תינוקת לאחר ניתוח

anetber

New member
תינוקת לאחר ניתוח

הי ג׳סיקה, אנחנו חדשים כאן בפורום. אנחנו הורים לעמית המקסימה, בת החודשיים. בשבוע שעבר עברנו את הניתוח להארכת גיד אכילס בשתי הרגליים. אנחנו מטופלים אצל ד״ר אידלמן בבי״ח רמב״ם. הניתוח עבר בהצלחה וכבר בצהריים השתחררנו הביתה, עמית היתה מנומנמת במשך כל היום אך בימים האחרונים היא איננה רגועה, בוכה במשך היום ולא מוכנה לרדת מהידיים. היום היה קצת יותר טוב, מקווה שיהיה בסדר. לבן של חברה שלי יש את אותו הדבר והיום הורידו לו את הגבס אחרי 3 שבועות, היא מספרת שכל הרגליים עם סימנים כחולים, האם זה בסדר? עבר כמעט שבוע אחד, לא יודעת איך נחזיק מעמד עוד שבועיים שלמים. תודה אנט ולירן...

Maya120

New member
תינוקת לאחר גבס של 3 שבועות

גם אנחנו הורדנו גבס היום (גם אצל אדלמן) - הרגלים עם סימנים כחולים/סגולים, אני גם רוצה לדעת אם זה בסדר
מאיה

goldyle

New member
אחרי ניתוח

גם שלי היה מאוד לא רגוע אחרי הניתוח, אחרי כמה ימים זה עבר ואחר כך שוב חזר,
הגבס מציק להם, יכול להיות שגם מגרד, ואני לא יודעת איך זה אצלכם אבל הגבס אחרי שניתוח אצלינו היה הרבה יותר כבר מהקודמים והקטנצ'יק בקושי הצליח להזיז את הרגל בימים הראשונים אז אני משערת שלכל זה התווסף גם איזהשהו תסכול...
לגבי סימנים כחולים אני לא יודעת, שהורידו לשלי את הגבס הרגל שלו היתה מאוד אדומה רגישה ומתקלפת, אחרי יומיים בערך זה כבר עבר.
ותחזיקו מעמד, שלושה שבועות עוברים מהר ואז עוברים לשלב הבא!

anetber

New member
תינוקת לאחר ניתוח

הי, תודה על התגובה. האמת שהגבס אחרי הניתוח נראה פחות או יותר כמו שאר הגבסים שהיו והיא דווקא מזיזה את הרגליים באותה צורה כמו קודם, זה די מעודד. גם הרגליים אצלנו נראות תמיד אחרי הורדת הגבס אדומות ומתקלפות, מקווה באמת שהפעם לא יהיו כחולות. מחכים כבר להוריד את הגבס אחת ולתמיד ולהתחיל לפנק את הקטנה במקלחות ומסג׳ים:)

פתחתי שרשור יום לפנייך

בדיוק באותו נושא
אני רואה שלא רק אצלנו זה ככה...
לגבי הורדת הגבס הזה, מישהי במרפאה אמרה לי שהפרופ' אמר לה שלעתים אחרי הרבה זמן בגבס, כשמורידים הם סובלים מכאבים בימים הראשונים, אז כדאי להיערך גם לזה...

מניסיון של 2 ילדים עם קלאבפוט

לאחר הגבס לא אמורים להיות סימנים כחולים אז כדאי שתתייעצו עם האורטופד. לגיא (הצעיר יותר) הופיעו סימנים כחולים עם תחילת השימוש בנעליים, שגם זה לא תקין ולאחר התייעצות חלצנו את הנעליים עד שהסימנים חלפו. בכל מקרה- סימנים כחולים לא אמורים להופיע

פרלמנים

New member
לנו היו סימנים כחולים ואדומים בשפע!

ממש שטפי דם לא נעימים לעין, וקילופי עור ...זה עבר תוך שבוע בערך, אחרי סיום שלב הגבסים.
כל ילד הוא שונה...

למעלה