תימצאו את ההבדלים!!! שלושה הבדלים
M Mrs James New member 24/6/04 #7 ../images/Emo7.gif התקף לב קיבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על הבוקררררררר אמאאא
L l1zard New member 24/6/04 #11 חחחח.. מכירה... חחחח.. איך נבהלתי בפעם הראשונה.. פחדתי ללכת לישון (זה היה בלילה..) חחחחחחח..
M Mrs James New member 24/6/04 #12 דיייייייייייייייייייייייייייייייייי נווווווווווווווו עוד פעם קיבלתי התקף לב!!! עכשיו איך אני ילמד לבגרות בלשון!??!?!?! נווווווווווווווווו אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי נווווווווווווווו עוד פעם קיבלתי התקף לב!!! עכשיו איך אני ילמד לבגרות בלשון!??!?!?! נווווווווווווווווו אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
T the freaky girl New member 24/6/04 #14 אההההההההה!!!!!!!!!!!! למה לא הזהרת להפחית את הווליום?!?!?!?! (הלב: טומ-טומ-טומ-טומ) בעע... בפעם הבאה.. תזהיר.. אפילו אחי הקטן נבהל!!..
אההההההההה!!!!!!!!!!!! למה לא הזהרת להפחית את הווליום?!?!?!?! (הלב: טומ-טומ-טומ-טומ) בעע... בפעם הבאה.. תזהיר.. אפילו אחי הקטן נבהל!!..
T the freaky girl New member 24/6/04 #18 חחחחחחחח........ אני ראיתי פרה... אני רואה גם חזירים מעופפים..