תיההתי לגבי נישואיה של הנסיכה

M o t t i

New member
תיההתי לגבי נישואיה של הנסיכה

יורשת עצר ויקטוריה...האם נישאה בסופו של דבר לגבר "פשוט עם" שעובד עם סוסים? הייתה על זה כתבה בעיתון לפני מספר חודשים ולפי הכתבה המלך קארל והמלכה סילביה התנגדו לנישואיה של הנסיכה ויקטוריה ומאז אני לא שמעתי דבר על זה.

M o t t i

New member
זה פשוט אירוני...

הם התנגדו בגלל שבחיר ליבה של הנסיכה ויקטוריה הוא אחד מפשוטי עם, שכן נישואים עם פשוטי עם זכו לפופולריות רבה בזמן אחרון, בעיקר במדינות מלוכה בסקנדינביה והמלך קארל התחתן עם סילביה שהייתה "פשוטת עם" (סילביה היא מספרד) ובסופו של דבר הוא התחתן איתה וזה אירוני שהם מתנגדים...

הכל השושלת הזו היא מפשוטי העם

השושלת הנוכחית התחילה מד'זירה וברנדוט שהיו פשוטי עם צרפתים

Funaki

New member
ויקטוריה לא התחתנה

וסילביה היא לא מספרד - היא גדלה בברזיל אבל המשפחה שלה מגרמניה. וכל הקטע שהמשפחה לא מרוצה מהחבר של ויקי נראה לי כמו מקרה קלאסי של ניסיון צהובוני למכור יותר עיתוני רכילות

M o t t i

New member
../images/Emo51.gif על הבהרות...

האם ידוע לך אם יתקיימו הנישואים? ואם כן, מתי?

כתבה-יכולהיות שזה לגבי הנישואים

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,655864,00.html מישהו מוכן לתרגם את הרעיון המרכזי?

liranlotker

New member
זוהי כתבה על סופרים נגד המונרכיה

שאומרים, בגדול, שאחרי תום כהונת קארל גוסטב כמלך, ויקטוריה לא צריכה לרשת אותו, אלא יש לבטל את מוסד המלוכה.

liranlotker

New member
אל תהיי כל כך בטוחה

מסקרים שעושים בשבדיה, נראה שיש לא מעט שבדים שישמחו להפטר ממשפחת המלוכה, ולכונן רפובליקה נשיאותית במקום (עם נשיא שדומה בתפקידו לנשיא בארץ - תפקיד ייצוגי בלבד)

אני יודעת ששם די שונאים אותם אבל...

זה נשמע הרבה יותר טוב ממלכת שבדיה מאשר רפובליקת שבדיה.

למעלה