תיכוניסטים לכאן

תיכוניסטים לכאן../images/Emo3.gif

היום התפרסם המיקוד לבגרויות של 2004!!!! יו אני כל כך במתח לראות מה יירד!! אבל האתר של משרד החינוך קרס

LuLiLoPiLaTo1

New member
הנה../images/Emo26.gif

אני שמה קישור למטה
וכתבתי על זה הודעה בפורום המורדים בטעות כי חשבתי שזה המורדים חברתי חח סוריי אממ וזהו זה לא עולה אבל צריכים להוריד קודם תוכנה והורדתי הבעיה שאני לא מצליחה להתקין וזה עושה בעיות.. בבקשה מי שמצליח שישים פה תודה

K i n G i

New member
אוח....

שבועות שאנחנו מחכים לזה, והיום בסביבות 11:00 זה הגיע. איזה טירוף היה בביה"ס. יש בבי"ס עשרות מחשבים, והכל היה תפוס, והאינטרנט לא זז והאתר של משרד החינוך כמעט קרס. אחרי ששילמתי קצת לביה"ס, הצלחתי להדפיס את זה. והביאו לנו אח"כ גם את השאלות מאגר (בהיסטוריה). בדוגרי, אחלה מיקוד. גם בלשון הורידו כל מה שלא למדנו, ובהיסטוריה זה דיי קל.

LuLiLoPiLaTo1

New member
יוו פליז אני מתחננת תסרוק את זההה

איכשהוא תכתוב במיוחד בלשוןן פליזז אני מתחננתתתת לאף אחד שאני מדברת איתו זה לא מצליחח ומזה רציתי לדעתת אם אתה בכיתה י' אז פליזזזזזזז תכתוב או תסרווקקק המוןןןן תודה מראש לכל מי שיעזור!!

K i n G i

New member
הינה...

הינה אתר 'מראה', בטוח יעבוד לך: http://rotter.net/week/mikud.html

LuLiLoPiLaTo1

New member
אוף אבל זה גם לא פועל לי../images/Emo10.gif

כלומר אני נכנסת וכנראה בגלל התוכנה משהו לא טוב.. אני מתחננת שמישהו יכתוב לי או את מה שהורידו או את מה שכתוב שם אבל משהוו פליזז..

בלשון ציפיתי שיורידו את נעו"י

ולא הורידו :( אבל הורידו את נפי"ו!!! :) לפחות זה ובקשר להיסטוריה, לא ממש הבנץי מה הולך שם, מה הורידו, מה נשאר, לא הבנתי...

L i T a L 1

New member
המורה שלי ללשון אמרה למורידים

בפועל אז היא עוד לא לימדה אותנו גזרות היא לימדה רק את תחילת הפועל המרובעים והגרוניות והתקדמה בתחביר....

K i n G i

New member
בקשר להיסטוריה...

במיקוד של היסטוריה לא רשום מה הורידו, אלא מה החומר של המבחן, וכן המבנה של המבחן. זה מובן מאוד.

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן זהו בהיסטוריה לא הורידו כלום אוף

וזה לא טוב שלא לימדו אתכם גזרות עדיין כי למרות שהורידו יש הרבה וזה יקח לכם זמן.. אבל כל מורה והשיטת לימוד שלו

Flash Button

New member
תרגעו, לשון זה עוד קל ונחמד

לא הורידו כלום בהיסטוריה - על זה אני אבכה עד יום הבגרות.

K i n G i

New member
אחי...

היסטוריה הרבה יותר קל מלשון.... לשון זה הרבה יותר בלבולי ביצים. היסטוריה הרוב או לא כמעט הכל שאלות מאגר... אז קצת לזכור זה לא נורא. מה גם שאצלינו לפחות כל המבחנים השנה היו על אותו חומר עם אותם שאלות מאגר, ככה שבסה"כ צריך קצת לשנן, שבוע, וסיימנו. לשון, עד כמה שיש חלקים שקלים, צריך יותר לחשוב...

Flash Button

New member
לא ממש

לשון זה להבין את החומר - וזהו, אתה בפנים. היסטוריה זה לאכול הרבה הרבה הרבה חומר, ולא בטוח שתוכל להקיא אותו במבחן בגרות...

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח אני דיי מסכימה איתך.. אבל סה"כ

שניהם מקצועות קשים כל אחד בגלל סיבה אחרת.. לשון בגלל שצריכים הרבה לתרגל ואפשר לטעות על דברים קטנים.. והיסטוריה זה טונה של חומר לזכור.. בכל מקרה בהצלחה לכולם!

Flash Button

New member
כן, לא להלחץ

סך הכול מבחן חיצוני, נעבור את זה כמו שעוד המון עברו את אותו הדבר.

כלום בהיסטורי? ../images/Emo122.gif

לי לא הורידו כלום מהבגרות בשפת האמנות (למרות שאני מעדיפה לחשוב שלא מצאתי את זה כי לא מצאתי את זה) דבר שאומר 90 יצירות ענקיות! המוןןןןןןן חומר! אני בעד שכבר היה עדיף שלא לדעת שהמורים ישברו ת'ראש לבד!

תודה לאל שאני בשכבת ט'(?)

שמעתי שהי"ניקים השנה קצת נדפקו, באופן יחסי. לא נורא, רק לימודים... שיהיה לכם בהצלחה! (בהתאם לתאריך...למרות שכמדומני הבחינות בכלל בסביבות יוני-יולי...אבל אין לי ממש מושג.)

למעלה