תיכנסו ותגיבו!!-

אני לא מבין....

על מה מבוססות כל ההשמצות... אם אתם לא אוהבים את סגנון המוסיקה הייחודי של דיויד ברוזה..בשביל מה לטרוח להגיע עד החור המקסים שמכונה מצדה?.. ומי שבכלל לא היה שבכלל לא ידבר... בתור אחד שהולך לראות את דיויד במצדה כבר בפעם הרביעית ברציפות...כבר ארבעה קייצים וכל פעם נהנה מחדש, אני רק יכול להגיד שהוא משתבח עם השנים...! ואפילו הגיע לשיאו בהופעה הספציפית הזו... מה לעשות...? מה לעשות שהשם דיויד ברוזה, הוא הרבה יותר מיצירה בעברית.. אולי אחד הזמרים היחידים בארץ שמלבד היצירה בעברית גם מלחין ושר שירים באנגלית ובספרדית ומצליח לשמור על איכות גבוהה של יצירה מוסיקלית.. מגוון המוסיקה של דיויד ברוזה כל כך גדול ומיוחד... אלבומים שלמים באנגלית כל כך ייחודים.. ואני אישית ממש שמחתי על שהוא הרבה לשיר באנגלית בהופעה....גם מבינים מה הוא שר... גם גירסת הופעה בלייב... וגם שירים כל כך מיוחדים ויפים!... לא פחות משיריו בעברית... מה לעשות שגם ככה (מסיבה לא ברורהלי עד היום), לא מעריכים את דיויד בארץ שלנו מבחינת השמעות...אם זה ברדיו ואם זה בערוץ 24 החדש יחסית שיצא... אז אני לא מופתע ומוכן אפילו להרחיק לכת ולהגיד שכל אותם כותבים...לא מכירים כלל את מכלול המוסיקה שלו... הם מכירים את האישה שאיתי (השיר...), את סיגליות, מתחת לשמיים, יהיה טוב ואולי שיר או שניים שיצא להם לשמוע בספרדית... זה ממש ממש לא מספיק כדי לצעוק ולהגיד ולכתוב כזאת כתבה שערוייתית, לא מפרגנת, וחסרת כל ביסוס....כגון הכתבה ב'ארץ'... ומגיביה הרבים... שמהווים מיעוט כל כך קטן... אני וחבריי כאן לפורום היינו עומדים כל המופע (1) אם היה מתאפשר לנו.... אני ממש נדהמתי לראות את כמות האהבה וההנאה שהפגין הקהל לאורך כל ההופעה... דיויד חזר ל-2 שירים, דבר שהוא לא עושה כמעט... בדרך הוא נוהג לחזור רק ל'יהיה טוב'... ובמופע הוא חזר, ובגדול, אולי בשביל הטלויזיה, אולי בגלל התשואות... בכל אופן...אתם יכולים להמשיך לכתוב שטויות לא מבוססות.. אנחנו נמשיך להעריץ ולהגיע להופעות של דיויד ברוזה.. נ.ב למה בכלל טרחת להגיע לכאן ולכתוב שאת מאוכזבת מהמופע?

למעלה