תיכנון של דירת חדר

מצב
הנושא נעול.

GalitaB

New member
תיכנון של דירת חדר

תיכנון של דירת חדר
שלום לחברי הפורום אני מעוניינת בעזרתכם בעיצוב של דירת חדר מצורף קובץ עם תיכנון של הדירה כפי שהיא היום על פי שירטוטים שלי חשוב לי שיהיה מקום למכונת כביסה, מקרר, הפרדה בין חדר המגורים לחדר השינה. אולי מישהו מכם יודע היכן אוכל למצוא חומר על דירות חדר / דירות קטנות (חומר שמכיל גם תוכניות) ספרים, מגאזינים, או אתרי אינטרנט. תודה מראש וחג שמח

את קצת מפספסת...

תיכנון של דירת חדר
שלום לחברי הפורום אני מעוניינת בעזרתכם בעיצוב של דירת חדר מצורף קובץ עם תיכנון של הדירה כפי שהיא היום על פי שירטוטים שלי חשוב לי שיהיה מקום למכונת כביסה, מקרר, הפרדה בין חדר המגורים לחדר השינה. אולי מישהו מכם יודע היכן אוכל למצוא חומר על דירות חדר / דירות קטנות (חומר שמכיל גם תוכניות) ספרים, מגאזינים, או אתרי אינטרנט. תודה מראש וחג שמח
את קצת מפספסת...
אם יש לך שאלה ספציפית ...את מוזמנת לשאול אותה. אפשר כמובן לתכנן מחדש את דירתך, אחרי שבודקים פרוגרמה, צרכים, הדגשים אישיים וכ"ו...זהו תהליך. את יכולה למשל, להציג פתרון ולהזמין אנשים שיגיבו. לצפות שאנשים יתכננו לך את הדירה...על עיוור, וגם בהתנדבות. מוגזם.

TalHai

New member
סליחה על השאלה אבל איך נכנסים

תיכנון של דירת חדר
סליחה על השאלה אבל איך נכנסים
למחסן????????????????????

TalHai

New member
../images/Emo45.gif כנראה לא חשבתי על זה

החלון האפור -זה כנראה דלת
כנראה לא חשבתי על זה
תודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה