תיכון תל אביב

G COP

New member
תיכון תל אביב

...מישו יודע אם שווה לעשות שם השלמת בגרויות/פסיכומטרי? עדיף בתי ספר אחרים? המלצות/העדפות/הטרדות מיניות יתקבלו בברכה..

G COP

New member
..אממ.. נראה לי שמאוחר מדי...

חוץ מזה שהסניף הזה של תיכון תל אביב נמצא במרחק-קפיצה-מהחלון של הבית שלי..:)וגם ככה אני בטוח שאין ממש הבדל כזה גדול ומשמעותי בין הבתי ספר האלה.. כי בסופו של דבר לכולם יש את אותה מטרה לא? אז.. נלך על זה.. יחי העצלנות

RYaniv

New member
אם איכשהו שמרת את החוגר

אז אתה יכול לעשות קורס בלחמן ב 1500.

RYaniv

New member
לא עד כמה שידוע לי

את המחיר הזה הם עושים רק לחיילים, כביכול. לחיילים משוחררים המחיר היה "רק" 3700 ש"ח.

IrIsH BaBe

New member
אני הבאתי תעודת שחרור וקיבלתי 1000 ש"ח מלגה.

+ עוד מלגה מונפצת כלשהי על זה שאני גרה בפריפריה. סה"כ שילמתי על הקורס 500 שקל
אה וזה בלחמן.

G COP

New member
האמת... שקיבלתי וואצ'ר לעשות פסיכומטרי

בחינם מהצבא באנקורי... אבל כמו שהבנתי, ואל תהרגו אותי אם זה שקר וכזב, שהקורסים האלה שפותחים בחינם במיוחד לחיילים שקיבלו בחינם את הקורס, אלה קורסים שלא מושקעים בהם מיטב המורים, ושאין שיעורי עזר, ובכלל- שלא משקיעים בקבוצות האלה שעושות את הקורס בחינם, והרבה מהם נכשלים...... משו כזה... יש מישו שמסוגל לאמת את זה? או שזה סתם עוד שטיפת מוח במסגרת המלחמות הבלתי פוסקות בין כל בתי הספר השונים לפסיכו/השלמת בגרויות...

Lady McBeth

New member
האמת שיש בזה משו

לא צריך להיות ג'יניוס כדי להבין שהמכונים שעובדים עם הצבא קיבלו את ההסכם הודות למכרז. הכסף שלהם די מובטח, ולכן הם לא משקיעים בחיילים כמו בתלמידים מן המניין. כמובן שחלק גדול מההצלחה שלך בפסיכו תלוי הרבה מאוד באופיו, ביכולת האישית שלך ובהרגלי הלמידה שלך - אבל מכון טוב בהחלט יכול לעזור.

ממ

לא יודעת איך זה באנקורי, אבל אני לומדת בלחמן-בקורס דרך הואוצר [שילמתי 1500] וזה אחלה קורס ואני ממש מרוצה. המדריכים שלי שפיצים ברמות..וזה קורס מעורב, זתומרת-לא רק חיילים...יש כאלה שלפני צבא, יש משוחררים ויש חיילים-קיצר, מגוון אוכלוסייה, יש לנו מדריכה נפרדת לאנגלית...יש מלא ספרים, יש ספרי פתרונות ספרי הסברים-אני אישית ממש מרוצה [יחסית לקידום תיכונים שעשיתי אי שם בכיתה יב]. לקחתי קורס חד שבועי-זתומרת לומדת רק בימי שישי-ועכשיו התווספו עוד יומיים של תגבורים [וכל יום כזה הוא 6 שעות..לא איזה שעתיים חפיף] וממש נותנים יחס לכל אחד... הלימודים באחלה תנאים, זה בקניון [שזה כבר טוב
],כיתות ממוזגות ומרווחות, יש אחלה יחסים עם הכיתה..יש איזה חצי שעה ביום שאנחנו מתגבשים [כל פעם מישהו מביא כיבוד וככה קצת נחים מהלימודים] הלימודים כן אינטנסיביים כי יש המון להספיק, אבל עוצריך כשלמישהו יש שאלה, פותרים ומתרגלים ביחד בכיתה ישר אחרי שלמדנו נושא-קיצר-באמת מושקע..ציפיתי במחיר הזה יהיה קורס מעפן-אבל ממש הופתעתי עד כה לטובה [ואני יחסית בהתחלה של הקורס]. יש תוכנה באינטרנט ללימוד מלים, אפשר תמיד להתקשר/להתכתב במיים עם המדריכים [אתמול ב22:30 בלילה כתבתי למדריכה שלי מייל שאני קצת מיואשת מנושא מסויים ואחרי רבע שעה היתה לי תשובה מעודדת ביותר במייל, עם הסברים ודוגמאות...ממש הופתעתי לטובה!!] קיצר-כמובן שבסופו של דבר אני אהיה מרוצה אם התוצאה של המבחן תהייה כמו שאני רוצה, אבל באמת שהקורס אחלה-ומי שמשקיע אין ספק שיצליח במבחן[ויש המון שעורי בית, והיה לי הכי קשה שבעולם לשלב את זה עם צבא..ועוד עכשיו אני בהליכי מיונים לעבודה]....לדעתי צריך לקחת 3 חודשים-לא להשקיע בכולם חוץ מבפסיכו..והכל יהיה אחלה

IrIsH BaBe

New member
עשיתי באנקורי בביצפר

עם כל ההנחות והחרטא, וזה פשוט מזעזע!!!! רוב הכיתה נכשלה, היה מדריך בלאי וצורת הלמידה הייתה לא משהו.

mass

New member
אני לא יודע איזה פסיכומטרי אתם עושים

בארץ הפלאות, אבל אנחנו פה בישראל - לא יכולים להכשל.

BenisaaC

New member
../images/Emo6.gif

עזוב אחי הם קריית גתים נראה לך שמישהו שם יוציא יותר מ400?

BenisaaC

New member
אני עשיתי באנקורי

לא יודע הספרים ממש טובים המדריך היה ממש טוב אף פעם לא מצאתי את עצמי או מישהו אחר מהכתה שלי מתלונן על משהו לא יודע איך הרמה ביחס לבתי ספר אחרים אבל במבחן עצמו הלך לי דיי טוב

G COP

New member
וואלה.. טוב לדעת

אז צריך לתת מכות לכלבה מתיכון תל אביב... סתם מנסה לעשות לי שטיפת מוח.. היא כמעט הרביצה לי דרך הטלפון שאמרתי לה שאני חושב שאני בכל זאת אעשה את הוואצ'ר שקיבלתי חינם מהצבא!!

הטRולית

New member
עדיף דרך הוואצ'ר.

סתם כי אתה מגבניק, ובין כה וכה תקבל עד 400 גג..
סתם. עדיף ת'וואוצ'ר כי זה חינם. מקסימום, לא ילך טוב, תעשה במקום אחר, אבל אם תשקיע, אין סיבה שלא ילך טוב. אני אישית עשיתי בהייקיו, רק כי היה לי שובר הנחה ע"ס 3000 ש"ח מהמועצה שלנו. אחרת הייתי עושה בלחמן או משהו... (אם מישהו יביא אותה בבדיחה על מקום מגוריי, זה יגמר ברעעעעעעע)

BenisaaC

New member
אחי

גם אם תפול על קורס חרא ומדריך חרא והכל חרא אל תשכח שזה בחינם אז בעצם חוץ מזמן אתה לא מפסיד כלום לך על החינם אתה תופתע רק לטובה, וגם אם לא תצליח בסוף...לא הפסדת כלום

למעלה