תיהיה טלפתיה בין האנשים לדמונים

Dark Jack

New member
תיהיה טלפתיה בין האנשים לדמונים

לפי המידע החדש באתר הרשמי של הסרט- http://www.goldencompassmovie.com/ מסתבר שצורת התקשורת בין האנשים לדמונים שלהם תיהיה בעזרת טלפתיה,וכשאדם ודמונים מדברים זה עם זה אז אף אחד לא שומע אותם{מן הסתם}. לא היה כתוב איך דמונים מתקשרים אם אנשים אחרים,אבל זה יהיה חייב להיות בסרט,כי בכל הספרים זה היה את זה כמה פעמים.

לא

לפי דעתי זה יופי של פיתרון בשביל כל השיחות הקטנות בין האנשים והדמונים שלהם שאנשים אחרים לא שומעים. כמו כן, זו עוד דרך להמחיש את הקשר החזק שבין מחשבותיו של האדם למחשבותיו של הדמון. נראה לי שזה יעבוד מעולה בסרט
חוץ מזה, אני חושבת שהדמונים כנראה יוכלו גם לדבר פיזית, מכיוון שדמונים רבים מדברים עם בני אנוש שאינם בן האנוש שלהם בספרים.

dahoe

New member
אני לא אוהב את הרעיון.

אבל יהיה אפשר להסתדר איתו בסרט אם הדמונים יוכלו גם לדבר. השאלה היא מה יהא על הקטעים הארוכים שליירה מדברת עם פנטליימון... הרי אם הדמונים ובעליהם יכולים לדבר בטלפתיה לא תהיה משמעות בדיבורים האלה ונשמע את השיחה מתוך הראש שלהם...

אבל מה ההבדל

בין שיחה במילים בראש, לבין שיחה במילים בקול רם? זה באמת לא כל כך קריטי לפי דעתי, כל עוד יעשו את זה כמו שצריך.

האבק

New member
זה לא כזה נורא

אני חושב שגם בספרים הדמונים והאנשים דברו ביניהם במחשבות גם, לא? צריך לבדוק את זה לעומק. חוץ מזה, אני לא חושב שהתקשורת ביניהם תהיה אך ורק בטלפתיה. יכול להיות שחלק מהשיחות הם יעשו בקול. בכל מקרה, פנטלימון והמון דמונים אחרים מדברים הרבה עם אנשים אחרים. למשל קאיסה הדמון של סרפינה פקלה, או הדמון החתולה הגוססת של אחד הסוענים... זה לא הדבר שמפחיד אותי בסרט, אבל תמשיך להביא עדכונים מעניינים

|ללאכותרתוזהו|

זה דווקא נראה די הגיוני , אם חושבים על זה אז זה ככה רק בספרים כי לא זכור לי שליירה דיברה עם דמונים של אנשים אחרים (אולי בפעמים בודדות בהם האנשים לא יכלו לתקשר) והיא לא שמעה אותם מדברים היחידה שאני זוכרת שהיא דברה איתה הייתה הדמונית של וויל אבל אולי זה בגלל שוויל וליירה היו מאוהבים (אחרי הכל לא יכול להיות ששני הורים יחיו בבית אחד בי לדבר עם הדמונים אחד של השני...) טוב אני עילגת , אז מה.

למעלה