תיאלנד ויאטנם עזרה בבקשה

chezy55555

New member
תיאלנד ויאטנם עזרה בבקשה

קניתי כרטיס טיסה עם אל על המטוס נוחת בשעה 13:45 בבנגקוק במקביל קניתי כרטיס טיסה מבנגקוק לסייגון דרך האינטרנט המראה 15:25 אני נוסע ללא כבודה מישהו יכול להגיד לי אם אני אמור לעבור את בקורת הדרכונים ולאחר מכן לעשות את הצאק אין לטיסה לסייגון או שיש דרך אחרת מבלי לעבור את בקורת הדרכונים ו

T o m c o

Member
מנהל
ללא לראות את הכרטיסים ולוודא שהם מאותו שדה תעופה,
אי אפשר להגיד לך כלום...
בבנגקוק שני שדות תעופה, יכול להיות שאת הנחיתה תבצע באחד ואת ההמראה מאחר, ללא ידע זה לא ניתן לענות לך בוודאות מה צריך לקרות.

T o m c o

Member
מנהל
אם אני לא טועה לא יהיה צורך במעבר בידוק דרכונים,
אלא מעבר טרנזיט ישירות לטיסת ההמשך. רק לוודא כי על המזוודות בשילוח רשום שהן נשלחות הלאה לויאטנם ולא נעצרות בתאילנד.

chezy55555

New member
אין לי מזודות ! והכרטיסים נרכשו כל כרטיס בנפרד

השאלה היא אם אני צריך לעשות check out על מנת לעשות check in ולקבל את כרטיס העליה למטוס , או שאני יכול לקבל את כרטיס העליה למטוס מבלי לעשות check in ולא לצאת מהתחום תודה בכל מקרה

T o m c o

Member
מנהל
לדעתי לא אמורה להיות בעיה, בטיסתי האחרונה מארה"ב לישראל
עצרתי בדרך בשוויץ, את הכרטיס משוויץ לישראל לא הדפיסו לי כלל, גם לא בעת העליה למטוס, בדקו דרכון, העבירו בסורק ואמרו "תעלה למטוס"...
שום בעיות, שום בלאגן, ללא צ'ק אין.
&nbsp
בכל מקרה בקש בעליה לטיסה בארץ לבדוק האם ניתן להדפיס לך את הכרטיס של טיסת ההמשך, במידה ולא ניתן, ברגע הנחיתה גש וברר, לדעתי שעתיים זה מספיק זמן להצליח לעשות את זה בלי בעיה.

chezy55555

New member
תודה

למעלה