תיכופוניסט

ExcellentSchool

New member
תיכופוניסט

שלום לכולם :) קודם כל, האם עדיין לא יצא תיכופוניסט השנה? ודבר שני, אני מעוניין להשיג\לרכוש\לצלם תיכופוניסט של איזור המרכז, בדגש על תיכופוניסט ת"א. (גם הרצליה, כפ"ס ואיזורים נוספים מצויין). אשמח לתגובות (אפשר גם לפרטי). בתודה מראש, והמשך שבת נעימה

mor000

New member
שלום לך...

תיכופוניסט זה עניין ששייך לעירייה, כלומר שזה לא עניין ארצי, אלא שייך לכל אגף נוער בעירייה מסויימת... בכל עיר הספרון יכול לצאת בזמן שונה... השנה בגלל השביתה אני חושבת שזה נדחה או בוטל בכמה וכמה ערים. אני מאמינה שאתה איזה יחצ"ן מסיבות ואתה רוצה להשיג מספרים של בני נוער, אז לפני שאתה עושה את זה שתדע- שזה מעצבן, מציק, ונמאס לאנשים לשמוע מיחצנים שמשיגים איכשהו את המספר שלהם דרך ספר טלפונים [= אם אתה לא ואתה סתם רוצה ללמוד בע"פ את כל שמות בני הנוער באזור המרכז, שיהיה לך בכייף.

ExcellentSchool

New member
תגובה

קודם כל תודה על התשובה. שנית, בנוגע לעניין העצבים :) מחד, אינני יחצ"ן מסיבות, ומאידך אין ברצוני ללמוד את שמות בני הנוער ברחבי מדינת ישראל. אנו חברה המתמחה שמתן שיעורים פרטיים בתחומי המתמטיקה והמדעים. בעוד שתלמידי תיכון משלמים היום סכומים גבוהים מאוד לשיעורים פרטיים, אצלינו יוכלו התלמידים לקבל זאת במחירים אטרקטיביים במיוחד, וממורים בעלי נסיום רב בתחומים אלו, בשיטה האופיינית לנו. יצאנו בשיווק למספר בתי ספר, אך מאחר וראינו היענות רבה גם באופן הפרטי, דהיינו לטלפונים האישיים, החלטנו להשקיע גם בתחום זה.

למעלה