תינוקת חדשה בזיכרון זקוקה דחוף לעגלה טיטולים משחות
ט טליW New member 21/3/05 #2 יש לי עגלת PEG שני שלבים, שכיבה וישיבה. היא ארוזה ואני לא יודעת מה מצבה, אבל בטח לא גרוטאה - כי לא הייתי שומרת.
יש לי עגלת PEG שני שלבים, שכיבה וישיבה. היא ארוזה ואני לא יודעת מה מצבה, אבל בטח לא גרוטאה - כי לא הייתי שומרת.
ט טליW New member 21/3/05 #5 אני מרעננה אבל... ביום שישי בעלי יסע לקריות (לא יודעת אם אצטרף או לא), לא צריכה להיות בעיה לתיאום מעבר דרך זכרון (האם את גם מזכרון?). תבררי גם לגבי בגדים. אין לי כמויות, אבל בטח אוכל לתת משהו.
אני מרעננה אבל... ביום שישי בעלי יסע לקריות (לא יודעת אם אצטרף או לא), לא צריכה להיות בעיה לתיאום מעבר דרך זכרון (האם את גם מזכרון?). תבררי גם לגבי בגדים. אין לי כמויות, אבל בטח אוכל לתת משהו.
J jole New member 21/3/05 #6 יוווו זה יהיה נהדר, אני מזיכרון בגדים כרגע יש לה מספיק, היא לא רוצה לצבור בבית ומחזיקה רק מה שהיא צריכה לעכשיו.
יוווו זה יהיה נהדר, אני מזיכרון בגדים כרגע יש לה מספיק, היא לא רוצה לצבור בבית ומחזיקה רק מה שהיא צריכה לעכשיו.
מ מיכליתשלהצאט New member 22/3/05 #8 אם פנינה קדם מוותרת על העגלה לבית שמש, אני מוכנה למסור לך אותה. עגלת גראקו כחדשה, מספר מצבים כולל מצב שכיבה, כיסוי חורף לעגלה, בצבע כחול תכלת, מתקן לבקבוקים, הרולס רויס של העגלות.
אם פנינה קדם מוותרת על העגלה לבית שמש, אני מוכנה למסור לך אותה. עגלת גראקו כחדשה, מספר מצבים כולל מצב שכיבה, כיסוי חורף לעגלה, בצבע כחול תכלת, מתקן לבקבוקים, הרולס רויס של העגלות.
J jole New member 22/3/05 #11 יש אפשרות להעביר אותה לטלי?? היא נוסעת לאזור שלנו ביום שישי וכן ביום ראשון, הבנתי נכון טלי?
ט טליW New member 22/3/05 #12 הבנת מצוין מיכלית - אם את יכולה להעביר לי אותה לרעננה - אין לי בעיה להעביר אותה לזכרון.
מ מיכליתשלהצאט New member 22/3/05 #13 לא אוכל להעביר לרעננה, אם יש מישהו שיכול לקחת ממני זה טוב (מתל-אביב).
J jole New member 23/3/05 #14 מיכלי מסרתי את הטלפון שלך לאבא והוא או מישהו ממשפחתו שגר בתל אביב יאספו. תודה רבה.
ל לימ של עמית ועומר New member 23/3/05 #16 גם לי יש עגלה למסירה, מצויינת מרגע הליד..של ד"ר בייבי.. רק לבוא לקחת מראשל"צ
מ מיכליתשלהצאט New member 23/3/05 #17 הסבתא באה בבוקר לקחת את העגלה מסרתי לה אותה כולל זוג נעליים חדשות מעור לבעלה ומצעים לתינוקת שנולדה, ופזל רצפה ענק (שטיח).
הסבתא באה בבוקר לקחת את העגלה מסרתי לה אותה כולל זוג נעליים חדשות מעור לבעלה ומצעים לתינוקת שנולדה, ופזל רצפה ענק (שטיח).
מ מיכליתשלהצאט New member 24/3/05 #19 בכיף../images/Emo140.gif מאחר והיא באה ברכבת, לא היתה לה אפשרות לסחוב את השקית עם הבגדים עבור הבן בריכוזך. אני שומרת לך, אולי דברי עם ניגונים שיאסוף ממני.
בכיף../images/Emo140.gif מאחר והיא באה ברכבת, לא היתה לה אפשרות לסחוב את השקית עם הבגדים עבור הבן בריכוזך. אני שומרת לך, אולי דברי עם ניגונים שיאסוף ממני.