תיכוניסט צריך עצה

the black nick

New member
תיכוניסט צריך עצה../images/Emo13.gif

שלום, אני מסיים כיתה י"ב השנה והחלטתי לסיים את חיי, לאחר שמזה מספר חודשים אני סובל מדיכאון קשה. אם יש פה מישהו שמבין באלכוהול, רציתי לשאול על איזה משקה אתם ממליצים לערבב עם תרופות כדי לגמור את החיים? אנא תהיו נחמדים ותמלאו את בקשתי האחרונה.

chuchi46

New member
עד שסיימת עם בצפר

אז לגמור את החיים? ז"א, אם כבר הגעת עד הלום... לא חבל?

The Brainiac

New member
מציע לחשוב על זה עוד פעם

להחלטה כזאת חמורה לא מגיעים ביום אחד, זה תהליך של הבשלה עצמית. אני בטוח שהסיבה בגללה החלטת לשים קץ לחייך לא עד כדי כך חמורה ואם תסתכל על זה אחורה בעוד 20 שנה תחשוב איזה מעשה טיפשי חשבתי לעשות. חשבת אולי לדבר עם אנשים (מקצועיים ולא מקצועיים - פסיכולוג, יועצת בית הספר, הורים, חברים, וירטואלית באינטרנט) על הבעיה? לפעמים בן אדם מבחוץ רואה את הדברים ב"מבט על" ומבין את כל הבלאגן בצורה אחרת ויכול לייעץ לעזור ובמקרה הזה גם להציל. תשקול את העניין ברצינות, מכל המבטים. ערך החיים הוא ערך עליון. החיים עוד לפניך, רק מסיים בית ספר השנה. יש עוד צבא, חברים לנשק, לימודים אקדמאים, עבודה מסודרת, להקים בית ולהנות מחיי משפחה, לחסוך ולטוס לחו"ל לגלות את העולם, יש עוד כל כך הרבה דברים שאתה יכול לעשות, לראות ולהנות מהם, את תעשה את השטות הזאת. אם אתה צריך מישהו לדבר איתו, אני במסרים

the black nick

New member
אין לי כוח לחכות.....

אני עכשיו בכיתה י"ב ומסתכל על השנתיים הקודמות בתיכון ולא מאמין שזה הייתי אני שם........... לא מאמין איזה החלטות דפוקות עשיתי......לא מאמין שנשארתי בבית ספר שעשה לי רע ורק רע...... יכולתי לעבור ולא עברתי! אתם מאמינים לזה? אני כזה מטומטם... כל כך הרבה בדידות וסבל.....לשווא..... אני חייב להתאבד. חייב. חייב להפסיק עם הסבל הזה. אני שונא את עצמי על ההחלטות הגרועות שלי.....על הבדידות הנוראית.....על זה שלא סיפרתי להורים שלי בזמן..... אני רק רוצה ללכת לישון ולא להתעורר.

Lizzie4

New member
הממ..כן

אני ממש מבינה אותך.. זמן רב בחיי רק חלמתי על למות...ללכת לישון ובאורח פלא לא להתעורר...כי היה לי רע [בעצם רע זו לא מילה שמגדירה את המצב].. היום אני בחיים כי אני לא מספיק אמיצה בכדי להתאבד [לא הצלחתי לחשוב על דרך שלא תעורר חשדות ולא תהיה כואבת....] ואני לא מצטערת על כך. אומנם לא מצאתי מטרה לחיי אבל הגעתי למסקנה שיכול להיות טוב. ממש שאין לי מושג אילו משקאות צריך לערבב כדי לגמור עם החיים....אבל אני מציעה להמשיך לחיות..כי תמיד רע ותמיד יהיה יותר טוב.

אני אפתח בוידוי קטן ואני חושבת שהסיפור הזה

רק עזר לי להתבגר.. כשהייתי בסוף חטיבת הביניים הייתי בדיוק במצב שלך.. כל מה שרציתי היה פשוט שזה ייגמר.. הייתי מדמיינת לי בראש טקס הלוויה ארוך, איך כולם בוכים, הייתי משאירה מכתבים להורים שלי בתוך מחברות בתקווה שכשאני אמות הם יגלו הכל.. אפילו פעם אחת החלטתי שזהו.. הפעם זה קורה. ניגשתי למטבח והוצאתי קופסא של אקמול. התחלתי לקחת כדור אחרי כדור ברצף (עד אז בחיים לא בלעתי כדורים ככה שהרצון למות גרם לי לבלוע כדורים בלי בעיה..) בערך בכדור ה-5 אחותי מצאה אותי ולקחה את זה ממני, ובעצם מנעה ממני לעבור שטיפת קיבה (במצב הטוב).. אתה לא יודע כמה אני מברכת אותה על הרגע הזה.. כולנו עוברים בחיים רגעים שבא לנו למות, שלא בא לנו יותר כלום.. ודווקא ברגעים האלה הכי טוב להיות עם האנשים הקרובים (גם אם נראה שאין), לעשות מה שאוהבים, פשוט לנסות להיות כמה שיותר מאושרים.. אני בטוחה שעוד כמה שנים גם אתה בדיוק כמוני תסתכל על זה ותגיד כמה טיפשי מצידך היה בכלל לרצות למות.. רק סבלנות.. תעשה מה שאתה אוהב ותהיי סבלני..

The Brainiac

New member
עדיין לא מאוחר!

תדבר עם ההורים שלך היום, עכשיו! תשבו בצורה רצינית ותסביר להם הכל, איך הכל התגלגל ולאן זה הגיע. שונא את עצמך על ההחלטות הגרועות? ומה עם ההחלטה הזאת? היא לא טיפשית? כדי ללמוד צריך ליפול, עכשיו שנפלת אתה יכול להשכיל וללמוד לפעמים אחרות מה לעשות. בדידות? עוד פחות משנה אתה מתגייס (וגם אני) ותאמין לי מכירים הרבה אנשים, תהיה 24/7 עם אותם אנשים ואת בעיית הבדידות פתרנו. שמע, תסתכל על חצי הכוס המלאה, אל תסתכל על מה שרע וכואב כי יש מספיק סבל בעולם בלי שנפרגן לו. במקום זה תהיה אופטימי, תנסה לעשות דברים שיגרמו לך לשמחה ואושר, תהנה מהחיים האלה, אתה חי אותם רק פעם אחת אז שיהיו כמה שיותר מאושרים ומלאי אתגרים

היי לך.

אני מצטערת שלא הייתי פה בשבת כדיי לראות את זה, ומקווה שהכל בסדר איתך. הפורום לא יעודד כזה דבר ואני מקווה שאתה מבין גם למה. כולנו לפעמים רוצים רק "לישון ולא להתעורר" אבל מבינים עד כמה זה לא מציאותי. בריחה היא לא פיתרון, בסופו של דבר צריך להתמודד עם העניינים. אני חושבת שיוכלו לעזור יותר בפורום תמיכה נפשית לצעירים, ומקווה שהכל בסדר.. תעדכן בבקשה.

ואחרי בירור קצרצר.

זה ממש לא נושא לצחוק עליו, וההודעה הזו נשארת פה "למען יראו וייראו". מרימים בשביל כאלה הודעות ניידות משטרה, שזו ממש לא העבודה שלהם.

the black nick

New member
לא צחקתי, זה אמיתי.{לא|

כתבתי שזה בצחוק כי הנהלת תפוז הם חולי נפש שמפרים את הפרטיות של גולשים. אבל לא, זה אמיתי. ואחרי היחס המגעיל של "תפוז" אני עוד יותר שונא את העולם.

למעלה