תיכנות המטאטריידר: שאלת המרות..

תָּמִיר

New member
תיכנות המטאטריידר: שאלת המרות..

עבור נוסחת חישוב שאני מפתח: האם יש פונקציה המחזירה את ערך ה-Balance או ה- Equity במטבע שאבחר (לאו דווקא בדולר) או במטבע הבסיס שעליו אני סוחר? לדוגמא: נניח שיש לי אקוויטי של $10,000 ואני עובר לסחור על הצמד AUD/JPY.. אזי אני מחפש דרך לקבל את ערך האקוויטי שלי ($10,000) ביינים יפניים. לחילופין, אם יש פונקציה המחזירה שער מטבע מסוים (או יחס צמד מסוים) ע"פ דרישה? תָּמִיר

תָּמִיר

New member
לגבי החלק השני של השאלה, כבר מצאתי לבד

אני מתכוון לקבלת ערך של צמד מבלי להיות בחלון שלו (פקודת MarketInfo) אבל עדיין חסר לי המשתנה (או הפונקציה) הממירה ערך מטבע X (או פיפסים במטבע X) לדולרים. אשמח לתשובות, תָּמִיר

matanbil

New member
איפה אתה מוצא פונקציות?

איך אפשר לתת הוראה למכור או לקנות? אני יודע C אבל לא יכול לתכנת ממש בלי כל הפונקציות הקשורות לMT

תָּמִיר

New member
לא בטוח שהבנתי מה אתה שואל

במטא אתה יכול לתכנת ויש כל מיני פונקציות מסחר מובנות של המערכת. כמובן שאתה יכול לבנות פונקציות נוספות באמצעות התכנות. מה שחסר לי זו פונקציה הממירה ערך בסיס של צמד (כל צמד) לערך דולרי שבו המערכת משתמשת בכדי לחשב את החשבון שדרכו אתה סוחר. תָּמִיר

ohad310

New member
אתה לא צריך פונקציה אלא חישוב פשוט

למשל אתה רוצה לדעת כמה זה 10000 ינים בדולרים אז פשוט תמצא את השער הנוכחי של הצמד דולר/ין ותחשב לבד. (אפשר למצוא את השער למשל עם marketinfo ) למיטב ידיעתי הפונקציות של balance ן equity מחזירות את הערך רק במטבע של החשבון וכדי לקבל ערך במטבע אחר אתה צריך לעשוב לבד את החישוב.

למעלה