תינוקת - לכי לישון כבר

../images/Emo35.gifבובה ../images/Emo70.gif

מה את רוצה חחח ???? ככה מגרשת אותי למיטה?! אני לא רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בובה ! ,לכי את לישון פויייה ילדה רעה נו נו נו נו אל תצאי מהחדר עד שאני יגיד לך פוייה

תינוקת רעה../images/Emo70.gif

אבל עכשיו אני לא מצליחה להרדם (היללות שלך מפריעות)

די די... ../images/Emo4.gif

ששש... תרגעי קטנטנה...
אני בובה טובה שאוהבת תינוקות. אבל גם תינוקות צריכים לישון בלילה!!! תני חיבוק ל
, תשתי
, תקראי
- ותנסי להרדם!!! יותר מדי אנשים בפורום הזה סובלים מנדודי שינה!!! ויש לי שלוש תינוקות שאני צריכה לשמור עליהן מחר לפני המשמרת, והתינוק הפרטי שלי מתזז לי מול המחשב ומפריע. ועכשיו גם המחשב שלי מתחרפן. בקיצור - מסוכן לשפיות להיות ערים בשעות כאלו!!!

יאאאאאאאאאאאא בובית

יש לך תינוק פרטי
יאאאאא בייביס
טוב טוב אני הולכת חזרה ללול שלי לישון אז לילה טוב לך 2ו2ה
חלומות פז
*נשיקה*
ויחבוק
מכל ה-
בה בעיייי לךךךךךך מאמיייי

התינוק שלי ../images/Emo108.gif

ויש לי עוד אחת כזאת ושני
ושלוש נסיכות שאני משמשת כביביסיטר קבועה שלהן. לילה טוב!!!

champ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני ניסיתי להבין למה

את נותת לתינוק
לטפס על המחשב... כנראה שזה בגלל השעה...

get well

New member
ואם כבר דיון על תינוקות לפחות שיהיה

קשור לפורום..מה דעתכם על ילדודס קטנים במסעדה...
איך זה לשרת ילדים

ילדים זה שמחה!../images/Emo5.gifיאא רייט

אין לי שמץ! ,אבל בכל אופן ילדודס בני עשרה ,בני 13-12 ,באירועים של בר/בת מצווה זה סיוט!!! ,כיתה שלמה יושבת לך בשולחן
א'-הטיפ -אין טיפ מהשולחן הזה ,לרוב מקבלים טיפ מבעל האירוע עבור שולחן מסוג זה...
ב-הכי קל שיש לזה להגיש להם מנה
,לרוב כולם מבקשים אותו דבר ,בורקס או מושט
ג-כוסות
,כמה כבר אפשר להחליף להם כוסות ,זה ממש אסון! ,הרי ילדים בגיל שלהם כאלה שובבים,הם שמים מלח אחד לשני בכוסות
אבל צעקה אחת ופרצוף זועם ומפחיד כזה מהצד יכול מאוד להרגיע אותם
ד-שירות ,בד"כ בברמצווה השירות שניתן לילדים הוא חפפיניק ,\: המלצר משקיע יותר בשולחן השני שלו ,אצלנו אין דבר כזה שלמלצר יהיה 2 שולחנות של ילדים...
ה-עזרה
-חחח החמודים הקטנים לפעמים עוזרים
לגבי ילדים במסעדה ,אין לי שמץ

במסעדה זה לא תמיד אטרקציה

יש ילדים שהם ממש קרציות ועושים בלאגן אטומי, ובנוסף מצלצלים בפעמונים של השולחנות סתם בתור משחק ומשגעים לך תשכל. אבל יש גם ילדים מתוקים שכיף לשרת אותם.

ולא נראה לי שאת נתקלת בהם הרבה

או שכן - אנשים באים לפאב שלך עם תינוקות? אני נתקלתי בכמה הורים משוגעים כאלה...

למלצרבפאב...

זה דיי כייף ,אחי היה פעם מנהל משמרת וטבח באנשו פאב... והוא רצה לסדר לי לעבוד שם ,אבל אין לי גיל לזה ,כי זה בעקר שעות מאוחרות של הלילה ,וגם שיכורים
,לא לא אבא לי לא הרשה לי... ולבעל הפאב יש בסמוך אולם אירועים עבדתי שם ,אירוע אחד אווייש כמה שזה היה משעמם...חזרתי לאולם הרגיל שאחי מס' 2 הטבח ה2 ,סדר לי :) כמה טוב שיש משפחה (= למרות שתמיד אומרים משפחה וחברים בעבודה זה לא הולך...

Slow Sprinter

New member
וואי דווקא אני אהבתי כשיש ילדים..

בגלל שעבדתי בבית מלון והארועים שם הם של דתיים - אז יש גם הרבה הרבה ילדים... הבעייתיים זה תינוקות, כי הם משחקים לך על הריצפה, ולפעמים לא רואים אותם בגלל המגש ודורכים אליהם, אופס :) הרבה כלים כבר נדפקו ככה, למזלי לא אצלי... יש את הילדים המעצבנים גם, שמבררים איך קוראים לך ואח"כ כל הזמן קוראים לך בשם ושואלים שאלות לא קשורות ומתעניינים בכל מיני שיט, דברים אישיים... אבל מה שטוב בילדים בד"כ, בעיקר בכאלה עד גיל 10 בערך - הם לא אוכלים הרבה, בד"כ הם לא נשארים עד הסוף ושפוט הולכים לשחק באמצע ולא צריך לטפל בשולחן שלהם.. זה פשוט נהדר!!!

get well

New member
../images/Emo178.gifכ"כ לא מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אומנם אני ממלצרת בפאב ובאמת לא רואה הרבה ילדים במקום..(למרות שמפעם לפעם כן יש..) בעבר מלצרתי בבית קפה ופשוט לא יכולתי לסבול ילדים (בתור לקוחות כמובן). קודם כל הם חייבים לפתוח את כל הסוכרים ולפזר על השולחן שלוקח אח"כ שנה לנקות...הם מזמינים משהו ולא טעים להם וצריך חמישים פעם להחליף להם את המנה..הם זורקים את האוכל על הריצפה הכיסאות ומה שלא תרצו ומי מנקה? אני כמובן בקיצור ילדים זה בלאגן ופי 2 עבודה לדעתי!!!

לזה בדיוק התכוונתי../images/Emo70.gif

ילדים הם כאלה קרציות בקטעים האלה, למרות שיש יוצאי דופן. האמת שבמקרה אתמול שרתתי זוג נחמד עם שני ילדים, וכהרגלי אמרתי להם את המשפט החביב עלי (ועל הורים): "רק מי שאוכל הכל ומתנהג יפה מקבל גלידה בסוף", רק שבמקרה הספציפי הזה הילדים היו כאלה מתוקים שאמרתי שלא נראה לי שצריך "לאלץ" אותם להתנהג יפה, וההורים אמרו שאני עוד אראה. בסוף, הילדים קצת ליכלכו (אבל ממש קצת), וההורים כל הזמן התנצלו (אפילו שאמרתי שזה שטויות). ולפני שהם הלכו הם ניגשו לבוסית שלי ואמרו שאני ממש חמודה והיה להם ממש כיף בזכותי. ומה המסר? שעל כל שולחן כזה, יש 10 שולחנות כמו שתארה get well ...

Slow Sprinter

New member
חהחהחה! אז אצלי זה לא ככה..

מה הקטע במלון? קודם כל אין שום סוכר ושום דבר כזה... עכשיו, השולחנות עגולים וגדולים יחסית, אבל יש עליהם פול אוכל וכלים ואין מקום לדחוף אצבע! אז גם אין במיוחד מה ךלשפוך וללכלך... חוץ מזה שבסוף הארוחה השולחנות נראים כאילו התנהלה עליהם מלחמה, לא רק אצל הילדים (שיושבים בנפרד מההורים לעיתים רחוקות) אלא בכלל, בשולחנות של המבוגרים (או המעורבבים בעצם) יש בלגאן לא נורמלי... את הניקיון על הרצפה עושות המנקות... מה שאני עושה זה ככה - את כל הצלחות על המגש, כאשר בצלחת העליונה כל השאריות משאר הצלחות... מגעיל בטירוף אבל אין מה לעשות... אחרי זה מעיפים את כל הסכ"ום, והכוסות, והקנקנים... מה נשאר לנו? המון זבל... מעיפים לפח את הבקבוקים וכל שאר הזבל מקופל ביחד עם המפה.. אח"כ הולכים איתה לפח ומנערים, ואז זורקים הצידה... אז לגמרי לא משנה מי ישב שם... בכלל, הכל נעשה בצורה חאפרית ומגעילה, והגשת כלים מלוכלכים או אוכל מהריצפה זה לגיטימי אצלינו!!! נניח חסר כפות, וצריך להוציא חמין... אני ניגש לבאסקט הסכו"ם המלוכלך ואני רואה בו כף של דג... יש עליה רוטב אדום, אז אני אומר לעצמי - הרטוב אדום, והחמין אדום.. יאללה יופי...!!!! האוכל בכלל לא טרי, גם הוצאנו מקולקל כמה פעמים והמקום פשוט בלגאן... אז לפחות האור היחיד שהילדים הולכים לשחק ולא צריך לשרת אותם :)

גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

הם הכי מעצבנים יש להם הכי הרבה דרישות ואי אפשר להגיד להם לא כי הם מחזיקים את ההורים שלהם!!!!!!!!!!!!והם חסרי טקט! למשל בטעות שמתי לאמא קולה ולאבא ספרייט במקום ההיפך אז הילד צועק: אה!!!! המלצרית התבלבלה אמא ביקשה ספרייט!!! מעצבניםםםםםםםםםםםםם שונאת אותם!!! תמיד שנאץתי ילדים!!!! אבל אני כמובן צריכה להיות נחמדה ולחייך!!!!!!!!

למעלה