תיירות בחנוכה

שלום :)

אני יורדת לאילת מחר בלילה לאיזה שבוע-שבועיים, ואני צריכה לדעת איזה בגדים לקחת.. ידיד שלי ששם אמר לי לקחת גופיות וחצאיות קלילות, כמה מכנסיים ומשהו חמים לערב - זה ככה? לא יהיה לי קר מדי בגופיה וסנדלים בדצמבר? הוא אמר שבתאחלס ביום חם מאוד, אבל בערב/לילה יש רוח מטורפת אז מש כדאי להתאבזר במעיל נגד רוח. מה תגידו?

לבנת015

New member
טיסות לאילת

שלום רציתי לדעת בערך כמה עולה טיסה לאילת... (גם הלוך ושוב וגם ר-ק הלוך) ואם יש מצב שיש הנחות לחיילים?.. תודה:)

havlaz

New member
הוא צודק מאוד

ביום חם, בשביל קצר. שימי לב אבל שעוד שבועיים כבר המצב יותר ישתנה ובכל מקרה - בערב יחסית מאוד קר. ארוך ואף מעיל קל.

לבנת015

New member
ושאלה נוספת...

איפה ממוקמים המלונות פלמירה וסיאסטה? הם קרובים לאזור הטיילת והקניון?.. אם כן, מה מרחק ההליכה ברגל?

Liraz 6q

New member
מממ לגבי סיאסטה

אין לי מושג.. אבל פלמירה ממוקם כ-7-8 דקות הליכה מהקניון/טיילת..

harhanegev

New member
מחירי טיסות :

המחיר המקסימלי הוא בערך 380 ש"ח לכיוון אחד. אם אינני טועה יש הנחה לחיילים על בסיס מקום פנוי ברגע האחרון, ואז זה משהו בסביבות 100-200 ש"ח, אבל כדאי לברר מידע בדוק ומדויק בחברות התעופה עצמן. יש חלק מהטיסות שמחיריהן מוזלים, אבל אם תנאים דרקוניים של דמי ביטול גבוהים במיוחד. פרטים מלאים אפשר למצוא באתרי האינטרנט ובמוקדי ההשמנות של חברות התעופה. ארקיע: אתר: www.arkia.co.il מוקד הזמנות: 5758 * או 09-8644444 ישראייר: אתר: www.israir.co.il מוקד הזמנות: 1-700-505-777 (אגב, 1-700 זה לא חינם, זה שיחת בזק רגילה)

מה זאת אומרת "המצב ישתנה"?

אני עוברת לאילת בשבוע הבא ואני ממש מתלבטת לגבי הבגדים שאני אקח... אז אילתים- מה אתם לובשים בחורף? ובכללי- מה הן הטמפרטורות שם בחורף ? תודה לכולם

Adiya

New member
מזג אויר באילת

אהלן אני נוסעת לאילת מחר מטעם הצבא ורציתי לדעת איך שם מבחינת מזג אויר? איך ביום? קר חם? מה ללבוש? איך בערב? תודה רבה !

מי שרוצה לברר על בתי מלון באילת

ובכל הארץ ... מוזמן גם להגיע לפורום צימרים חופש וכייף בישראל אשמח לסייע בכל שאלה לגביי בתי מלון .

fabric

New member
סאנסט מוטל - צימרים וסוויטות באילת

צימרים וסוויטות מפנקות באילת ,מאובזרות עד לפרט האחרון, במיקום נוח בעיר,במרחק הליכה מהעיר ומהים... במחירים חמים לחורף. 08-6373817 - 050-2708795

למעלה