תיירת מזדמנת

מור שלז

New member
תיירת מזדמנת

אז חזרנו אתמול לפנות בוקר, אחרי שבועיים מדהימים שהחלו בברצלונה, המשיכו לחבל הבאסקים, לפירנאים הצרפתיים, בורדו, לואר ולסיום פאריז.
הכתף הפצועה המשיכה לכאוב ולהציק, על חלק גדול מהפעילויות שתכננו נאלצתי לוותר, מזל שיכולתי עדיין לרוץ.
אמנם עם היד במנשא, ונאלצתי להזהר במיוחד בגלל שיווי המשקל שנפגע כשהיד מוגבלת, אבל עדיין - רצתי! אפילו עשיתי פה ושם ריצות שטח ארוכות בפירנאים (בזמן שהם רכבו על סוסים ועשו רפטינג
)
והחלק הכי נחמד בריצות היה שהגדול שלי הצטרף אלי לריצה הראשונה בברצלונה (לקחתי לנו מדריך ריצה ויצאנו לסיור מודרך ברחבי העיר) וכל כך נהנה - שהמשיך לרוץ איתי עוד ועוד גם בסן סבסטיאן, ובבורדו וכמובן בפאריז. כיף מיוחד לשתף אותו בחוויה הזו, זמן איכות ייחודי כל כך, רק של שנינו

וכמובן, אי אפשר בלי תמונות ...

melon

New member
כמה יפה

תמונות מקסימות.
נשמע מדהים ריצות שטח בפירנאים. איך רצים עם מנשא ? ועוד בשטח ... מאתגר ביותר.
אגב , אין כמו טבילת הרגליים באגם קררררר ויפיפה אחרי ריצה ארוכה.

מור שלז

New member
האמת שלא חשבתי שזה אפשרי לרוץ עם מנשא...

אבל בבוקר הראשון בברצלונה החלטתי לנסות. ריצה אורבנית, והייתי עם האיש שלי והבן הגדול, וגם עם מדריך ריצה - הסביבה הכי בטוחה שרק אפשר לנסות דבר שכזה. והיה ממש בסדר!
לא רק שהכאב לא התגבר (ההנחיה היתה שמותר לעשות כל מה שלא כואב), אלא שהריצות הקלו על הכאבים, ואחרי ריצה הרגשתי הרבה יותר טוב מאשר לפניה (כנראה בזכות התנועתיות העדינה וזרימת הדם).
&nbsp
הספקתי לרוץ עוד כמה ריצות אורבניות, ולקבל תחושה של הריצה עם היד מקובעת, להרגיש איפה אני בטוחה בעצמי ובשיווי המשקל שלי ואיפה לא - ואז הגענו לפירנאים, לריצות השטח.
ושוב יצאתי לנסות, מתוך ידיעה שאם זה לא יצליח, אני חוזרת בהליכה ויושבת בבית קפה לחכות לשאר המשפחה שיחזרו מהפעילות שלהם - ושוב הצליח.
&nbsp
בכל מקרה לא לקחתי צ'אנס - בקטעים שהרגשתי לא בטוחה, עברתי להליכה.
עוד משהו שלא ידעתי על עצמי שאני יכולה לעשות, וגיליתי שאפשר... מזל שיש את הריצה!

susieada

New member
עוד דוגמה אישה בספורט...

מה אם צריך מתלה ליד/כתף... לפחות אני רצה ארוכה, גם בשטח!
מור - כה מאכזב שלא יכולת להשתתף בכל מגוון הספורט המתוכנן לכל המשפחה!, אך מעריכה את הנחישות שלך כן לרוץ, כן לעשות מה שאת יכולה, עם כל התאמה אשפרית.
ותענוג להמשיך לקיים מסורת שייסדת של ריצות תיירות הכל עיר! ושהגדול הצטרף אליך לראשונה!

איזה יפהפה. תמונות מקסימות!

מור שלז

New member
תודה

האמת שחשבתי עליך, ועל כל הפתרונות היצירתיים שאת מצליחה למצוא ולייצר לעצמך, בכל פעם שאת נתקלת במגבלה כזו או אחרת.
כשחושבים על כל מה שאת עושה - הריצות שלי עם המתלה ליד נראות מאוד בנאליות...

גברת ע

New member
מקסים!

גם עקבתי אחרי התמונות שלך בפייסבוק מידי פעם ובריצות עם הבן וקינאתי בשקט בשקט אבל עם המון שמחה בשבילך שאתם עושים את הדברים האלו וביחד

מור שלז

New member
תודה!

באמת הכיף הגדול והתגלית שריגשה אותי הפעם בנסיעה הזו, זה הריצות המשותפות עם הבן, והאפשרות לעשות ביחד את הדברים האלו.

למעלה