תיכנסו

מתלוצץ

New member
תיכנסו

זה הניסוי הראשון שלי. השתדלתי לעשות משהו יפה ומעניין. אל תבינו אותי לא נכון, אבל אני מאוד מעריך מה שאתם עושים
. אז בוא נראה מה ש המצאתי. כולם מוזמנים להשתתף. כל שבוע או פעמיים בשבוע מולכם יופיע שם של שיר של אשלי המקסימה. כל מה אתם צריכים לעשות זה:
לכתוב 1. עד כמה אתם אוהבים את השיר
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה
5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה
7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי
8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר
אז בואו נתחיל. ניקח את הלבום הראשון של אשלי "autobiography" ואת השיר הראשון ממנו שגם נקרא "autobography". אתם מוזמנים לענות.

CoolBoy16

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif עונה../images/Emo13.gif

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? אוהב אבל לא מהאהובים ביותר עלי...9.5 מתוך 10 (זה לא כזה הרבה בשביל אשלי
)
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? חח לא כל יום...הוא מהשירים שלה שאני ממש מעט שומע- ניתן לו פעם ב3 שבועות
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? כמו את של כל השירים שלה
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? אממ בדרך כלל לא 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? כיף
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? כל מצב רוח..מה שכן- הוא עושה מצברוח טוב 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? רופי
סתם..רוק
8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? שיר טוב קצבי מתאים לאשלי עושה שמח... נ.ב. נכון שגם אתם שמתם את השיר עכשיו ברקע?
באמת מזמן לא שמעתי אותו ועכשיו נזכרתי כמה שאני אוהב אותו..

•silly•

New member
שלי:

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? מאווודד!! אחד השירי האוהבים עליי
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? 0
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? את הרוב
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? כן, בארור 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? שיר כיפי
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? מצברוח נחמד 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? רוקי 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? אני אוהבת אותו מאוד

עונה ... ../images/Emo99.gif

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? מאוד אני תמיד שמה אותה איזה מיליון פעם בדיסקמן
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? המון , לא זוכרת ... 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? אממ בערך
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? כן , אני אפילו מדמיינת שאני שרה בהופעה שלה 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? שמחה
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? בכל מצב-רוח 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? רוקי על בטוח
8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? השיר הזה הוא הכי אהוב עלי בכל הדיסק אהה וגם LALA
ודרך אגב - קניתי את הדיסק השני שלה
הוא ממש מעולה ... ואפילו יותר טוב מהדיסק הבכורה . לצומי

West Doll

New member
me...me!!!

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר ...אוהבת אותו אבל יש שירים שאני יותר אוהבת.. 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו ...אני עכשיו בקושי שומעת..כי אני שומעת את האלבום השני שלה.. 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה ...דההה!!! ברור שכן... 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה ....רק אם חברה שלי איתי...ואז אנחנו לא רק שרות עם אשלי אלא גם רוקדות..חחח 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם ...הרגשה כייפית ומשחררת!!! 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה ....כל מצב רוח...לא משנה איזה.. 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי ...רוקי בטוח!! 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר ...שיר חזק...מתאים לאשלי...ומתאים גם לפתיחה של האלבום בכללי..

למעלה