תיכנסו בבקשה זה מאוד רצוי

תיכנסו בבקשה זה מאוד רצוי../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif

אתמול בלילה מאיה כתבה לכם מסר ממני- שעברתי איזה ניתוח והייתי נורא חלשה ולא כל כך הרגשתי טוב - מסרתי לכם חג שמח ואת אהבתי אליכם - ניזרתי במיטה ככה ואף אחד מכם לא טרח לאחל לי חיזוקים -רפואה בריאות או בכלל רק חג שמח שיהיה לי אחריי היום הקשה שעברתי לי אתמול, חבל! חשבתי שזה אחרת שיש אנשים כאן שאוהבים אותי ודואגים לי לא רק כשטוב לי . בכל אופן תודה מאוד ניפגעתי ממכם חברים יקרים שלי תמיד תשארו יקרים לי. ויאהב אותכם- אם זה היה הפוך אני הייתי מיד מאחלת הכל כל מה שרק יכולתי . אבל שטויות אני רק ילדה שלומדת דברים בחיים שלי . אתם תמיד מקסימים. אוהבת אותכם יקרים שלי . >>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין.

אלין נשמה, זה לא כמו שאת חושבת...

ניסיתי להשיג אותך בפלאפון אבל לא ענית ולפעמים גם לא היית זמינה, ובמסנג´ר את לא עונה לי משום מה, אין לי מושג למה. אל תחשבי שאני לא דואג לך ולא חושב עלייך אחות יקרה שלי, פשוט רציתי לשאול מה שלומך ולשמוע אותך לא להשאיר הודעה בפורום ולחכות מתי תעני לי... תרגישי טוב נשמה, ממני ידידך, אלון זכריה.

tsipi35

New member
אלין זה לא נכון מה שאת חושבת ../images/Emo23.gif

מערב חג אני מנסה להשיג אותך המס´ הפלאפון שהשארת לי - אבל הוא לא זמין. אתמול אחרי שקראתי את מה שמאיה כתבה שוחחתי עם אלון האי סי קיו ושאלתי אותו אם הוא יודע איך את מרגישה - גם לו לא היתה תשובה. אבל גם כל מה שקרה בחג בנתניה ואתמול באלון-מורה בילבל את כולנו. אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב - ושתהיי לנו בריאה. וחוץ מזה את הרי יודעת שאת ה -
וה -
של הפורום.

מן הסתם לא הגבנו כי לא ידענו מתי

תראי את ההודעה, ברור שאנחנו דואגים לך... אלין, לכלכת! את ה
של הפורום הזה. את מאירה את כולו, בלעדייך הפורום הזה הוא לא פורום איך בכלל חשבת להעלות בדעתך שלא נתייחס אלייך ולא נדאג לך. מה שלומך כרגע? אוהב אותך הכי בעולם מכל הלב והנשמה מושון. ועניתי לך בקשר לביקור והעוגה...

שחור

New member
אני ממש ממש מצטער../images/Emo52.gif

ראיתי את ההודעה הזו ואז המשכתי לקרוא ושכחתי ממנה ואיך באמת את מרגישה מקווה שהמצב ישתפר בדאגה אך ורק לך שחור

למעלה