תימני ותהני

chatuka

New member
תימני ותהני

קבלו את הקליפ שעושה המון כבוד לתימנים... לחצו על הפליקס המצורף

גועל נפש בהתגלמותו../images/Emo31.gif

על איזה כבוד אתה מדבר בדיוק? על קליפ ששווה שקל תשעים? אתה פשוט בושה לעדה התימנית! צריך להחרים אותך...

חתוכה אתה בהמה גסת רוח בושה לתימנים

חוסר הערכים והשפלות המוסרית מתבטאת בעוצמה רבה בקליף הזנותי והבהמי של אדם חסר כשרון גס רוח ובזיוני שהשתבשה דעתו* כשהוא חושב שהקליף הזנותי שיצר יש לו ערך אומנותי ויש בוא ממן הכבוד לתימנים* רוב התימנים כשיצפו בקליף הזה* תיגרם להם בחילה עד כדי הקאה/ והייתי מבקש ממנהל הבלוג להעיף את הצואה הזאת* מהאתר הקדוש הזה

מסכים עם הכותב מעלי !

גועל נפש, חתוכה יהדות תימן התהדרה בצניעות ולא בהחצנה של דברים תוך שימוש במוטיבים של ניגר'ס.

chatuka

New member
יקיריי

נא קחו את השיר בהומור, כמו בכוונת המשורר. יום מקסים!

חתוכה יקירי, לקחתי את השיר בהומור אבל..

בוא נדבר דוגרי , עזוב אותך אנחנו לא איזה ניג'רס שמשחקים אותה מקופחים ויורקים על כולם. אני בוח שלך חתוכה יש המון איכויות. חבל שהתבזבזת על השוליים כשיכלת לקחת את מרכז הכביש כמו גדול. השורות בהם אתה מדבר כי אתה מסורתי שומר שבת, וכו'.. די גרמו לי להנאה . הנה למרות המזימה של האשכנזים הכופרים החילניים להעביר אותנו מדתינו , השכלנו בעשקשנותנו לשמור על האמונה התמימה ולא להיסחף לגמרי . כואה לי בייחוד על הדור העכשווי של התימנים . ילדים בני 12 ומטה שלא יודעים כלום על מורשתם וגם לא ידעו כי נסחפו אחרי ההבל ויהבלו ! אתה צריך לקחת במוזיקה קו תימני ברור ,מילים גבוהות של משורר , קריצה תימנית, חיוך תימני כמו שעשו זוהר ארגוב , אבנר גדסי ועוד רבים וטובים ( סתם למחשבה : נסה להשוות בין הרמה של הטקסטים של זוהר ארגוב ז"ל לרמה של זמר תימני בן זמנינו "נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד.. לעומת "כיום אביב בהיר וצח אותך אני זוכר.. היית לי כמלאך האל מתוך הערפל מז'ה החרטא הזאת ? ) יאללה אחי צא לדרך ובהצלחה. תשתדל למחוק את החרפה הזאת. אתה יותר מידי אינטלגנט לחומר הנמוך הזה .. תלמד לפתח חשיבה עצמאית נגד כל העולם כמו שתימני יודע ומסוגל לעשות. אל תיסחף למחוזות הטורקית ודומיה.. תישאר תימני ותייצר חומר תימני מפולפל !! יאללה צא לדרך , אנחנו איתך !

אני מאוד מקווה

שגם המשפט הזה שלך היה בהומור >הנה למרות המזימה של האשכנזים הכופרים החילניים להעביר אותנו מדתינו

דווקא כן התכוונתי לכך !

ראה קלטת של הרב אמנון יצחק "הרצל והציונות" ותבין על מה אני מדבר . נכון הרב אמנון הוא דמות קונטרברסלית ולא תמיד קל לקבל את מה שהוא אומר ומציד . אבל בקלטת הוא מציד כתבות מעיתון השומר הצעיר אשר מדריכיכם צעד צעד כיצד להתייחס לתימנים "המפגרים" ולהכשיר להיות כופרים אט אט .. "תחילה יש להסיר מהם את פיאות הראש ולהרגילם לאכול לא כשר ועוד פניני לשון מזעזעות כאלו ! ממש כפייה חילונית ! ושלא תחשוב שהעירקים לא עברו תהליך דומה , אלא שהעירקים שהוכשרו בקיבוצים היו ילדים מעליית הנוער שהעבירה אלפי יהודים דתיים ותמימים עולים חדשים במני עדות המזרח ואירופה לשמד רוחני בקיבוצים ! עוד כמה עיתונים ביניהם פרקים שלמים מספרו של הרצל שבו הוא מצהיר בכוונתו לנצר את כל היהודים ושהוא מעדיף שבנו יתנצר בגיל מוקדם למען יהיה המעבר לנתרות חלק יותר ! אני יודע שאתה בהלם טוטאלי , אבל לא חוכמה לראות בן אדם ולעשות ממנו אלילי או להאמין לכל מיני שטויות בגרוש ! בדוק ומצא ! אתה תהיה מזועזע אם קיימת בקרבך לחלוחית של יהדות . תעשה חיפוש בפליקס או בגוגל להרצאות של הרב אמנון יצחק " הרצל והציונות" וחוץ מזה הוא מדבר ממש נהדר .* מומלץ *

אתה צודק, אני באמת מזועזע

אבל נחש מה? אני לא מזועזע מכל השטויות שכתבת אלא מהעובדה שעוד קיימים אנשים שמאמינים לסיפורי סבתא האלה שאתה חירבשת פה. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אולי הגיע הזמן להתבגר קצת, אתה לא חושב? אני מקווה שקיימת אצלך לחלוחית של חוכמה כדי להבין שמה שכתבת זה לא יותר מנביחות גזעניות אנטי-אשכנזיות.

Dexter5

New member
אמנון יצחק משקר במצח נחושה

ראה: http://www.orvishua.org.il/heb/torah__ask_list.php?id=5

למה אתה מסרב לבדוק ?

מתעצל ? מקובע ? משוחד ? קח לינק שיפקח את עיניך . לפעמים האוייבים האמיתיים שלך הם לא אלו שמדברים נגדך , אלא אותם אלו שטורחים לומר לך כמה מוצלח ויפה אתה ואילו השני מכוער ומסואב . אמר שלמה המלך, החכם מכל אדם : "נאמנים פצעי אוהב ונעתרות נשיקות שונא " הפירוש : לעיתים עדיף לקלב מכות שיגרמו לך לפקוח את העיניים מאשר נשיקות שירדימו אותך במצבך הנוכחי הגרוע . הנה הלינק, כאן תראה בחורה משכילה מאד בעלת תואר, חילונית, צפונית, שמאלנית רחוקה מכל שמץ של יהדות ותשמע מה היא אומרת. ואגב, היא לא היחידה הנה הלינק http://www.flix.co.il/tapuz/Search.asp?qTxt=%E4%F8%F6%EC+%E5%E4%F6%E9%E5%F0%E5%FA

אמר פעם מישהו חכם

"ואהבת לרעך כמוך". נראה לי שלא יזיק לך ליישם קצת את התורה הזאת. וכול מיני סרטונים מפליקס או דרשות של מטורף משיחי לא יעזרו לך ל"הוכיח" את טענותיך הגזעניות. שנאת חינם הביאה לחורבן הבית,לא כך?

אמר רבי עקיבא אהבת לרעך כמוך זה כלל גדולבתורה

ב"ה אני משתדל ליישם את הדברים הללו . ואני לא שונא שום יהודי, אני כן מתייחס בחשדנות כלפי מי שיכול להיחשד על דברים בהם הוא דוגל. הטענה שלי היא פשוטה. איני שונא אף אחד אבל אני על מי שמנסה להעבירני מדתי לא יכול לסמוך ! איני שונא שום אשכנזי או ספרדי או תימני או כל מי שרק תבחר . חברים יש לי מכל העדות והדתות כולל הדת המוסלמית והדרוזית . אבל ציינתי בדבריי עובדה פשוטה כי אני שמח שלמרות שטיפות המוח ואיבוד הדת של חלק מיהודי תימן עדיין הללו עומדים בעקשנותם הנצחית ודבקים בתורת אבותם . לא ציינתי שאשכנזיותם גרמה להם להמיר דתם של עולים רבים אלא חוסר אמונתם וכפירתם בבורא עולם , ועל הדרך ציינתי שהיו אשכנזים. היום קיימים מעט מזרחיים שעושים זאת ( ב"ה שמעט) אבל אין זה סוד כי האשכנזים ניזונים מקיצוניות, מצד אחד נטורי קרתא המטורפים ( וכולם אשכנזים ) מצד שני השמאלנים הפוסט ציוניים ( ורובם המכריע בהחלט אשכנזים ) שקר או כזב ? באותה המידה אני יכול לטעון שרובם המכריע של תהימנים שחומים, שקר או כזב ? המדובר בעובדות. ואני להבדיל ממך לא מסתמך על סברות אלא משתמש בעובדות עובדה = מצב נתון הניתן לבדיקה סברה= תיאוריה מסויימת שנוייה במחלוקה הניתנת לכל פרשנות אחרת. לגיטימי או לא ? משיחי, לא משיחי , אתה מדבר בסיסמאות ידידי ! הולך כמו זומבי עם ידיים מושטות קדימה, מבט מזוגג וכל כולך אומר " אני משוחד תקשורת, אני נטול דעה .. " אדרבה, תקום תחקור ! העולם יראה לך מלהיב יותר בלי להסתמך על מצגי שווא כמו עיתונים וטלוויזיה . סתם שאלה : האם אתה כופר בעובדה הזו ? בקיצר ידידי, תלמד .אני לא יודע מי אתה ומה דתך, מה מספר נעליך, ומיהם הוריך . אבל דבר אחד אני יכול לומר עליך וזה שאתה צריך לא להיות נאיבי . לא להסתמך על כל הבטחה, סברה, ומציאות שציירו לך ומכרו לך . אני יכול לתת לך אלף ואחת דוגמאות לכך שמערכת המדינה בראשות מפא"י ודוד בן גוריון שיכתבה את ההסיטוריה לטובת הנהגת מפא"י וההגנה . אם אתה בוחר להיות מההמון המאמין שחה עם הזרם.. החוכמה היא לשחות נגד הזרם אם הזרם עכור...

ישנם ספקות לגבי הכבוד , אבל משעשע זה בטוח...

הקליפ לא אמור להיות רציני ולא אמור להיות מכובד , כל תכליתו להיות פשוט , רדוד ומשעשע , והוא עומד יפה מאוד בכל המשימות. זה לא ששקלנו לשלוח את השיר להתמודד על מקום בארוויזיון... תתעלם מכל המרובעים\עתיקים שכינו אותך בהמה וכל מיני מילות גנאי מקראיות ולא מכובדות , ברור שהם רציניים מדיי ולחוצים מדיי , יען כי אסור להתלוצץ ולהשתטות מעת לעת , "הדלדלות הערכים והמוסר" הם יקראו לזה , במילים אחרות חביבי , אין להם טיפת חוש הומור , "זנותיות והפקרות" הם יקראו לזה , יען כי כל מי שיראה את הקליפ ה"מופקר" הזה יידבק בזנותיות ויסטה מן דרך הישר , אני לא יודע מה אתכם , אבל אורח חיי ואמונותיי כה חזקות , גם 1000 קליפים "מופקרים" שכאלו לא יגרמו לי לסטות מדרך הישר , חוץ מלצחוק הקליפ הזה לא יעשה לי כלום. וצעד תימני , הגזמת עם התגובה שלך , אפילו בצחוק לא הייתי אומר דבר כזה לאף אדם , אפשר לחשוב שהוא פשע פשע חמור כנגדך... קחו את החיים בקלות , אחיי התימנים. שבוע טוב.

רומיה גרחיש? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה צצת לנו דודה?

למעלה