תיגבורים!!!

Starway

New member
תיגבורים!!!

חברה, אני לא מבין איך אנחנו מסכימים לזה... המורים לוקחים נו את החופשים ואנחנו פשוט שותקים!!! אתם יודעים שרוב המורים מתכננים את מהלך הלימוד כבר עם החופשים??? זה לא פייר!!! בואו נרים זעקה לאויר!!!! החופש הוא שלנו!!!! והם ממלאים/מפוצצים לנו אותו בתיגבורים... אני רוצה לשמוע את קולות התמיכה... נ.ב לכל הנשים: אתן יכולות גם להוריד חולצות ולשרוף חזיות...

numerw

New member
רוב המורים...

סתם נותנים תיגבורים...אצלנו לא חייבים לבוא אליהם אז ככה שאף אחד כמעט לא מגיע...

havlaz

New member
בזה אתה צודק

מדוע בחופש אנחנו לומדים? מדוע בגרויות הם בזמן חופש? מדוע נדפקות כל התוכניות לחופשה שלי בגלל שב27 יש לי בגרות בלשון, ואני לא יכול לנסוע לאף מקום רק לאחר מכן שזה אומר חודש, ועוד צריך לחזור, הלכה הנסיעה שלי לארצות הברית!! מדוע?! במקום ללמד אותו מקצועות דבילים בבית ספר, שילמדו את החומר בבית הספר, ולא יקשקשו לנו שטויות, ויוציאו שם רע למילה חופש איזה חופש זה?! פעם קיטרנו עם עבודות, עכשיו זה ממש לא חופש ביום הראשון של החופש, כבר ב8 בבוקר אני בבית ספר? זה חופש!? הבית ספר מלא באנשים, זה ממש יום לימודים רגיל ועוד רוצים לקצר את חופשת הפסח אמאלה, לא רק לא זה, אז במקום לקרוא לימים שאני לומד בהם חופש, יקראו להם יום לימודים רק לא זזזזזזזזזזההההההה!!

matan sh

New member
חבר´ה, חבר´ה...

מה אתם זועקים?? סך הכל כמה ימים של תיגבורים...אז נכון, אין לנו חופש אבל איך המחנכת שלי אומרת:"לתלמיד בכיתה יא´ אין כזה דבר חופש" או משהו כזה... אבל עם דבר אחד אני מסכים איתכם- צריך לבטל את כל השיעורים הלא חשובים (כמו ספורט...)!! קיצר, אל תקחו את זה קשה יותר ממה שזה... נ.ב. איך אתם הולכים להופעה של "היהודים"?? (ביטלו את ההסעות...אהמ... שירן...אהמ...)

StagaDish

New member
מחאה! מבחנים - בחופש!(טאם טאם טאם!)

כוסססס - עמממממממק!!! למה.. למה?! יומיים אחרי תחילת החופש.. יש לי מבחן?! זה כבר עובר כל גבול! לעזאזל עם הביצפר הזה... אני שונא את זה!! אני לא מבין, באיזה זכות וחוצפה.. באים המורים ולוקחים את ימיי החופש היקרים מפז!! שלנו...?!!??!!??!!??!!?? ועוד אחרי זה הם שואלים למה אנחנו עייפים ולא משקיעים?? חופש = מנוחה!! מנוחה = לא להיות בביצפר!!!!!!!! מבחנים = להיות בביצפר גם בבית!! כל זה = אני מתפלץ!!! אאאאהההההההההה!!!!!!! אמא´לה.. שמישהו יעזור לי...
(אגב.. החמודים של תפוז הוסיפו סמיילים וסימנים של פסח!! חחחחח) תומכי ומתנגדי (אם בכלל יש כאלה.. חחחחחח) מוזמנים להגיב! כי אני לא מתכוון לשבת וללמוד רצוף! אני אקפוץ מדי פעם לבדוק את המצב...

StagaDish

New member
ראש בראש?

סבבה.. נוסף לכל המבחנים... יש לנו ללמוד משמונה בבוקר כל יום עד רבע לאחד... עד יום שלישי הבאה.. ובנוסף לכך.. את המבחן הזה... אז... ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!

havlaz

New member
זה בושה למילה חופש

איפה מועצת תלמידים ארצית שצריך אותה?!

../images/Emo26.gifאיציק אתה מגזים!../images/Emo36.gif

השירשור הזה לא הפריע לאף אחד.. וזה היה שירשור אז מה הבעיה? אתה רואה לזה התכוונתי שאתה מצנזר! אתה מוחק הודעות שלא לטעמך.. והודעות אידיוטיות שלטעמך אתה משאיר.. מה הסיכוי שאנשים יראו את ההודעה הזאת?.... זה לא דרך לנהל פורום!

נעה ד

New member
שירן אני איתך..

יש כאן הודעות לא לגיטימיות בכלל, ובכל זאת הן נשארות...

אוייש!!!!!

תראו נכון.. צודקים.. אנחנו נוער אילתי שרוצה להיותכל היום בים ולהתעורר מתי שבא לנו..לבלות עם החב´רה.. לנגן כל היום להסתכל כל היום על תמונות של סלאש..טוב נו זה רק אני... אבל כל מקרה..התגבורים הם בשבילנו.. אתם לא מרגישים שאתם צריכים תגבורים.. ותעברו את הבגרות אז אל תראו נוכחות אבל אם אתם רוצים תעודת בגרות וקשה לכם {לנו} אז מה הבעיה? עושים את זה בשבילנו. הם מקבלים על זה כסף נכון.. אבל אנחנו מקבלים עזרה. תפסיקו להתלונן.. זה לטובתנו.. את הים.. יש לנו כל הזמן.. חופשים.. יהיו לנו עוד הרבה.. שזופים.. אנחנו כבר.. אז מה הקטע .. שתקו וזהו:) באהבה רבה טל :))))

Starway

New member
גברת ברנע...

אני לא יודע איך מתנהלים אצלכם התיגבורים.. אבל אצלנו באלון התיגבורים הם בעצם שיעורים לכל דבר!!! בהם המורה/מורה מתקדמים בחומר ולא מסתפקים בחזרות והסברים... לכן זה לא פייר!!!! נ.ב נכון היה מצחיק הקטע עם המורה/מורה... הבנת??

חח גברת ברנע זה רשמי מידי:))))

אמממ יש בזה משהו... טוב ניסיתי .. אי אפשר להגיד שלא.. כן זה היה ממש מצחיק:))))

havlaz

New member
גם אצלינו

גם שיעורי בית יש, ובדיקת נוחכות... תגבור? מדוע אנחנו צריכים להגיע למצב שבו בחופש נשב ללמוד? אם ישנו יותר מדי חומר, אז למה לא מורידים במקצת את חומר הלימוד? משרד החינוך משום מה מחשב לו את החופשות שלנו כימי לימודים, ומוסיף עוד חומר ואני שוב קורא למועצת נוער ארצית! פעלו למען הנוער, ולא למען ברבקיו לכל היו"רים

למעלה