ממ
לא יודעת איך זה באנקורי, אבל אני לומדת בלחמן-בקורס דרך הואוצר [שילמתי 1500] וזה אחלה קורס ואני ממש מרוצה. המדריכים שלי שפיצים ברמות..וזה קורס מעורב, זתומרת-לא רק חיילים...יש כאלה שלפני צבא, יש משוחררים ויש חיילים-קיצר, מגוון אוכלוסייה, יש לנו מדריכה נפרדת לאנגלית...יש מלא ספרים, יש ספרי פתרונות ספרי הסברים-אני אישית ממש מרוצה [יחסית לקידום תיכונים שעשיתי אי שם בכיתה יב]. לקחתי קורס חד שבועי-זתומרת לומדת רק בימי שישי-ועכשיו התווספו עוד יומיים של תגבורים [וכל יום כזה הוא 6 שעות..לא איזה שעתיים חפיף] וממש נותנים יחס לכל אחד... הלימודים באחלה תנאים, זה בקניון [שזה כבר טוב
],כיתות ממוזגות ומרווחות, יש אחלה יחסים עם הכיתה..יש איזה חצי שעה ביום שאנחנו מתגבשים [כל פעם מישהו מביא כיבוד וככה קצת נחים מהלימודים] הלימודים כן אינטנסיביים כי יש המון להספיק, אבל עוצריך כשלמישהו יש שאלה, פותרים ומתרגלים ביחד בכיתה ישר אחרי שלמדנו נושא-קיצר-באמת מושקע..ציפיתי במחיר הזה יהיה קורס מעפן-אבל ממש הופתעתי עד כה לטובה [ואני יחסית בהתחלה של הקורס]. יש תוכנה באינטרנט ללימוד מלים, אפשר תמיד להתקשר/להתכתב במיים עם המדריכים [אתמול ב22:30 בלילה כתבתי למדריכה שלי מייל שאני קצת מיואשת מנושא מסויים ואחרי רבע שעה היתה לי תשובה מעודדת ביותר במייל, עם הסברים ודוגמאות...ממש הופתעתי לטובה!!] קיצר-כמובן שבסופו של דבר אני אהיה מרוצה אם התוצאה של המבחן תהייה כמו שאני רוצה, אבל באמת שהקורס אחלה-ומי שמשקיע אין ספק שיצליח במבחן[ויש המון שעורי בית, והיה לי הכי קשה שבעולם לשלב את זה עם צבא..ועוד עכשיו אני בהליכי מיונים לעבודה]....לדעתי צריך לקחת 3 חודשים-לא להשקיע בכולם חוץ מבפסיכו..והכל יהיה אחלה