תיישבו ויכוח

יובל104

New member
תיישבו ויכוח

היי, ביני לבין חבר שלי פרץ ויכוח ואני צריך את עזרתכם כדי לפתור אותו:
אז הכל התחיל בזה שאני אמרתי לו שזה יהיה מגניב אם בספיישל 50 לדוקטור ולריבר יוולד ילד,
אז הוא אמר שזה לא יכול לקרות כי:א. ריבר היא חלק אנוש חלק אדון זמן והוא אומר שזה הופך אותה לעקרה כמו סוסה וחמור
ב.בגלל האנרגיה מהטארדיס זה אמור היה לפגוע בריבר כשאיימי ורורי יצרו אותה הטארדיס (ראה הירושימה ונגאסאקי ותרופות שפוגעות בנשים מהמאה ה20) ובנוסף לכך בגלל השינוי פיזי של ריבר (היא יכולה להתחדש אז כן יש שינוי בגוף שלה) היא לא יכולה להתרבות עם טיים לורדים,בני אדם או כל יצור אחר מכיוון שהגוף שלה שונה מהם

אני אומר שזה לא נכון, לריבר יש חלק בדנא של אדון זמן והיא יכולה להתחדש אז למה שהיא לא תוכל להוליד ילד עם אדון זמן?
בנוסף אני לא חושב שהקרינה של הטארדיס היא כמו קרינה רדיואקטיבית ולדעתי היא לא יכולה להפוך את ריבר לעקרה כי היא נוצרה שם
אז מה אתם אומרים, ריבר עקרה? אם היא לא עקרה אז היא יכולה להוליד ילד עם הדוקטור?

GeJuFan

New member
אני אומרת שבעולם של

הדוקטור בערך הכל אפשרי. ואם יש לנו נקודה קבועה בזמן (ג'ק), רומאי בן 2000 שנה, ובחורה שחתכה את עצמה למיליוני חתיכות והתפזרה ברחבי היקום והזמן, אז בהחלט אפשרי שלריבר ולדוקטור יהיה ילד.

אבל אני בספק שהם אי פעם ילכו לשם.

shaharEB

New member
הסבר יפה
מסכימה ! ומאמינה שהם באמת

לא ילכו לשם..ישאירו את הידע שלנו על הילדים של הדוקוטור בthe doctor's daughter

kinging123

New member
אני חושב שאתה צודק אבל קשה לדעת

למה שכל מה שהסברת פה יהיה נכון? קרינה מהטארדיס? זה קצת לא נעים שהטארדיס דוחפת לך לראש תכנת תרגום ואני זוכר שאחת מהמלוות התרגזו קצת על זה, אבל אין פה שום דבר מסוכן או אפקטים בלתי הפיכים.
הבעיה בוויכוחים האלה זה שזו דעתי - אי אפשר לדעת מה באמת יכול להיות כי זה לא סיפור אמיתי(למרות שאני מקווה שזה אמיתי כמובן
)
אתה יכול לנסות לשאול את מופאט או מישהו מהכותבים אבל העניין הוא שאחרי הכל דוקטור הו זו סדרת טלוויזיה. זו סדרת טלוויזיה מיוחדת, אבל עדיין סדרת טלוויזיה. אם יועצי הרייטינג של הBBC לא ימליצו להפקת דוקטור הו לעשות פרק שבו נולד לריבר ולדוקטור ילד, הם לא יעשו אחד כזה כי זה יפגע בתוכנית.

יובל104

New member
אני גם לא חושב שיש קרינה כזאת מהטארדיס

אבל אתה (ולצערי גם אני) לא יודע למה קרינה כלכך חזקה (כמו שכן יש בטארדיס) מסוגלת

Ran Carmon

New member
סוג הקרינה

"הקרינה" שבה מהטאריס היא ממערבולת הזמן (סליחה על התרגום הגרוע אני רגיל להגיד את זה באנגלית) וזה השפיע על ריבר באותה צורה שהטיים לורדים התפתחו מחשיפה למערבולת הזמן. אני אומר שבגלל שהשינוי לא היה מלא במאה 100% היא סוג של חצי טיים ליידי חצי בת אדם מה שאומר שהגוף שלא לא מותאם לדוקטור או לכל אחד אחר.

למי שלא הבין אני זה שיובל מתווכח איתו על זה

מוגלי7

New member
כשחושבים על זה תכלס

"היא סוג של חצי טיים ליידי חצי בת אדם מה שאומר שהגוף שלא לא מותאם לדוקטור או לכל אחד אחר." - זה לא באמת אומר משהו, זה שהיא חצי-חצי זה נכון אבל זה שהיא לא 'תואמת' לדוקטור או לכל אחד זה לגמרי תיאוריה שלך. אני חושב שאתם ממש overthinking על העניין, הרי בסופו של דבר אם מופאט ירצה שלריבר יהיה ילד - יהיה לה ילד, אני פשוט בספק שזה יקרה.

Ran Carmon

New member
למוגלי7

אני מסכים שבתאכלס רק מופאט יבחר אם היא יכולה או לא ושאין מדע מדיוק (לכן המטרה שלי היא לראות מה יש לו להגיד) אבל אם הגוף שלה שונה משל הדוקטור מבחינה אנטומית היא לא יכולה להוליד איתו ילד, כמו שבני אדם לא יכולים להוליד ילד עם שימפנזה

FayeV

New member
אם הקרינה בטארדיס הייתה כל כך חזקה

אז גם איימי לא הייתה מסוגלת להכנס להריון (אני גם לא חושבת שזה הגיוני שלטארדיס יש קרינה שפוגעת באנשים).
ובנוגע לעניין החצי אדם\חצי טיים לורד - בזה אולי יש אמת. כמו שמישהו רשם כאן - בני אדם וקופי אדם חולקים אחוז ניכר מהדנ"א שלהם, ועדיין אני לא חושבת שאפשר יהיה להכליא ביניהם.

Ran Carmon

New member
זה לא פוגע

אני לא אומר שהקרינה פוגעת בגוף. היא משנה אותו כפי שהתפתחו הטיים לורדים אבל מכיוון שהיא קיבלה רק חלק מהקרינה ולא הפכה להיות טיים ליידי,היא אמורה להיות סוג של מוטציה משולבת עם בני אדם ואדוני זמן

FayeV

New member
אני לא מבינה את הטענה שלך עד הסוף

אתה טוען שכל מי שנוסע בטרדיס נחשף לקרינה?
ואם כבר מדברים על ה-time vortex, רוז הרי נחשפה אליו ישירות, אז לפי התאוריה שלך זה אומר שגם היא לא תוכל להביא ילדים?

Ran Carmon

New member
לריבר היה שינוי גנטי

אפשר לדון על האם כל מי שנמצא בטארדיס נחשף לטיים וורטקס (כל הקטע עם הקרינה זה הקבלה לעולם האמיתי) אבל אנחנו יודעים שלריבר היה שינוי גופני כשאיימי ורורי "עשו" אותה בתוך הטארדיס ולכן היא בת אדם משולבת עם טיים ליידי,משהו שלא קרה לשום מלווה.בנוגע לרוז אני לא חושב שלרוז היה שינוי גנטי בכל הסיפור של ה bad wolf אז רוז אמורה להיות מסוגלת להוליד ילדים

Lhuna1

New member
אויש אני ממש מקווה שלא

אבל כל ההסברים ה"מדעים" הם בגדר המצאות של החבר שלך וחסרי כל תוקף. כל עוד דברים כאלו לא נאמרו בסדרה, הכותבים יכולים להחליט מה שבא להם. (ותכלס גם אחרי שדברים נאמרים בסדרה, הם עדיין יכולים להשתנות לפי החשק של הכותבים וההפקה.)

אבל אהבתי את האנלוגיה לסוסה וחמור

ריבר היא בת אדם פלוס,

לא חצי חצי.
וכמו שג'ק יכול להביא ילדים למרות שהוא כבר לגמרי בן אדם רגיל, אני לא חושבת שזה שהיא "פלוס" מונע מריבר ללדת. השאלה היא כמובן אם אישה יכול ללדת ילד לאדון זמן...

GeJuFan

New member
ג'ק והולדת ילדים זה שני צדדים של מטבע

כפי שנאמר בפרק הראשון של טורצ'ווד

האמת תמיד עניין אותי לדעת איזה שינוי גנטי, ביולוגי, או טכנולוגי עברו בני האדם בעולם העתידי של הסדרות שגבר מסוגל להיכנס להריון.

האמת.. ת'כלס גם להניח שג'ק הוא בן אדם כפי שאנחנו זה עלול להיות בעייתי, כי בהחלט אפשרי שהוא לא בהכרח שייך למין האנושי.. (אני לא חושבת שמעולם נאמר חד משמעית שהוא בן אנוש- או שפיספסתי משהו?)

AvivZ41

New member
ג׳ק אנושי

בפרק הראשון שהוא מופיע, הדוקטור אומר לרוז שבני האדם התפשטו ביקום והתחילו "לרקוד" עם כל דבר שחי. והוא תיאר את ג׳ק, אז ג׳ק בן אדם.

דבר ראשון, בעולם של הדוקטור

הכל אפשרי. זה מה שכיף בסדרה הזו.

דבר שני- איזו הנחה דבילית זו עם העניין של העקרות, מאיפה הוא הוציא את זה. סוס וחמור, איזו שטות

למעלה