תיכנסו בבקשה זה יקח שניה

תיכנסו בבקשה זה יקח שניה

תראו אנשים אני חדש במשחק, עכשיו רציתי לשאול משהו ואני ממש רציני, יש כאן מישהו שבאמת מוכן לשלוח לי קצת כסף/נשק? תקפו אותי רק היום 5 מתקפות כלליות, ועוד מתקפות מטוסים. אני באמת צריך עזרה ממישהו. יש כאן מישהו שבאמת יוכל לשלוח משהו?

omri gshock

New member
לומר לך את האמת

אין מצב שאני ישלח לך עזרה ומכמה סיבות יש עוד מלא מדינות כמוך שמתחילות ותוקפים אותן למה לך ולא לאחרים אני גם התחלתי אף אחד לא שלח לי עזרה, תשקיע תתקדם מה יצא לי מזה שאני ישלח לך עזרה? כלום!!!!!! רק הפסד של נשקים ותורות יום טוב ולא התכוונתי לפגוע

tenen

New member
או למדתם משהו שם...

אני זוכר את ימי הראשונים בפורום כאן שדה סטרונגסט פירסמו השכם וערב שמי שמצטרף אליהם מקבל חבילת סיוע בשווי של מעל מליארד. אז כבר אמרתי שזה לא מאוזן והחברה שלך שם בברית אמרו שזה הוגן כי כל אחד יכול להצטרף :)

590V ISRAEL

New member
תדייק בדברים בבקשה

אף אחד לא קיבל סתם משלוח על הצטרפות. ------------------------------------------------- אנשים שעזרו לברית קיבלו גם יותר ממיליארד. ------------------------------------------------- אם לא היו מגבילים במשחק את המשלוחים לכל 3 יום עדיין היו נשלחים משלוחים של מיליארדים אבל אין מה לעשות חוקי המשחק שונו.

tenen

New member
לא אמרתי שסתם קיבל.

אבל זה מה שאתם פירסמתם בזמנו :)

אממ תקשיבו זה לא ככה

שמעו אני התחלתי משתמש חדש קיצר לא הבנתי מה הולך כאן וכול השטויות האלה אז סתם שלחתי איזה הודעה למדינה שאני יתקוף אותה ווואי וואי מה ילך עליה ומה יקרה למדינה וזה קיצר למחרת תקפו אותי יותר מ-10 מתקפות כלליות ביום, ומתקפות מטוסים ומסוקים וקומנדו ומה לא אז זה לא פייר פשוט ועכשיו כול האלה מהברית חושבים שאני שונא אותם חח ויקח שעה להסביר שלא

למעלה