תינוקת בת ארבעה חודשים

• פותח הנושא 0000
  • פורסם בתאריך

0000

New member
תינוקת בת ארבעה חודשים

רציתי לדעת באיזה גיל להתחיל לתת לתינוקת שלי לאכול פירות ירקות מרק מעדנים למיניהם גבינה וכו` שמעתי מחברות שהם נותנות בגיל 4 חודשים ויש גם כאלה שנותנות בגיל 5 חודשים אז אני שואלת באיזה גיל לתת? ולשאלה השניה שלי הבת שלי היא ילדה ראשונה שלי וגם נכדה ראשונה משני הצדדים רציתי לדעת איך מרגיעים את כולם עם ההתלהבות שיש להם אם זה אצל משפחתי ואם זה אצל המשפחה של בעלי כל הזמן רבים לי עליה ואם אני הולכת לצד אחד יותר אז הצד השני מתעצבן וזה יוצר חיכוכים ביני לבין בעלי. אני גם חזרתי לעבודה ומאוד קשה לי למרות שהילדה נמצאת בידיים טובות וגם אני רוצה להיות איתה אבל הסבא והסבתא מתעצבנים למה אנחנו לא באים אליהם בשבת או שיש להם הצעות שנביא להם את הנכדה ונשאיר אותה לישון אצלהם עוד קצת ירצו לקחת לי את הנכדה שהיא הילדה שלי

מיכלחן

New member
תלוי

מזל טוב! אם את מניקה, אני ממליצה להתחיל לתת ירקות ופרות בגיל חצי שנה.

לאמא הטריה...

גם אני כשילדתי הייתי באותם מצוקות כמו שאת מרגישה... היה לי קשה לותר על דקה במחיצת בני... כל פעם שהוא חייך למישהוא אחר ולא אלי הרגשתי צביטה בלב... וכל פעם שהוא היה על ידיים אחרות היה לי קשה להתמודד עם זה... אבל עם הזמן לומדים לקחת כל עזרה שמישהוא מוכן להציע כי הרי גם את הזוגיות מאוד כדאי רצוי ואף חשוב לתפח... אני באופן אישי הייתי מסוגלת להשאיר את תינוקי אצל הסבא והסבתא רק בגיל שנה לכמה שעות וככל שהילד בגר גם השארתי ללילה ... עכשיו כשיש לי שני ילדים ועוד אחד שבדרך אני רק צועקת בואו קחו אותם קצת ותנו לי טיפה מנוחה.... ילדך ישאר תמיד אבל תמיד שלך... חשוב שהוא ילמד לאהוב את סבא וסבתא אבל כשיש לו פצע ברגל הוא תמיד ירוץ אליך שתתני לו נשיקה... בקיצור חמדתי אין לך מה לדאוג ילדיך הם תמיד ישארו שלך וקבלי כל עזרה שמוכנים להציע כי כשתרצי כבר לא יהיה מי שיתן... ליהי

Cגל

New member
איזה כיף לך.....

תאמיני לי.... לפעמים ישנם ימים, שאת מייחלת לקצת שקט... למישהו שיקח אותם קצת ממך. למה להרגיע את ההתלהבות? נכדה ראשונה, תני להם להנות ותהני גם את.

למעלה