תיכנונים לחופשה

תיכנונים לחופשה ../images/Emo73.gif

מה התיכנונים שלכם לחופשה?? אני כנראה ביום ראשון -ברוטב סלסה וביום שני (בסהרה) - מומלץ!! מועדון טוב עם אחלה מדריכים!! (בכלל אחלה בצפר..!)

NightGirl 4ever

New member
אממ

שבת- הזירה ראשון- רוטב, איזו השפלה שני ימית שלישי - לה פיניאטה חמישי- לא סגור שישי- סלסרו

Dshira

New member
ממש לא

יש כאלו שאין להם חופש... את יודעת, צבא... וכאלה....

Pagra Baleben

New member
התיכנונים העיקריים שלי הם../images/Emo185.gif

לישון*_* אני לא עושה הרבה דברים ביום שני אני הולכת לסדנת פלמנקו+הופעה של להקת פלמנקו שאמורה להיות ממש יפה, ביום חמישי אני הולכת לעזריאלי, ואחר כך לחוג סלסה שלי הייתי אמורה להופיע עם החוג במופעי חנוכה, אבל זה התבטל, בגלל שיש לנו חרא של עירייה*_*

i l0ve u

New member
הייייי כולם!!!!!!../images/Emo141.gif

טלו´שששש אז ככה תהנה היום עם ג´ני ונילי ברוטב סלסה{אני מקווה שגם נילי תהנה- אתה מבין למה אני מתכוונת} הלכנו יום שבת ללפאזל וזה מועדון פצצה
{אםן מישהו קורא את ההודעה אז לא זה לא מועדון סלסה!!!} היה מזה כיף!!!!!!! גם נילי הלכה איתנו דרך אגב.... היום אולי נלך למסיבה של שלומית במועדון ברעננה... דרך אגב מישהו היה בגני התערוכה מישהו יודע איך היה???

תודה../images/Emo13.gif

לפי מה שהבנתי מאוד נהנתן... ונילי בסוף לא באה... אני הולך כרגיל (ג´ני ואחותי) אנחנו תמיד נהנים במועדוני סלסה...
אם לא היינו הולכים לרוטב הייתי בא לשלומית אבל אני הולך לרוטב.. תמסרי לה מזל טובבב

i l0ve u

New member
מה???????

נילי לא באה כדי לפגוש את ****???????? אני בשוק אני בהלם אני המומה!{חחחחח} למה?? אני יהרוג אותה.........! אולי לא נלך לשלומית אני רוצה ללכת אבל לאסתי אין חשק אני ישכנע אותה....

למעלה