תיייעצו לי, אנשים, פליז

victorr2

New member
תיייעצו לי, אנשים, פליז

יש לי בעיה. במבחן נסיוני שעשיתי היום הייתה לי רק טעות אחת באנגלית וטעות אחת בכמותי. ו25 טעויות במילולי!!! זה מוריד לי הציון ל646-672. וזה מבאס, מאוד מאוד. וכל זה פחות או יותר בגלל שאני רק 6 שנים בארץ ואין לי שליטה מספקת בעברית... לא, אני משקר, אותי רמת העברית שלי מספקת, אבל זה לא מספיק לפסיכומטרי. אז, אנא, תייעצו לי מה לעשות, אולי מורה פרטי יעזור, אבל איך הוא יכול לעזור ואיפה אני מוצא מורה פרטי בפסיכומטרי? ויקטור

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

יש אפשרות לעשות במועדים מסויימים, פסיכומטרי בשפות זרות. אתה מוזמן לבדוק בלוח האירועים, את התאריכים.

uv1234

New member
איך נראה הפרק המילולי בשפות זרות?

סתם מתוך סקרנות... וגם מה קורה עם המילים?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

לצערי לא התנסיתי בבחינה זרה וכמו כן לא הצלחתי למצוא עותק של בחינה כזו ברשת, לכן אינני יודע לתת לך תשובה מדוייקת. אם מישהו שעשה בחינה כזו יוכל להסביר, זה מאוד יועיל.

victorr2

New member
איך אתה חושב שזה נראה?

הכל אותו דבר. אותה חשיבה כמותית, אותו אנגלית, וחלק של רוסית שכולל השלמת משפטים, אנאלוגיות וידיעת מילים. הכל אותו דבר רק ששפה אחרת. דרך אגב, אוסף המילים והביטויים לפסיכומטרי בספרים הוא יותר ממאה עמודים. רוסית קשה שפה...

victorr2

New member
לא

החלטתי בעברית ואני רוצה לעשות בעברית. חוץ מזה חלק של מילולי בפסיכו של רוסית לא קל יותר מאשר זה של העברית, אולי אפילו ההפך.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ובכן, זה בעייתי ללמוד שפה חדשה כך שתהיה לך אותה שליטה כמו בשפת האם שלך... אם אתה באמת מעוניין לעשות את הבחינה בעברית, השקע את כל הזמן עד הבחינה באימונים בנושא הזה. הבנתי שאין לך בעיה בבחינות הכמותית והאנגלית, אז עבוד רק על הנושא המילולי. אנשים רבים טוענים שהדרך הכי נוחה לעבוד היא כרטיסיות. הכן כמה וקח אותן לכל מקום אליו אתה הולך. בנוגע למורה פרטי לפסיכומטרי, לא שמעתי על אחד כזה, אך אנסה לברר אם יש.

victorr2

New member
תודה אחי

אני מכין את הכרטיסיות כבר חודש, אבל בכל זאת, ללמוד יותר מ15 מילים ביום זה קשה... וגם לא נדמה לי שאספיק ללמוד את הכל עד אוקטובר...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כנס לאתר הבא - לחץ כאן יש מתחת לתמונה אפשרות לחפש מורים פרטיים בנושא מסויים. אם תרשום "פסיכומטרי" תקבל 11 תוצאות. תבדוק אם מישהו מהמורים שם מתאים לך..

victorr2

New member
לא כ"כ מתאים

הם כולם שם מכינים רק לאנגלית של פסיכומטרי. אבל תודה

popistit

New member
מה שאני יכולה להציע...

זה לנסות ללמוד כמה שיותר מילים, כי זה באמת חלק די גדול מהבחינה. בהצלחה!

למעלה