תיכנסו בבקשה..

תיכנסו בבקשה..

אני כל כך שמחה בשבילה,סופסוף הופעה בארץ!,אני מתארת לעצמי כמה היא מתרגשת! הראיון איתה כל כך מלא בדברים נכונים..שכשקראתי את הראיון הרגשתי כאילו אני שאלתי את השאלות שרציתי לשאול והיא ענתה לי,זה הדהים אותי,כל הכבוד למערכת האתר E ONLINE ובכל זאת,יש כמה דברים שחשוב לי לציין. הפרטים החשובים מהכתבה:
בשביל אביטל,הייתי מציעה לך לשים את הקטע הזה [מהראיון] בעמוד הראשי של הפורום,זה ממש מתאר מי זאת ליאל שלנו: קולט עשתה את הפריצה הגדולה שלה, כשזכתה בגיל 11 במקום הראשון בתחרות בראבו המקומית, ומאוחר יותר קטפה את תואר חביבת הקהל בתחרות הבינלאומית שנערכה באיטליה. היא השתתפה בחלק האמנותי של פסטיגל 2002 ולאחר מכן הוציאה את אלבום הבכורה שלה. את עיקר מרצה היא מפנה לאחרונה בפיתוח הקריירה מעבר לים, וכעת עומדת קולט בפני אלבום בכורה, שסינגל ראשון מתוכו ייצא ב:29.3.05 בגרמניה.
יש לה צוות שלם שמפעיל אותה, הכולל מנהלת צמודה (אירית טן-הנגל) ומפיק ישראלי (טל פורר) [זה יכול גם להתאים לעמוד הראשי למידע עלייה,או לשאלות נפוצות.]
ומה ליאל חושבת על גדולתו של אמן? סלין דיון שעזבה את הבית בגיל 12 והיום היא זמרת ענקית שאנשים טסים כדי לראות אותה. זו גדולה של אומן, זה דבר מדהים וצריך לבנות את זה מגיל צעיר".
מישהו אמר ישראל?
לפני שלוש שנים כשהוצאתי בארץ דיסק אחרי שזכיתי ב'בראבו', לא אהבתי את הדרך שכל הזמן אמרו סביבי 'היא ילדה'. אני לא אוהבת את הדיבור עליי כ'ילדה'. נכון, הייתי ילדה, אבל עשיתי משהו מהנשמה, עשיתי מוזיקה".
לימודים? האמת שעניין הלימודים קשה, אבל יש לי מורים פרטיים. תשמעי, הדבר שאני הכי רוצה לעשות עכשיו זה מוזיקה, זו התשוקה שלי וזה הדבר שאני הכי רוצה לעשות כל החיים.
תחשבי כמה אנשים חוזרים הביתה ואומרים לעצמם 'אוקיי, הרווחתי את הכסף שלי', אבל הם לא עושים באמת מה שהם אוהבים.
והמוטו? היא מצטנעת ואומרת "פשוט הייתי אני, זה הכל". ליאל,אנחנו אוהבים אותך!!!

Sckkk

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo127.gif

אני אערןך את זה קצת, ואשים.

למעלה