תיזכור

אני מזכירה!!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

היום בשש צ'אט! נא לא לשכוח ולא רציתי לנצל"ש כי אין להם וגם לא כולם מסתקלים על ניצלושים

אררררר../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

זה לא בסדר שאפחד לא בא!!!!!!!..מה זה רק אני וסהר!(וחברה שלה חחח)..אבל שמעו חברה אתם מתלוננים שהפורום מת אבל שיש משהו שמחייה את הפורום אתם לא באים!..זה ממש ממש לא בסדר..אם יהיה מפגש פורום אז מה רק אני וסהר ניפגש?! זה לא יפה! השקענו מחשבה בשעה וביום שלכולם יהיה נוח אבל לא באתם!...אז אני לא רוצה לראות יותר הודעות שמתלוננות על המצב של הפורום! אני ממש מאוכזבת!

Limy

New member
באמת?

נכנסתי וראיתי שאין טעם להכנס כי לא צויין מספר של אנשים בצאט. [כמו בד"כ.] אז, סליחה.

ToryMaster

New member
בסדר

לוקח זמן לזכור, אי אפשר להודיע פעם פעמיים מהיום למחר ולצפות שאנשים יזכרו ויהיו פנויים. אני רציתי לבוא אבל מה לעשות שבשעה הזו לא יכולתי
אני מציעה לפתוח סקר על שעה ויום שהכי נוחים, ואז להזכיר כמה ימים לפני וגם באותו יום, אולי נעמה אפילו תנעץ תזכורת?

roin10

New member
שיט!!!!!!!!!!

שחכתי מזה לגמרי
באמת סליחה,אבל תמיד יש פעם הבאה

שמעו../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

עזבו שחכתם אין דבר..אתם רוצים שניקבע שעה ויום ביחד?! נעמה את תוכלי בבקשה לנעוץ את ההודעה של הצ'אט?..יענו אחרי שניקבע שעה ויום?

בטח ../images/Emo45.gif

תשמעי מה נעשה - אולי את וסהרסושי תארגנו 4/5 אופציות של ימים ושעות ואני אכניס את זה כסקר, וככה הפורום יחליט יחד איזו שעה הכי נוחה למפגש שבועי בצ'אט. לדעתי זו הדרך הכי טובה

סהרסושי

New member
טלי כפרה עליך!../images/Emo25.gif

חיחי חולה עליך!! טוף טלי צודקת רק אני והיא היינו שם ואז גם הגיעה איזו פדופילית מפחידה שביקשה ממני לשחק איתה שעשועי מצלמה:O ארצ'!!!!

../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

לוב יו...חח אז בפעם הבאה לא לשכוח!.. אוףף שונאת פדופילים

למעלה