תיכנון לעומת ביצוע- לא לצפות

גילה29

New member
תיכנון לעומת ביצוע- לא לצפות

אתמול היה בסדר עד הערב: ב 12:00 אכלתי סלט עם אשל ב 17:00 אכלתי סלט עם קופסת טונה, 4 כפות תירס, כף כמויונז ו4 פריכיות אורז. בערב יצאתי ושתיתי אייס קפה בלבד ותכננתי לא לאכול בלילה אבל ב 24:30 חזרתי הביתה והתחלתי לזלול. הצלחתי לאכול איזה 14 פריכיות אורז עם כמויונז וגבינה ועוד בסוף לאכול פלח אבטיח. הבולמוסים האלה של הלילה משגעים. כבר הייתי כלכך קרובה לסיים את היום בהצלחה. דרך אגב גם היום כבר חטאתי - עכשיו חזרתי מאירוע בעבודה ולמרות שלפני שהלכתי אכלתי תפוח והתכוונתי לא לגעת שם בכלום, כמובן שהכנסתי רוגלך לפה ואז נזכרתי שרציתי לדווח לכם, אז מהר זרקתי את החצי שנשאר ממנו. זה מדהים איך לזרוק חצי רוגלך לפח יכול להיות כל כך קשה. נ.ב. בערב יש לי אירוע נוסף ( והכל מהעבודה לכן אני חייבת ללכת ).

גילה, דיבור.

את יודעת שאני נזהרת לא לתת שום יעוץ תזונתי כשאינני ברת סמכא לכך. אבל גילה, מהמעט שאני רואה, אכלת מ-ע-ט מדי!!! חסרים ירקות, יותר חלבונים וכו´. בואי אגיד לך משהו קטן אבל חשוב. אם לא אוכלים נכון, מספיק, מאוזן, מגוון - כל לילה את תהיי שוב רעבה. אין אפס! הגוף תובע את שלו. לא יעזור! מבטיחה מבטיחה לך, שעם יעוץ כמו שצריך ואכילה "כמו שצריך" (יש כאלה ש-5-6ארוחות קטנות ביום, עושה להם את הענין ומצליח להם יופי!). גששי, תבדקי, תתייעצי. מבטיחה לך. שאת תיכנסי לכאן ותגידי: וואו חבר´ה, יש שיפור. (ותזכרי אל תחפשי 100% עכשו. בלי לחץ פליז). אל תלכי עם ראש של "להחזיק מעמד", "לאכול מעט" ועוד - תשכחי מזה. את תשרדי ככה יום, יומיים - ואופס חזרת לאותו מקום. (וגם אם תחרגי פה ושם בקצת, תאמיני לי. זה לא מה שידרדס את הסיפור). בהדרגה ועם תוכנית שתאהבי ותתאים לך, תראי איך שזה ילך. שלך, דליה.

למעלה