תיכנסו ותגיבו!!-

glitter8

New member
תיכנסו ותגיבו!!-

כתבה גרועה ולא מפרגנת בעיתון הארץ- חובה להיכנס ולהגיב בהתאם!!! נוכחות כולנו חובה!

glitter8

New member
לאיזו כתבה התכוונת?

לכתבה של מירב יודלוביץ' המפרגנת או לכתבה של הארץ?

handlessman

New member
רגע...

את סותרת את עצמך, מצד אחד את אומרת שאת מסכימה עם כל מילה ומילה, ומצד שני שממש התאכזבת... אולי הסכמת עם כל מילה ומילה מהתגובות של המתנגדים לנאמר בכתבה?

hilali1

New member
התאכזתי מההופעה..

כפי שכתוב בסוף רק כשויתר על השירים באנגלית ושר את הלהיטים בעברית הוא הצליח להרים את הקהל. בשאר הזמן הקהל פשוט נרדם.. אבל ממש נרדם

glitter8

New member
מי שהרדים היו האורחים שלו

דיויד היה משכמו ומעלה, כרגיל.

hilali1

New member
גם הוא קצת עם השירים באנגלית..

ועד שהיה שיר שהקהל קצת קם ונהנה הוא עבר לשיר שקט. חבל. רואים שבאמת השקיעו. והמקום היה יפה והכל. אבל אני יודעת על הרבה מאוד אנשים שיצאו מאוכזבים.

handlessman

New member
טוב אבל יש כאלה שלא...

כל הפורום (הקבוע) שלנו לפחות, ואני אגיד בשם עצמי שממש אהבתי, שמי שעוד לא גילה את זה - החיבה שלי מוקדשת יותר לחומרים באנגלית של דויד

glitter8

New member
העובדות מדברות בעד עצמן

כ-ל הקהל היה על הרגליים!! ולא נתן לדיויד לרדת מהבמה!! עם זה קשה להתווכח וקצת קשה לי לחשוב ש"הרבה מאד" אנשים יצאו מאוכזבים. זה ברור שהופעה לאמריקה תהיה משולבת בשירים באנגלית...מה לא ברור בזה?..משקיעים כל כך הרבה כסף, מגיע להם לשמוע שירים בשפה שלהם. לא יודעת למה ציפית ברור שזוהי לא הופעה טיפוסית של דיויד כי היא מיועדת לשידור לארה"ב וכך היא נבנתה. 3000 איש על הרגליים לא משקרים

hilali1

New member
תשמעי אני לא הקהל המעריץ של דיויד

אבל כן מכירה לא מעט שירים שלו בספרדית, ועדיין גם מהם לא שמעתי יותר מדי. אם מייחצנים את התרבות הישראלית והמוזיקה הישראלית, שעל בסיס מטרה זה הוכן כל הערב הזה , מן הראוי לדעתי, היה לשיר בעברית. אני לא יודעת מה היה במופע שאתם הייתם אבל אצלנו אנשים באמת השתעממו. לא רק אני. גם כאלה שדוברי אנגלית ספרדית וכו. הרי הקהל היה מגוון. בכל מקרה אצלנו ממש אבל ממש לא היו 3000 איש על הרגליים..

glitter8

New member
אה, דיברת על ההופעה השניה..

ובכן, פה כבר באמת אין לי מושג מה היה אני יודעת שהמעריצים ה"חמים" של דיויד הגיעו לראשונה, ואולי עקב ההופעה הראשונה הצוות שם הסיק מסקנות והחליטו בהופעה השניה לא לתת לקהל לקום בכלל, אין לי מושג, אני אישית כמעט רבתי מכות עם אחד הסדרנים שם שאיים להעביר אותי אחורה... רק בסוף נתנו לקהל לקום על הרגליים ואז אף אחד לא נשאר לשבת..

sarita4

New member
אני היתי בהופעה השניה

ואני לא מבניה על מה מדובר כאן במקרה היתי בשורה הראשונה וגם במקרה ישתכלתי אחורה לראות מה קורה, ומה קרה? כל הקהל היה על הרגלים וכנראה מי שמספר על כל מני אכזבות ומשמיץ אז כנראה הוא לא היה ממש בהופעה או שההצלחה של דיויד גורמת לו לקנאה תסכול ומי יודע מה עוד וגם אצלנו בהופעה היו אנשים מחול כולם היו על הרגלים וצעקו והכינו שלטים בקיצור היה מטורף אז מי שרוצה להנות נהנה ומי שלא אז הוא לא

hilali1

New member
הלו הלו תירגעי ../images/Emo46.gif אני ממש לא משמיצה../images/Emo70.gif

הלוואי שיכולתי לבוא ולהגיד שהיה כיף ומושלם. אבל לא זו האמת
תירגעי עם המילים
לאיזה שיר-שניים ישבתי גם בשורה הראשונה. והקהל י-ש-ב
אני רואה טוב...

handlessman

New member
איזה חוצפנים...

דויד לא מנסה להיות כל הדברים האלה שאמרו, הוא פשוט באמת כל הדברים האלה!! שאר הדעה שלי בתגובה בכתבה... אללה יש כבר 5 תגובות נגד של חברי פורום, תגיבו עוד אנשים...

למעלה