תינוקות והומאופתיה

גלי ר

New member
תינוקות והומאופתיה

הי אלשוע קראתי אחורה בפורום ומצאתי את ההפניה שלך. זה ממש צירוף מקרים כי בדיוק לפני כמה ימים מצאתי את המאמר הזה והרגשתי הקלה שמשהו מתאר בדיוק את רוי שלי. רוי הוא בן 3 וחצי חודשים. גיל "מתוקן" חודשיים. לא נתנו לו שום חיסון. אני לא מניקה אותו - בגלל הכימותרפיה, והוא אוכל סימלק נאו-שור לפגים. רוי בוכה הרבה בגלל גזים, כשמקשיבים לבכי שלו תוך חיבוק זה יוצר אצלו הקלה. אהבתי את מה שכותבת המאמר אמרה: "בעולם הרפואה המשלימה, תופעת ה"גזים" נתפשת כ""גזים רגשיים" - יש תינוקות שהם רגישים במיוחד, ותהליך ה"עיכול" שלהם את העולם שאליו נולדו קצת יותר קשה ומורכב עבורם... תינוק כזה אפשר לחבק חזק-חזק, בתנוחת בטן-לבטן או עירסול, ולומר לו משהו בסגנון: אני מבין/ה שאת/ה סובל, אני יודע/ת שכואב לך, אני מחזיק/ה אותך חזק, אני אוהב/ת אותך, ומותר לך לבכות כמה שאתה צריך. אני עושה את זה הרבה עם רוי ואין ספק שזה יוצר הקלה אמיתית. הכותבת ממש תארה את התינוק שלי "אם הגזים מלווים גם בעליה גדולה מאוד במשקל (מעבר למצופה)... תינוקות כאלה נדמה שכל הזמן רק רוצים לינוק, אבל אח"כ הם בוכים ומתפתלים ולא מבינים איך הוא עולה כל כך הרבה במשקל ועדיין רעב..." אני מאוד מתלבטת בקשר לזמן הנכון לטיפול הומאופתי כי בסך הכל הוא ילד מאושר ובריא. מה לפי דעתך הזמן הנכון? גלי

גלי ר

New member
אלישוע אשמח לשמוע

אלישוע אשמח לשמוע את דעתך המפורטת בנידון. מה שחשבתי זה שנכון לתת לו זמן. כמו שאני בינתיים לא מחסנת אותו, ולא מוציאה אותו בצהרים לשמש, ולא מביאה אותו לאירועים הומי אדם. לא נראה לך עדיף לתת זמן לכאן ועכשיו ולהגיע לטיפול הומאופתי עוד כמה חודשים? אני מצרפת תמונה שלנו מהפגיה, כשהוא היה בן שבוע. (אגב, זו התמונה שנסיתי להעלות ל"כרטיס האישי" שלי החלון של שליחת תמונה נפתח, אני בוחרת קובץ ושולחת, רק שבסוף התמונה לא מופיעה בכרטיס האישי. אם למישהו יש טיפ לגבי מה צריך לעשות - אשמח לשמוע)

לא חייבים לתת רמדי

אם אין צורך. אבל כדאי "לפתוח לו תיק" כבר מעכשיו, אם את רוצה שהומיאופת יהיה בתמונה וילווה אתכם. בדרך כלל מגיעים רק כשמשהו לא בסדר.

כל הכבוד גלי !!!!

אצל הערבים יש מנהג מאוד יפה, כשמישהו מספר על הילדים שלו, או על כמה ילדים יש לו וכו', התגובה האינסטיקיבית היא "אללה יחלליליכ יא-הום" כלומר - שאלוהים ישמור עליהם אז שאלוהים ישמור על ילדך המקסים ושתדעי שנים רבות של אהבה שמחה ופוריות !!! חיבוק חיבוק דניאל

גלי ר

New member
תודה דניאל

תודה איש מקסים על החיבוק ועל הברכה שהשכינה תשמר על ילדך שלך גלי

גלי ר

New member
כן, מלאך

אלישוע גרמת לי לחשוב על המלאכים שנשלחים אלינו על התחושה הזו שהילדים מחוברים למקורות עליונים. תודה איש אהוב גלי

גלי ר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif תודה שרון

שרון, בהזדמנות זאת רציתי להודות לך על המסר האישי ששלחת לי כשרק הצטרפתי לפורום. המסר עשה לי הרגשה מאוד טובה ושימח אותי. שלך גלי

למעלה