תינוקת לא יוצרת קשר עין

yarrin

New member
תינוקת לא יוצרת קשר עין

התינוקת שלי היום בת חודשיים. היום הייתי איתה בטיפת חלב לצורך חיסון גיל חודשיים ומעקב. האחות לא הצליחה ליצור איתה קשר עין וגם אני לא מצליחה. פרט לכך היא לא מחייכת באופן רצוני, אלא אך ורק באופן בלתי רצוני. קבעתי תור לרופא , אבל בנתיים אני כולי היסטרית..ונראה לי שאני לא אישן בלילה היום. בבקשה..תגידו לי משהו מעודד שיש תינוקות שזה בא אצלם מאוחר יותר. תודה אמא היסטרית

yarrin

New member
תשובות

התינוקת נולדה בשבוע 37 ויומיים בניתוח קיסרי אלקטיבי. החזקת הראש נראית תקינה, כאשר אני שמה אותה על הבטן היא מרימה את הראש. אך כאשר אני מרימה אותה ומביטה בה המבט שלה לא ממוקד אלי בכלל.

בטח כבר קבעת את התור לרופא

יש סיכוי שהיא תפתיע אותך בימים הקרובים לטובה ותיצור קשר עין עד הביקור אצל הרופא אבל אם לא אז באמת צריך לבדוק.

yarrin

New member
הייתי אצל הרופא אבל עדיין מודאגת

הייתי אצל רופא ילדים. הוא אמר שהיא כן יוצרת קשר עין איתו, ברם הוא כתב שהיא לא עוקבת, ואמר שזה לא נורא. בנתיים קניתי לה מובייל והיא באמת לא עוקבת וכשאני מרימה אותה מולי לוקח זמן עד שהיא מביטה בי ויש לי הרגשה שהיא מביטה בי באקראי ולא ממוקד. הרופא עשה לה גם בדיקת הרחבת אישונים באור וחושך ואמר שזה תקין כלומר מבחינה בין אור לחושך,. מה שמטריד אותי זה שהיא לא יוצרת איתי קשר עין. אם אני לוקחת תמונה של פרצוף שחור לבן היא מביטה לאחר זמן מה ואין לי מושג אם זה בגלל התמונה או אקראית. אם אני מזיזה את התמונה היא לא עוקבת. איך אפשר לבדוק את זה עצמאית אם היא רואה או לא? כדאי לי לקחת אותה לרופא עיניים? עם הילדים הגדולים שלי כשהיו קטנים נוצר קשר עין מיידי ולכן אני מודאגת.

אם את מוטרדת כדאי לך ללכת לרופא

נוסף ולקבל עוד חוו"ד. אבל לדעתי תני לה עוד שבוע בשבוע יכולים להיות הרבה שינויים .

למעלה