תיכף אני הולך לחתונה של בן-דוד שלי

FreakOfNature

New member
תיכף אני הולך לחתונה של בן-דוד שלי

ואני אספור כמה אנסטסיה ישמיעו. מה ההימור שלכם
אני מקווה שיהיה אחד, למרות שאולי יהיו שניים (I'm Outta Love ו- ODIYL) אז מה אתם אומרים

FreakOfNature

New member
זה היה בגן אירועים../images/Emo26.gif

החתנוה הייתה מדהימה. הגענו ב-20:00 לאיזה מקום, משם אספו אותנו רכבים ולקחנו אותנו לגן אירועים מדהים
ב- 21:45 הייתה החופה, ואחריה היו שירי החתונות הרגילים. לאחר מספר שירי דאנס-s'80, היה Let's Get Loud - אחד מהשירים הטובים ביותר אי-פעם, לדעתי. ואז החלה מוזיקה דאנס קצת, ואחרי מספר רצועות הייתה מוסיקה ערבית. בשלב הזה פרשתי לשולחן. ואז חזרה מוזיקה הדאנס, ונחשו מה היה: רמיקס ארוך מאוד של ODIYL
ויחד עם השיר הזה גם הביאו "נעלי טרמפולינה" (האלה עם ה"מקפצות" בלמטה). תפסתי זוג והתחלתי לקפוץ על אנסטסיה. כשהיה את השיר הזה - התרגשתי בכל הגוף - רגליים, ידיים, בטן, תחת וראש... ד"א, המוזיקה בחתנוה הייתה יחסית מוצלחת, ולא היו בה בריטני, כריסטינה, קיילי, מאריה, שאקירה ושאניה טווין... מדונה היה Like a Prayer (השיר המוצלח ביותר שלה...) זהו. מה שרציתי לומר זה שהיה ODIYL. כשהשמיעו אותו בדיוק דיברתי עם אחותי, אז אמרתי לה ביי ורצתי לרחבת הריקודים כמו מטורף

FreakOfNature

New member
זה לא טמטום, פשוט הסגנון של המוזיקה

היה שונה. רוב המוזיקה הייתה דאנס בסגנון של Day By Day, לכן היו הרבה שירים של אמנים שונים, שלא היו (גם ביונסה לא הייתה
) אבל אנסטסיה הייתה, זה הכי חשוב

NoWords

New member
וואלה...

Like a Prayer זה השיר היחידי של מדונה שאני אשכרה מוכנה לשמוע חחח שיר יפה!!! כמו שאמרתי, השמיעו אותה פעם אחת אבל מוזר רמיקס ארוך שלה... חתונה? מוזר.. טוף העיקר שהשתוללת לך על רחבת הריקודים

למעלה