תיכנסו דחוף לקישורים!!!
חשוב!

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אימל'ה!!!!!

איזו התאכזרות! דיייי איזה אנשים מגעילים יש בעולם הזה כולל בארץ! איך הם יכולים לפגוע בסוסים וחמורים כאלה?

ביום חמשי הייתי עם אמא שלי../images/Emo80.gif

ביפו- תל אביב וראיתי שם סוס שסוחב עגלה ועליה מלא מלא פירות וירקות ושלושה אנשים שעל העגלה מוכרים אותם! אמא שלי רצתה לקנות, אבל לא נתתי לה כי הסוס נראה רזה הוא כולו הזיע וכשאחד משלושת האנשים התקרב אליו הוא לקח את האוזניים שלו אחורה, זאת אומרת שהוא ממש התעצבן עליו! ואז שאלת אחד מהם הסוס שתה היום? והוא אמר לי למה לי לענות לך? אולי הוא שתה ואולי לא! מה אני אמורה לעשות?

Nµ§h¥ KaTaN

New member
תדווחי עליו למשטרה.

כי יש חוק של צער בעלי חיים וזה אחד מהחוקים שמה או שמהו כזה. אז תתלונני למשטרה.

TauraMan

New member
עדיף היה לקנות משהו..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הרי אם הם לא ימכרו לא יהיה להם מה לתת לסוס....

VanQuish

New member
אייייכס!

צריך לשלוח את כל האנשים האלו לטיפול אצל פטוניה!!!

טוי בוי

New member
פרנקי מנהל החווה

מאוד עוז רלעמותה להגנת הסוס והוא תמיד לוקח ממנה סוסים שעברו התעללות... ברק וסקי בוי היו לדוגמא..... הוא רשום בתודות בחוברת שמקבלים ...

NTL

New member
הממ

לי נראה שהוא לוקח את הסוסים משם כי הם זולים.

טוי בוי

New member
זה לא נכון!

נירא לך שסוס כמו סקי בוי שאף אחד לא רצה והוא היה צריך לעמוד באורווה 3 חודשים בלי שירכבו עליו או משהו ורק 24 שעות עם אינפוזה ותרופות מאוד יקרות מחול?! ועוד בהתחשבות שהסוס הזה לא יכניס לו כסף כמו שפרנקי הוצי עליו! כי הוא היה בסך הכול סוס בצפר! אהל ה-סוס בצפר! כול מי שיכיר אותו יגיד כמה הוא החזיר לפרנקי על זה היה לו אופי מדהים! אני לא חושבת שהרבה חוות היו מטפלות בקזה סוס שמי יודעה בכלל מה הסיכויים שלו לחיות?! וגם ברק?! ובלגן היה חמור שהוא הציל שהיו לו קוויות ממגהצים וחתכים וכל מיני זוועות נירא לך שהוא רוצה חמור?! אבל הוא השקיע בו ובסוף הוא החלים!

גם אני שיר ולידר ראינו כזה סוס

נסענןו איזהיום אחד וזה יותרגרוע כי הוא סחב עגלה של אבטיחים..... והיום על העגלה 3 אנשים אני לא יכולתי להיסתכל ושיר גם אבל לידר אמרה שהוא היה ממש רזה... עכשיו הבעיה היא שאין לי על מה לדווח כי אין לי מושג איפה מחזיקים את הסוס הזה כי כבר להחזיק סוס בתוך עיר זאת עברה בפני עצמה....

אורלי 7

New member
זה לא נכון!

כבר 20 שנה שפרנקי עוזר לעמותה למען הסוס ולא על מנת להרוויח! הוא עושה להם הובלות, מחלץ סוסים וחמורים עם המשאית (לא גובה תשלום כמובן - הכל בחינם) ואכן גם לוקח/ מקבל סוסים ומטפל בהם. סוף סוף יש מישהו שגם עושה ולא רק מדבר אז אנא לא להשמיץ אותו!

פפפפפ החודש ראיתי פעמיים...

היה סוס אחד שמכרו עליו גם אביטים והיו עליו 2 אנשים וכמובן שהסוס היה מסכן ורזה.. סוס מקומי מסכן... והם עשו באותו רגע הליכה.. ומה זה ריחמתי עליו.. והיה עוד פעם שהיו 2 אנשים עם סוס מקומי בצבע חום הוא הרים תזנב יפה כזה.. והוא היה ממש מסכן ורזה לא זוכרת מה מכר איתו ופתאום הם התחילו לעשות איתו קאנטר על הכביש!! כל כך התעצבנתי!!!!!

למעלה