תיאלנד והסביבה

yosib123

New member
תיאלנד והסביבה

שלום, מתכנן לנחות בבנקוק ב-25.2.02 איך נקרא הגסט האוס שבו מתרכזים הישראלים בקווסאן ? היכן נמצא בית חבד בבנקוק ? המלצות לגבי טיול של 4-5 חודש בתיאלנד ואולי גם בלאוס וויטנאם . המלצות לגבי תכנון הטיול ? האם כדאי במזג אוויר זה של העונה מבנקוק להמשיך צפונה , ללאוס , לויטנאם ואח"כ לאיים בתיאלנד ? האם למישהו יש טיפים למסלול אחר ? מה כדאי לקחת , מה לא לפספס וכו´ כיד הניסיון שלכם . כל טיפ המלצה יתקבל בברכה .

טוב אז ככה ....

שמו הגסט האוס בקאווסן שבו נמצאים רוב הישראלים נקרא פלוי בית חבד נמצא ממש כמה דקות ברגל משם ברחוב 96 RAM BUTRY BANGLUMPOO BANGKOK מול מלון VIENGTAI יש שם אחלה של אוכל (אמנם יקר יותר בגלל הכשרות אבל מעולה) יש המון מקומות מומלצים בתאילנד בבנקוק הבודדה השוכב וכל המקדשים שם.... יש את הצפון ושם יש מקומות מדהימים בדרום כל האיים..או לפחות רובם... לפי דעתי 4-5 חודשים בתאילנד זה המון וזה יותר מדי באמת כדאי לעשות גיחה ללאוס ,ויאטנם,בורמה... בשלב כלשהו תמצא את עצמך באיים ובכלל.. אני הייתי בלאוס... בסביות מרץ אפריל והיה בסדר גמור מבחינת מזג האוויר מסלול אתה תעשה בערך... אבל תמיד זה משתנה אתה תכיר אנשים שפתאום תדחה בשבילם נסיעה לצפון... פתאום תחליט ללכת למקום אחר וזה ישנה לך את כל הטיול.. תחליט בערך אל תתכנן ממש הכל כי אתה לעולם לא יכול לדעת מה יקרה מה ישתנה, מה תחליט, וכו וכו וכו תאילנד היא נורא מודרנית וכלום לא חסר שם.. למען האמת יש שם דברים שעדיין אין כאן רק קח בחשבון שהדואר שם יחסית למזרח מאוד יקר... (אם תרצה לשלוח חבילה) ..ממממ...זהו בערך שכחתי משהו?? רק תשאל כולנו כאן... ברי

corrinex

New member
בית חב"ד?

בית חב"ד זאת נראת לי הבעיה הכי קטנה שלך, כמעט בכל עיר\חור בתאילנד מוצאים אותם... בלי לחפש אפילו, זה מדהים.. ברי, אנ´לא ממש רוצה לספר על הטיול שלי כי הוא לא היה משהו, כולו שבועיים, ועוד עם סבתא.. ואמא, היה אמור להיות מתנה "לפני צבא" (לא הלכתי בסוף) אבל זה היה יותר לסבתא שלי, ממנה- לעצמה, איתי כי סבא שלי נסע לאינדונזיה ולא רצה לקחת אותה איתו- טיול קשה בשבילה. חוויות- יש מיליון בעיקר שכולם ממש דומים לי.. ועם זאת רק הסתכלו עלי כל הזמן, הרגשתי ממש חייזר. כן כן איזה כפרייה צלתה לעצמה עכברוש לפני טיול פילים.. היה מבחיל בצורה מסויימת, ומגניב ואוטנטי מאידך. כל הזמן רציתי לאכול חרגולים, אבל כשכבר מצאתי באסטה שמוכרת כאלו, השתפנתי ולא רציתי להבחיל את חברי הקבוצה.. רוצה לחזור, אך אין לי גרוש.. בקושי לשלושה גינס שבועיות יש לי כסף- וגינס זה מצרך יקר וחשוב...

leahle

New member
כן, בית חב"ד יש בכל חור../images/Emo8.gif

ובדיוק היום דיברתי עם מישהי שחזרה מבנקוק והייתה שם בבית חב"ד, אני מבינה שהם ממש בסדר, ותמיד ישמחו לעזור....

corrinex

New member
וואו.. לא יודעת..

אני דווקא לא נכנסתי לבית חב"ד... לא נראה לי שגם הייתי נכנסת.. הלכתי עם אמא שלי ברחובות צאנג מאי.. צחקנו ככה, כל שלושה רחובות היה בית חב"ד פשוט.. היה מצחיק..

עליגל

New member
טוב לא להגזים...

אם אתה רוצה להגיע לבית חבד בבנקוק תגיד לנהג שאתה צריך לבאגלופו למלון וינטאי מול המלון בדיוק נמצא בית חבד.

למעלה