תיכמסו כי זה חשוב וזה יכול לעזור לכם.........

strong4

New member
תיכמסו כי זה חשוב וזה יכול לעזור לכם.........

תקשיבו! חבר שלי ניתפס ע"י שוטר כי הוא עשה בחניון, השוטר הזה פתח לו תיק במשטרה ל7 שנים!!!!! הילד בןה14 ישב עם רוצחים ואנסים בתא מעצר שעתיים בלי השגחה!!!!!!!! הילד היה בשוק! בטראומה! תאמינו לי תעשו רק במקומות שלא עוברים בהם כל-כך כמו( אוטוסטרדות) ורק בלילה !!!!!!! אתם יכולים להכניס את עצמכם למצב לא נעים בכלל! הילד הזה לא יוכל לשרת בצבע במשהו נורמלי חוץ מאיזה ג'ובניק תגיבו!

yona9

New member
יואל יסתום תפה

ותפסיק להתערב בכל דבר חתיכת מעצבן!

yona9

New member
ותפסיק לזיין תשכל! כלום ממה שכתבת נכון

עלאק ישבנו שעתיים עם אנסים ורוצחים.. איזה מפגר...

GRIND

New member
ילד בן 14 לא ישב באותו כלא עם רוצחים ואנסים

כזה זיון שכל לא שמעתי בחיים!!!! על שימוש בסמים לא מושיבים אותך בתא מעצר אז מה אתה מזיין לי תשכל ומבזבז לי זמן

THE GRAFFITER

New member
בולשיט! אני כבר

נתפסתי מקשקש חרא עם חברים על קיר של בית, ושכן התקשר למוקד. עכשיו, המוקד לא יכול ממש לעשות לנו כלום כי זו משטרה אזרחית, אז הם קראו למשטרה בזמן שהם עיכבו אותנו במקום וצילמו את הקיר, ואז באו שתי שוטרות דפוקות ששאלו איך קוראים לנו, ובדקו במסוף בניידת אם כבר יש להם איזה רישום עלינו, מה שלא היה. הם לקחו את הפרטים של שם, גיל, בית-ספר כיתה, כתובת וטלפון, והכריחו אותנו להתקשר להורים שיבואו לזהות שאנחנו זה באמת מי שאנחנו אומרים, כי לא הייתה לנו תעודה מזהה. ההורים שלי היו באותו זמן בסין, ככה שהם לא יכלו לבוא, אז ההורים של חבר שלי זיהו אותחי במקום, ולמרות שהמשטרה אמרה לא היה אפילו טלפון אחד הבייתה. רק אחרי שבוע המוקד אפילו לא טרח להתקשר, אלא שלח SMS למנהלת שלי, והיא התרגזה ואמרה שהעיריה רוצה להגיש נגדנו תבעיה. הם לא יכלו כי זה היה על רכוש פרטי, והאיש היה דתי וזה היה בכניסת שבת, אז הוא רק אמר לנו לבוא ביום ראשון למחוק. (שעתיים למחוק טאג בהארדקור אדום... זין.. נשבר הגב). בכל מקרה, המשטרה הסבירה לנו שאם היה להם כבר רישום (דגש! "רישום"- לא תיק!) הם היו לוקחים אותנו לתחנה לחקירה של חוקרת נוער בלי שום אנסים ורוצחים וחרא, ואז היו שוקלים בהתאם לחקירה ולעבירה ברישום הקודם אם הייתה (כל עוד זה לא היה סמים, כי אז פותחים תיק ישר) אם לפתוח תיק או לא. ככה שזה לא היה כ"כ נורא. הקטע הכי חרא היה לספר להורים. ו-ז-ה-ו. אז בלי שטויות רגשניות על בני סלעים למיניהם. תם ונשלם טקס יום הזיכרון. מצטער על החפירה אבל חשוב לדעת. פיס.

yona9

New member
בסדר...

אותי לקחו לחוקר נוער ולא היה עלי שום רישום ושום זין....

Hero7

New member
למה לספר?????

יחתיחת הומו מיזדיין למה לספר לכל העולם. כשיתפסו אותך תספר אבל תפסו אותי אז יהי נחמד מצידך לשאול אם אפשר לספר לכולם.

Hero7

New member
לא נראה לי

דיברתי ל-strong4 אני לימדתי אותו כל מש שהוא יודע (חוץ ממה שהוא העיתיק מהאתר learngraffiti.net והוא מקשקש שהוא יותר טוב ממני במבנה אותי וכאלה

KoLoNkA

New member
כל האתרים האלה

ש'''מלמדים'''לעשות אותך גראפיטי כמו למשל GRAFFITICREATOR או LEARNGRAFFITI זה זין של אתרים הם לא יקחו אותך לשום משום.אם אתה באמת רוצה להתקדם זה תלויי רק בדבר 1! ברצון שלך... אתה צריך להתקדם ולשמוע מה ש'''רייטרים'''אומרים לך אך ורק ככה אם תקשיב להם ככה אתה יכול להשתפר ולא מכל מיני אתרים חרא...

THE GRAFFITER

New member
KOLO צודק

אתרים שאמורים ללמד על אותיות לא עוזרים בגרוש. ניסיתי אותם. לעומת זאת אתרים שמסבירים על גראפ דווקא ממש מעניינים ועוזרים ללמוד על ההיטוריה ועל הסצינה העולמית העכשווית, ומלמדים גם על מושגים וסלנג ושטויות רבות אחרות, ואת זה דווקא כיף וחשוב לדעת..

funckmachine

New member
זה שהאתרים מעפנים זה נכון

אבל להקשיב "לרייטרים" זה לא.. קודם כל הוא לא חייב לשמוע מה יש "לרייטרים" לומר הוא יכול לעבוד לבד אני אישית לא מכריח אף אחד.. אני נותן ביקורת אף להשקיש לה.. ואפשר לא... הדבר הכי טוב זה פשוט לשבת ולעבוד. תפוז זה לא בית ספר לטוייז בשביל חדשים יש פה פול מאמרים ותגובות שכבר כתבו.. ילמדו מזה יעבדו קצת ואז יעלו משהו

למעלה