוע בשם הנהג האדיב, הסיע את תמר ויותם לביתם שבהוד השרון וכפר סבא, בהמשך הגיע עד למגדל העמק כדי להוריד את התלמידה הנצחית בביתה והמשיך משם לכרמל להוריד את לי וברית. בשעה 03:30 נכנסתי הביתה, עשיתי מקלחת רעננה, שתיתי כוס קפה, חטפתי משהו לאכול וב-04:20 יצאתי לעבודה ברמת גן. עוד יום מטורף התחיל... שיקום מי שנולד הרוויח ומי שהגיע להופעה עוד יותר הרוויח ומי שלא בא הפסיד, אז פעם הבאה שאתם שוקלים אם לבוא להופעה או לא, פשוט תבואו ותיווכחו בעצמכם שבעוצמה שיש בהופעה של השוטים, בעזרתם האדיבה של חברי הלהקה ובשיתוף עם הקהל, ועוצמה כזו לא רואים בכל הופעה, אלא אם כן מדובר בהופעה של שוטי הנבואה.

פ ו ס ט י

New member
אין לי מה להוסיף.. היה פשוט מעולה!!

ממש ממש ממש כיף שוב תודה על ההסעה =)

RedDesert

New member
אההההההההההההההההההההה????

אח של סלים??? הכל מן ג'ה????? פרילי??? אני לא הייתי שם???? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אין מה להוסיף:)

היה ממש כייף!! מזמן לא נהנתי ככ בהופעה=] ותודה על ההסעה..כפרע עליך!

למעלה