תיזמון וסינכרון כל כך פשוט לכאורה;-

תיזמון וסינכרון כל כך פשוט לכאורה;-

אותם צירופי מקרים שהדברים כך פיתאום מסתדרים... נראה פשוט.... לא כך חברים - אין אנו יודעים מה קורה מאחורי הקלעים. פעולתם התקינה של ה-
מכונית, המדיח או מכונת הכביסה
לתיזמון באופן ישיר קשורה..... בליקנק המצורף תיזמון מעשה ידי אדם...
http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm הדבר צולם בזמן אמיתי ללא שימוש בגרפיקה ממוחשבת או עזרים נלווים נדרשו 606 טיייקים ו-6.000.000 דולר כדי להשלים ת´תמונה ... חחח שוו בנפשייכם אם כך מורכבות של תהליכים ברמת הרוח... שכמובנים מאליהם נתפסים... בוקר טוב אמרתי... ... חחח
בוקר טוב ושבוע נפלא בעבורינו חברות וחברים לו יהי מחבק באהבה ישראל בן יהוידע

גריני

New member
מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo70.gif

מומלץ לכווווווווולם ללחוץ על הלינק
וכשאמרת את המילה סינכרון, ישראל - נגעת במיתר מאוד קרוב לליבי
התופעה הזו כ"כ מרתקת אותי, שאני כבר החלטתי על התפקיד הבא שלי (כשייגמר הסיבוב הנוכחי בגוף פיסי) - אני הולכת לעבוד ב"יחידת סינכרון" - חייבת לדעת ולהבין איך הדברים האלה עובדים, משם, מהרובד הרוחני
(ואולי יקראו ליחידה הזו יס"ר (יחידת סינכרון רוחנית) - ויהיה בזה משום חוויה מתקנת ליאסר
)

תיזמונים ניסים ושאר (ירקות...../images/Emo41.gif ;)

היי ערב טוב לחלוצת יחידת ה-יס"ר ... חחח
אהבתי את ההגדרה. אכן התופעה כלשונך אותי כל פעם מחדש מדהימה...
אותה קלות בלתי נסבלת....ססססתם
בהם הדברים פתע פתאום מתרחשים ועל זה בהזדמנות אמר רב המלאכים רפאל המחשבה הטהורה והדמיון יוצרים את היש מאיין - ניסים כלשונכם ושם ומין הסתם לא רק הסינכון נכנס לפעולה ולא רק על שום מה... חחח על שגם אותם דברים שבלשון המעטה לא קלים גם הם על פי הבנתי (שמגובה ברמת החוויה) גם הם מתוזמנים ומסונכרנים. וזאת כמובן לטובתנו העליונה... אז כאשר קושי אנו חווים או עצירה לא קל למחוא כפיים בהנאה וממעוף הנשר להביט ולראות את התמונה...
זה כבר פתיחה לדיון אחר שאקרא לו בשם פרדוקס האנרגיה החדשה...
מחבק
ב-
אהבה ישראל בן יהוידע ו...מאחל המשך ערב קסום ונפלא

האם סתם עם אנשים אנו נפגשים ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

מפגשי נשמות פה על פני האדמה מתרחשים... האם סתם כך, או שישנה תכלית וסיבה מבט ברחוב, חיוך בתור לסרט... מפגש שעורר כעס או מצוקה עוד על מפגשים בקובץ המצורף ב-
יום קסום ונפאל בעבורינו לו יהי מ-
ב-
ישראל בן יהוידע

מפגשים ובחירה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהלנים שרוליקמותק
לא חושבת שאנו נפגשים עם מישהו "סתם". סתם מבחינתי זה כמו לומר "במקרה" ואני לא חושבת שיש מקרים או צירופי מקרים בחיים. אם נשחק עם האותיות של המילה מקרה, נוכל לקבל את המילה "קרמה" או "רק מה'" או "ה' רקם", ואולי אפילו יש עוד הצעות. בעיקרו של דבר אני מתייחסת למפגשים הללו שיש לנו עם הזולת, ולא משנה באיזו סיטואציה, כאל משהו שאמור היה לקרות, אלא שהבחירה שלי, או שלנו, היא כיצד להתנהג ולהמשיך מכל מפגש שכזה. מה "לקחת" ממנו ומה להשאיר מאחור. אוהבתותך
, כבר אמרתי

למעלה