תיזהרו מזינגיף!!!!

תיזהרו מזינגיף!!!!

ראיתם איך הוא רימה אותי והוא הודה זבזה! שלחתי לו 3 אסים: גונזלס אבו סיאם ועובד בעד זמברג והוא לא שלח! הוא שיקר שלא הגיעה לו המעטפה אז היתי צריך לישלוח לו שוב והוא ביכלל קיבל אותם!!!! אז שלחתי לו את דגו סתם ככה!!! כאילו שלחתי לו בנוסף למעטפה!!!! אולי איתכם הוא פייר אבל איתי הוא אחושלישג רמאי!!!!!!

delta7

New member
אולי אני אדבר איתו שישלח את זה לי

במקום מה שאתה (יציע ג) לא שולח? מה אתה אומר? יש לי דיבור איתו והוא דוקא 10!!!

delta7

New member
לספורגול בנשמה: עדיין מחכה למעטפה

שהייתה צריכה להשלח ב - 15/01/06. עבר מספיק זמן, לא?

ליציע ג נשמה

מה אתה רוצה עליו הקלפים שחסרים לי הם 6,19,20,23,36,94,167,226,237,259,401,402,408,412,417,419,423,425,426 ובעלית חסרים לי:ז' ח' ט' נ' אם יש לך את קלפים האלה אני יחליף איתך על כמה מהם ואם יש לך אייסיקיו אז תתחבר המספר שלי הוא 202837801 והמסנג'ר [email protected] או .com

delta7

New member
תפסיק לבלבל במוח

להזכירך (כי אני רואה שיש לך בעיות בזכרון): לפי העיסקה היית אמור לקבל את 32,37,86 , לא סואן ולא אסולין ולא בטיח. הבטחת לשלוח שלושה קלפים (111,304,312) ואליהם להוסיף את 416 שלא שלחת בפעם הקודמת למרות שהתחייבת. אח"כ סיפרת סיפור על אח שלך שהוציא את הקלף מהמעטפה ולא מרשה לך לשלוח אותו והתחייבת לשלוח אחד אחר במקומו (316).אף אחד מהם לא היגיע.

delta7

New member
חוץ מזה תשקיע קצת זמן בלימודי

עברית, אני בטוח שההורים שלך ישמחו ואולי עם מעט בינה שמן הסתם תכנס לראשך בזמן הלימודים, תיכנס גם מעט דרך ארץ (מילים מסובכות? אם כן אשלח לך תרגום לשפה שאולי בה אתה שולט יותר). "הפתחתה" אני מניח שהתכוונת ל: הבטחת "שלחתהה" אני מניח שהתכוונת ל: שלחת עברית שפה פשוטה

למעלה