תינוקת חדשה

תינוקת חדשה

ערב טוב לכול הגולשים בשעה טובה לפני כ-חודש לגיסי נולדה תינוקת חמודה אולם הרופאים אמרו להורים המאושרים שהילדה סובלת מקלבפוט.ההורים אינם יודעים דבר בנושא. אולי תוכלו לעזור לי היכן ניתן לרכוש נעלים? האים הנעלים שיש בארץ טובות? והאים ניתן לרכוש נעלים בחו"ל והיכן? והיכן מרכז הרפואי הטוב באיזור הצפון שמטפל בענין הרפואי הנ"ל?(הילדה מטופלת כרגע בבית חולים בנהריה). מודה על כל מידע

שלום וברוכים הבאים.

הרבה מידע תוכלו למצא באתר של אושרי: http://truly_clubfoot.tripod.com ניסינו לאסוף את כל המידע שצברנו שם. לגבי הנעליים אני באמת צריכה לעדכן את האתר. מבטיחה לעשות זאת בסוף השבוע. בקיצור אכתוב שאין צורך ברכישה יקרה מחו"ל (לדעתי), הנעליים הראשונות יהיו "הפוכות", אח"כ אפשר להשיג נעליים "ישרות" בחיפה. אכתוב איפה. לגבי הנעליים הראשונות שימו לב טוב למידה, לאורך הבר, לכיפוף הבר ולמדבקת הפלסטיזוד שתהיה מודבקת במקום הנכון, לגרביים... מזל טוב
אם ברצונכם לדבר בטלפון אנא שילחו לי מסר. וכמו שהבטחתי אעדכן את סעיף הנעליים באתר בשבת.
עידית

מזל טוב!!!!!

נעים מאוד, איזה דודה טובה! מה זאת אומרת אומרים ישי קלאב פוט?, לא רואים את זה? לא גילו את זה באולטראסאונד? אין לי הרבה מה לסייע לך כי בני לא מטופל בנעליים אבל אחרי שיירגעו הרוחות בהחלט אני מזמינה את גיסך (וכמובן גם אותך) לדעת יותר, לחלק וכמובן גם להתחלק עם שאר החברים. בינתים, אתן למומחים לכוון אותך למקום הרצוי.

תודה רבה עידית ו-גו העדן

ראשית כול מודה לך עידית על התשובה המהירה עידית ממתין בציפיה לעידכון האתר אבל האים תוכלי לומר לי באיזה אתר מדובר . ולגן העדן ראשית כול אני דוד ולא דודה כן רואים את זה שזה קלאב פוט אבל באולטראסאונד לא ראו כלום ואני איני מבין מדוע בנך אינו מטופל בנעלים. (אני מקווה שאין לו קלאב פוט אים כן מדוע בלי נעלים). המומחים הנחו אותו להזמין מחו"ל אבל לא באופן מפורט וגם זה עסק מאוד יקר(לא חלילה שהוא יחסיר ממנה משהו)אבל מה הכי טוב שיש בבקשה ממתין לתשובה.

אופס סליחה ../images/Emo9.gif

לבני יש אכן קלאב פוט אבל הוא מטופל עדיין בשיטה המסורתית שהייתה נהוגה בתל השומר עד לפני שנה לערב (בני בן שנתיים) לא יודעת לגבי יעילות השיטה אבל אני נוטה להאמין, לצערי, שהשיטה של הנעליים טובה יותר שיהיה לכם מזל טוב!!!! ושוב סליחה אורית

בוקר טוב

כנסי בקשה לקישור שרשמתי בהודעה הראשונה שלי למעלה. זהו אתר שעודד ואני הכנו כמה חודשים לאחר שאושרי נולד. יש באתר אפשרות להוריד קובץ WORD עם כל החומר שבו. בהצלחה|

מזל טוב להולדת התינוקת ../images/Emo95.gif

אתה ושאר המשפחה מוזמנים להישאר עמנו. פרטים תקבל מהמומחים כאן. בהצלחה. מיכל

tgdr

New member
שיהיה במזל

לפי מה שאני שומע באתר אז בעפולה יש את ד"ר בור שהוא מטפל בשיטה שלדעתי היא הטובה ביותר ולפי המסופר כאן באתר אז הוא קוסם!!!! תשלחו מסר ל "Adushi" ותשמעו מימנו פרטים יותר מדוייקים. מהנסיון שלי (של בני)אז צריך להתחיל בטיפול הכי מוקדם שאפשר, הכי קרוב ללידה, ואצל הרופא הכי אחראי שאפשר. ואנחנו ההורים צריכים למלא אחר ההוראות בקפדנות יתרה, אחרת העניינים עלולים להסתבך. בכל מקרה הגעתם לפורום הנכון, לאנשים הכי אכפתיים ועושה רושם שמבינים המון ומוכנים להתחלק במידע בצורה אחראית. תבקש מגיסך שיכנס לאתר הזה ויספר את סיפורו על מנת שאחרים ילמדו גם מנסיונו. שיהיה יום טוב רפי

Adoushi

New member
מזל טוב

להולדת התינוקת. אני איהאב, אבא ללידיא, שגם היא נולדה עם ק"פ (קיצור לקלאב פוט) בשתי הרגליים. אנחנו ראינו את זה כבר בסקירת מערכות במהלך ההריוןוהיה לנו זמן לחפש ולקרוא על הנושא. כהתחלה אני ממליץ לך לכנס לאתר של אושרי, אשר כתבה לך עליו עידית. הנה הקישור שוב (רק תלחץ): http://truly_clubfoot.tripod.com הנעליים הם שלב בטיפול בשיטת פונזטי, שהיא היום השיטה המובילה בטיפול. שיטה זו מתחילה בגבסים שצריך להחליף של שבוע. 5-7 גבסים, תלוי במידת הקושי של הק"פ. אחרי השלב הזה מבצע הרופא המטפל ניתוחון של חיתוך גיד אכילס וישנו את הגבס האחרון לשלושה שבועות ואחר כך מגיע שלב הנעליים. אפשר לקרוא בפרטים באתר של אושרי כמו שאמרתי. לגבי רופא, אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור בעפולה, וזה לא בגלל שהוא קרוב אלינו, אנחנו מנצרת. אלא בגלל שזה השם שקיבלנו מד"ר פונזטי עצמו, ממציא השיטה. אשמח לייעץ חלך בכל נושא. אנחנו הזמנו את הנעליים מחו'ל גם. את יכול לשלוח אליי מסר, אפשר לדבר בטלפוןגם. יום טוב

למעלה