תיכון - צבא - טיול גדול...?

בארבי4

New member
תיכון - צבא - טיול גדול...?

גם אצלכן זה המסלול??
אני עוד מעט משתחררת ותוהה אם כדאי לי ללכת על טיול גדול כמו כולם אחרי הצבא ואם כן אז לאן וכמה בכלל צריך לעבוד בשביל טיול כזה..
אמא שלי קצת לחוצה מזה ואני מנסה להרגיע אותה שהכל בסדר ואני לא טסה להודו לאיזה חור בטח זה יהיה יותר בכיוון של אוסטרליה או משהו כזה אבל היא כזאת לחצית שיו!

the new L

New member
אין על אוסטרליה

הייתי שם בקיץ. פשוט מקום מדהים. לצערי הייתי שם רק כמה שבועות, אבל אפשר לחרוש את היבשת הזאת במשך שנים ולא להפסיק להנות ממנה.

תעשי מה שנכון בשבילך

לא חושבת שיש מקום להשוואה.
אני למשל לא עשיתי טיול גדול. זה גם אף פעם לא היה בשאיפות שלי.
אבל אני גם לא עשיתי שום טיול קטן וזה דווקא חסר לי.

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

אצלי זה לא המסלול,
יש לי שאיפות גבוהות בתחום הקריירה,
אבל אף פעם לא היו שאיפות לטיולים בחו'ל
כרגע חושבת על 2 מקומות באירופה הקלאסית... אבל גם זה יכול לחכות..

למשל אסע לאנגליה גם לטיול וגם כדי לחזק את האנגלית
לא רואה מה נותן לאדם טיול בלי מטרה כלשהי..
כאילו אולי זאת חוייה
אבל אחרי כמה שנים כבר שוכחים אותה... והיא רק נשמרת בזיכרון...
עזבו... אני פילוסופית היום יותר מתמיד

BillieH

New member
לא חייבים טיול גדול...

יש מין תחושה כזו שכן, אבל לא כולם מתאימים לזה...
אני טסתי לשלושה חודשים לארה"ב ששילבתי בהם לימודים, חברים שלי נסעו לארה"ב להדריך למחנות קיץ ואח"כ טיילנו קצת ביחד, אולי כיון כזה יותר מתאים לך?
לי אישית יותר חשוב להתקדם עכשיו בתחומים אחרים, להתחיל ללמוד מאשר לטוס לחצי שנה מה שידחה לי את הלימודים בלפחות עוד שנה... מה שבטוח הוא שלא כדאי לך לצאת לטיול שאת מרגישה שאת צריכה לעשות ולא רוצה, טיול גדול זה הרבה כסף הרבה התארגנויות והמון המון כוחות, ואם את לא באמת רוצה את זה לא תהני ותחזרי מהר, חבל סתם לעשות משהו כי כולם עושים ולא כי את באמת רוצה....

לבבית78

New member
אין מסלול אחד...

לכל אחד מתאים משהו אחר. יש כאלו שמעדיפים ללמוד, יש כאלו שמעדיפים להתחיל לפתח קריירה, יש כאלו שמעדיפים לסוע לטייל חודש יש כאלו לחצי שנה, יש כאלו שמעדיפים מזרח, יש כאלו שמעדיפים אוסטרליה, דרום אמריקה, אירופה וכו'..מה שאני מנסה להגיד זה שאין חד משמעי!
אם את מרגישה שאת צריכה לראות עולם ולהשתחרר קצת מהכל לפני שאת מתחילה במירוץ החיים ממליצה לך בחום כן לסוע לטייל! אני עשיתי את זה והחוויות והאנשים מלווים אותי עד היום!! את יכולה לעבוד בעבודה זמנית (אני מלצרתי) ולחסוך כסף ולצאת לך אל העולם הגדול :)
קראתי לא מזמן פוסט שבהחלט הזכיר לי את הטיול שלי אחרי צבא (שהיה מזמן מזמן) זה החזיר אותי אחורה לחוויות נפלאות...אולי לך זה יתן חשק כן ללכת על טיול גדול...
קריאה מהנה!

Karina85

New member
לדעתי כדאי לטוס

קודם כל השאלה אם זה בכלל מושך אותך טיול גדול?
אל תסעי כי ככה כולם עושים, אבל עם זאת קחי בחשבון שאם את כן רוצה מתישהו לעשות טיול גדול לחו"ל - זה הזמן הכי טוב והכי טבעי, אחר כך כבר אין זמן ומתחילים לעבוד והכל נהיה יותר מסובך. לא אומרת שאי אפשר, אבל יותר מסובך.

Purple Mushroom

New member
טיול גדול

מניסיוני האישי, אני ממליץ על טיול-"נופש" לפני צבא, במסגרת בית הספר התיכון. (המשלחת לפולין).
ועם אמא שלך כל כך לחוצה, אני ממליץ על נופש שנתי בחו"ל, על חשבון ההורים, כשבוע. על חשבונם.
כפי שהיה לי עם אבא שלי לפני יותר מ11 שנים. (כ6 וחצי שנים בערך, אחרי השחרור המוקדם שלי, מהמחלקה הפסיכיאטרית ).
ושוב: שיר:
"עת השתחררתי המליצו לי הרופאים ביקור חודשי בנמל התעופה".
בהצלחה בכל דרך שתבחרי. הכל פתוח

א.א.
=]

Kagg6

New member
אצלכן?

השאלה מופנת למגדר אחד בלבד אני מבין...

בארבי4

New member
היי תודה על התגובות

אמא שלי מתחילה להרגע.. אני ואחי מפעילים עליה לחץ מתון :) אני חושבת שאני גם מחפשת שותפה כי אני לא רוצה לטייל לבד.. כרגע אין לי עם מי. החברות האחרות שלי נוסעות למזרח.

למעלה